Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Eigen risico camperhuur verzekeren: € 8,55 per dag

Eigen risico camperhuur verzekering
Eigen risico camperhuur verzekering

Eigen risico bij camperhuur verzekeren? Dat kan hier! Verzeker het eigen risico en de borg voor je huurcamper vanaf slechts € 8,55 per dag (inclusief 10% korting). Met de Eigen Risico Verzekering Auto- en Camperhuur van Allianz Global Assistance is dit risico gedekt tot maximaal € 6.000,-.

Wanneer je een camper gaat huren in Nederland of in het buitenland krijg je te maken met een eigen risico. Je betaalt het eigen risico alvast vooruit in de vorm van een borgstelling. Daarvoor heb je een creditcard nodig. Het eigen risico bij camperhuur kan al snel oplopen tot een paar duizend euro. Als je geen financieel risico wil lopen bij het huren van een camper, kan je er voor kiezen dit eigen risico te verzekeren.

Eigen risico camperhuur verzekeren voor € 8,55 per dag

De Eigen Risico Verzekering is de ideale verzekering als je een camper huurt. Verzekerd is schade die onder de cascodekking valt en wordt ingehouden op het eigen risico, maar ook schade die niet onder de cascodekking valt (zoals schade aan banden, onderkant, ruiten) en wordt ingehouden van de borg.

Let op: de Eigen Risico Verzekering voor campers vergoedt alleen het eigen risico van schade die onder de dekking valt van de cascoverzekering.

huurauto verzekering Allianz

Premie per dag met 10% korting
HuurautoHuurcamper
Europa€ 4,09€ 8,55
Wereld exclusief de VS en Canada€ 4,09€ 8,55
Wereld inclusief de VS en Canada€ 4,09€ 9,30
Getoonde bedragen zijn exclusief assurantiebelasting. Je hoeft geen poliskosten te betalen. Er geldt een minimumpremie van 5 dagen.

Voordelen van verzekering voor afkoop eigen risico camperhuur

Bij camperhuur is er vaak sprake van een hoog eigen risico. Jouw eigen risico camperhuur verzekeren is dan ook verstandig. Het is meestal mogelijk dat eigen risico bij de camperverhuurder af te kopen, maar dat is vrij duur. Een beter alternatief is de Eigen Risico Verzekering Auto- en Camperhuur van Allianz Global Assistance. Je bent dan verzekerd voor het verschuldigd eigen risico op de cascoverzekering, indien je dat bij diefstal of schade aan de camper moet betalen. Daarnaast is ook de waarborgsom verzekerd, als dat bij schade aan de kampeerauto door de verhuurder deels of helemaal wordt ingehouden.

  • Eigen risico van je huurcamper afkopen met een uitstekende verzekering.
  • Dekking van je eigen risico bij camperhuur, maar ook van je borg.
  • Schade aan ruiten, banden, lak of onderkant (ingehouden borg) ook verzekerd.
  • Lage premie en extra 10% korting (alleen op deze website).
  • Verzekerd tot maximaal € 6.000,- per huurcontract.
  • Geldig bij alle camperverhuurders, wereldwijd.
  • Voordeliger dan afkopen eigen risico bij de verhuurders zelf.
  • Verzekerd bij de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld: Allianz Global Assistance.

Heb je nog geen Eigen Risico Verzekering voor je camper? Sluit hem hieronder af!

Vragen?

Heb je een vraag over het verzekeren van het eigen risico bij camperhuur? Stuur een e-mail [email protected] of bel: 055 5400409 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al meer dan 10 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.