Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Camperhuur verzekering: € 7,14 p/d (eigen risico + borg)

Camperhuur verzekering
Camperhuur verzekering

Een camperhuur verzekering voor de afkoop van je eigen risico bij camperhuur heb je hier al vanaf € 7,14 per dag (inclusief 10% korting). Je bent dan wereldwijd verzekerd voor € 6.000,-.

De Eigen Risico Verzekering voor Camperhuur is de ideale verzekering voor iedereen die een camper gaat huren. Met deze verzekering hoef jij je geen zorgen te maken over eigen risico op de cascoverzekering als je dat bij diefstal of schade aan de gehuurde camper moet betalen. Ook de waarborgsom is bij schade aan de camper verzekerd.

Camperhuur verzekering voor eigen risico en borg

Verzekerd is schade die onder de cascodekking valt en wordt ingehouden op het eigen risico maar ook schade die niet onder de cascodekking valt (zoals schade aan banden, onderkant, ruiten) en wordt ingehouden van de borg.

Via het camperverhuurbedrijf sluit je een cascoverzekering af voor de gehuurde camper. Maar er geldt doorgaans een hoog eigen risico. Bij schade kan je zo maar duizenden euro’s kwijt zijn. Met de verzekering voor afkoop eigen risico voorkom je dat. De premie is vaak lager dan vergelijkbare verzekeringen van het camperverhuurbedrijf zélf.

Volgens een alarmcentrale melden zich steeds meer campers met pech of een ongeval. In de maanden juni en juli 2017 zijn het aantal meldingen ten opzichte van vorig jaar in diezelfde periode met 58% gestegen. Een camperhuur verzekering voor eigen risico en borg is dan ook geen overbodige luxe.

Premie per dag met 10% kortingHuurautoHuurcamper
Europa€ 4,09€ 7,14
Wereld exclusief de VS en Canada€ 4,09€ 7,14
Wereld inclusief de VS en Canada€ 4,09€ 7,73
Getoonde bedragen zijn exclusief assurantiebelasting. Je hoeft geen poliskosten te betalen. Er geldt een minimumpremie van 5 dagen.

Voordelen verzekering voor camperhuur

Profiteer daarom direct van de volgende voordelen van de Eigen Risico Verzekering camperhuur:

  • Eigen risico voor je camper afkopen met een uitstekende verzekering.
  • Dekking van je eigen risico, maar ook van je borg.
  • Schade aan ruiten, banden, lak, onderkant of interieur (ingehouden borg) ook verzekerd.
  • Lage premie en extra 10% korting (alleen op deze website).
  • Verzekerd tot maximaal € 6.000,- per huurcontract.
  • Geldig bij alle camperverhuurders, wereldwijd.
  • Voordeliger dan afkopen eigen risico bij de verhuurders zelf.
  • Verzekerd bij de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld: Allianz Global Assistance.

Heb je nog geen Eigen Risico Verzekering? Sluit hem hieronder af!

Wat bij een schade bij een camperhuur?

Bij de meeste camperverhuur bedrijven betaal je een vaste huurprijs per dag voor de camper. Deze prijs is inclusief een verzekering voor wettelijke aansprakelijkheid, schade en diefstal. Mocht er schade zijn aan de camper, dan brengt de verhuurder een eigen risico in rekening. Vaak wordt deze ingehouden van de borg die al betaald is. Dit bedrag ben je dan kwijt, ook al is de kampeerauto goed verzekerd! Zelfs als jij niet degene bent die de schade heeft veroorzaakt, bijvoorbeeld omdat iemand anders jou heeft aangereden, moet je dit eigen risico betalen.

Vragen?

Heb je een vraag over de camperhuur verzekering voor eigen risico en borg? Stuur een e-mail info@reisverzekeringkorting.nl of bel: 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al meer dan 10 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.