Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Beste kortlopende reisverzekering nu vanaf € 1,26 per dag!

Beste kortlopende reisverzekering
Beste kortlopende reisverzekering

Ben jij op zoek naar de beste kortlopende reisverzekering met een ruime dekking? De Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance heeft een uitstekende dekking voor S.O.S kosten, ongevallen, diefstal, verlies van bagage en medische kosten. Nu al vanaf € 1,26 per dag!

Hier kun je zelf de premie berekenen en direct de beste reisverzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen. De polis van de beste kortlopende reisverzekering ontvang je direct per e-mail! Je kan de reisverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten.

Allianz Global Assistance is de grootste en beste reisverzekeraar ter wereld. Hét vertrouwde adres voor een eerste klas reisverzekering!

De beste reisverzekering volgens de Consumentenbond en de reisbranche

De verzekeringen van Allianz Global Assistance bieden een goede prijs/kwaliteit verhouding, dit maakt ze tot de beste reisverzekeringen. Niet voor niets hebben de reisverzekeringen van Allianz Global Assistance diverse awards gewonnen. Zoals de titel “Beste koop” door de Consumentenbond in de 2011 en 2012 voor de doorlopende reisverzekering (budget). Maar ook de prestigieuze Reisrevue veer voor Beste Reisverzekeraar. Deze is in 2011 en 2013 uitgereikt tijdens de vakantiebeurs in Utrecht.

In 2013 heeft MoneyView de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance beoordeeld met 5 sterren, voor de beste kwaliteit.

Deze prijzen stimuleren Allianz Global Assistance om de reisverzekeringen en de service op een hoog niveau te houden. Dus voor de beste reisverzekering met uitmuntende voorwaarden kan je bij Allianz Global Assistance terecht.

Een prima reisverzekering en extra korting

Ook jij gaat voor de beste reisverzekering, maar je wilt natuurlijk niet teveel betalen. In dat geval hebben wij goed nieuws voor jou. Kwaliteit en voordeel gaan op deze website samen. Als je op onze website een reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluit, ontvang je ook nog eens 10% extra online korting. Dat is mooi meegenomen!

Een uitstekende keuze: Allianz Global Assistance

Wanneer je op vakantie gaat wil je geen gezeur en gedoe bij problemen. Je wilt een reisverzekering waar je op kunt vertrouwen. Daarom biedt Allianz Global Assistance uitmuntende reisverzekeringen aan, zowel kortlopende als doorlopende. Je kunt bij Allianz Global Assistance terecht voor een goede reisverzekering die past bij jouw reisgedrag. Er zijn reisverzekeringen voor verschillende soorten reizen. Ook als je voor langere periode gaat werken, stage lopen of studeren in het buitenland, heeft Allianz Global Assistance een perfecte reisverzekering voor jou.

Je kunt hier zelf gemakkelijk een reisverzekering online afsluiten. Maak eerst een premieberekening en besluit dan of je de reisverzekering wilt. Je ontvangt direct de polis en voorwaarden per e-mail. En denk er aan alleen bij ons krijg je 10% extra korting op de premie.

Makkelijk en keuzevrijheid

Wat wil je verzekeren, en wat niet? Dat is persoonlijk. Natuurlijk houden we daar rekening mee. De Kortlopende Reisverzekering is volledig aan te passen aan je wensen. Als je daarnaast ook de Kortlopende (Dubbel-Zeker) Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance afsluit, heb je nog een zorg minder. Een kortlopende reis- en annuleringsverzekering kan je gemakkelijk zelf online samenstellen, je hebt de keuze uit:

 • Europa- of werelddekking
 • Reisongevallen
 • Medische Kosten
 • Geld en reischeques
 • Automobilistenhulpverzekering
 • Wintersport/bijzondere (winter)sporten
 • Annuleringsverzekering

Je kunt de kortlopende reisverzekering afsluiten voor reizen in Europa. Verder kan je kiezen uit werelddekking exclusief Canada en de Verenigde Staten of wereld inclusief Canada en de Verenigde Staten.

Tip: Ga je naar Cuba of Rusland dan kan je bij ons gratis een Engelstalige verzekeringsverklaring voor medische kosten aanvragen (mits meeverzekerd op je polis).

Kinderen tot en met 4 jaar zijn gratis meeverzekerd

Kinderen die op de ingangsdatum van de Kortlopende Reisverzekering jonger zijn dan 5 jaar zijn gratis meeverzekerd. Zo zijn kinderen tot en met 4 jaar bij de kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance voor dezelfde risico´s verzekerd als die van de medeverzekerde ouders/begeleiders.

Medische kosten volledig gedekt

Als je zonder reisverzekering op vakantie gaat, dan kun je onverwachts voor hoge kosten komen te staan. Medische kosten kunnen al snel hoog oplopen. Zeker in het buitenland. Je krijgt vaak andere zorg dan in Nederland en bovendien tegen een ander tarief. Meestal vergoedt je zorgverzekeraar, dat wat in Nederland gangbaar is. Het meerdere komt dan voor eigen rekening. Van de beste kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance mag je dan ook verwachten dat al jouw onvoorziene medische kosten vergoedt worden (mits meeverzekerd). Waar je ook bent.

Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance is niet alleen ’s werelds beste reisverzekeraar maar ook de grootste. Met alarmcentrales in 29 landen wereldwijd. En een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Allianz Global Assistance weet daardoor precies of een ziekenhuis wel of niet voldoet aan onze westerse standaarden. Maar waar je je ook bevindt, als je belt word je in het Nederlands geholpen. Altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Of je nu gaat backpacken in Australië, drie weken met je gezin naar Frankrijk gaat of een zakentrip maakt: Allianz Global Assistance biedt de beste reis- en annuleringsverzekeringen.

Reisverzekering en woonachtig in België of Duitsland?

Woon je niet in Nederland, maar in België of Duitsland en wil je ook een goede reis- en annuleringsverzekering afsluiten? Geen probleem. Je ontvangt ook de 10% korting! De volgende groepen kunnen bij ons ook een reisverzekering afsluiten:

 • Nederlanders die in België wonen.
 • Nederlanders die in Duitsland wonen (tot maximaal 100 km over de grens).
 • Belgen (heel België).
 • Duitsers (die niet verder dan 100 km van de grens met Nederland wonen).

Stuur een email naar [email protected] en vraag naar het aanvraag formulier voor een reisverzekering over de grens. Of bel ons in Nederland: 0031 (0)55 540 04 09 (09:00 – 17:00 uur op werkdagen). Wil je een premie-indicatie? Je kunt zelf een premieberekening maken op onze website. Wil je een andere reisverzekering afsluiten, ook geen probleem. Neem contact met ons op.

Vragen?

Heb je een vraag over de uitmuntende reisverzekeringen van Allianz Global Assistance? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail: [email protected] of bel: telefoon 055 540 04 09 (09:00 – 17:00 uur op werkdagen).

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.