Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Tot 25% korting op een doorlopende vakantie reisverzekering!

Tot 25% korting op een doorlopende vakantie reisverzekering!
Tot 25% korting op een doorlopende vakantie reisverzekering!

Tot 25% korting op een doorlopende reisverzekering voor al je vakanties, wie wil dat niet? Allianz Global Assistance heeft een uitstekend aanbod voor jou, een voordelige doorlopende reisverzekering met hoge korting die je doorlopend ontvangt.

Een Doorlopende reisverzekering is meestal voordeliger wanneer je regelmatig op vakantie gaat of langer dan twintig dagen wegblijft. Dat is al snel het geval. Met een doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar verzekerd voor al je buitenlandse reizen en vakanties in Nederland. Tevens heb je de mogelijkheid een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten.

Je hebt hier al een doorlopende vakantie reisverzekering met Europadekking voor € 1,18 per maand!

Tot 25% korting op een doorlopende reisverzekering voor jouw vakanties

De reisverzekering van Allianz Global Assistance bestaat uit een basisdekking, dat zijn de zogenaamde SOS-kosten zoals hulpverlening, repatriëring en extra verblijfskosten. Je kunt deze reisverzekering op maat samenstellen door de basisdekking aan te vullen met dekkingen die je zelf belangrijk vindt voor jouw vakanties, zoals een werelddekking en medische kosten.

Meerdere kinderen gratis meeverzekerd

Bij de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance betaal je slechts voor 1 kind premie. Heb je meer kinderen? Die zijn gratis meeverzekerd. Bij Allianz Global Assistance zijn ook de meerderjarige uitwonende studerende kinderen tot 27 jaar meeverzekerd op de voordelige doorlopende reisverzekering.

Doorlopend 10% extra online korting

Bij Reisverzekeringkorting.nl krijg je 10% extra korting op de premie van een doorlopende vakantie reisverzekering. Dankzij onze korting heb je altijd de laagste prijs. De korting op de doorlopende reisverzekering ontvang je ieder jaar weer zolang de polis loopt. Zo blijf je profiteren van de laagste premie.

15% jongerenkorting

Wij hebben speciaal voor jongeren de goedkoopste doorlopende reisverzekering. Want je krijgt bij ons een jongerenkorting tot 15% en ook nog eens via deze website 10% extra internetkorting. Jouw totale korting kan dus oplopen tot 25%! Deze korting ontvang je ook over de uitbreidingen. Zo maken we het wel heel goedkoop voor jou!

Wat kost een doorlopende reisverzekering ?

Dankzij de gunstige premies en 10 tot 25% extra korting ben je goed en voordelig verzekerd als je kiest voor Allianz Global Assistance. Een doorlopende reisverzekering heb je vanaf € 1,18 per maand. Deze vakantieverzekering kan je uitbreiden met aanvullende dekkingen, zie onderstaande  premietabel:

Maandpremie doorlopende reisverzekering (vanaf)
S.O.S hulpverlening (verplicht)€ 1,18
Ongevallen€ 0,38
Reisbagage
- Budget
- Comfort
- Premium
€ 0,25
€ 0,88
€ 1,59
Medische kosten
- Budget
- Comfort
- Premium
€ 0,96
€ 0,99
€ 1,08
Rechtsbijstand€ 0,35
Werelddekking€ 0,67
Wintersport/bijzondere sporten€ 0,45
Ongevallen bijzondere sporten€ 1,45
Uitgebreide sportuitrusting€ 1,82
Geld€ 2,46
S.O.S Autohulp€ 1,72
Uitbreiding 180 dagenToeslag 50%
Annuleringsdekking€ 5,14
Premies exclusief assurantiebelasting en inclusief leeftijdskorting plus online korting. Maak zelf een premieberekening voor de exacte premie.

Maak altijd vrijblijvend een premieberekening, zo kan je exact zien hoeveel premie de doorlopende reisverzekering in jouw situatie kost.

Doorlopende reisverzekering  afsluiten

Een doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance kun je zelf online afsluiten. Je bent dan continu het hele jaar door verzekerd. Dat is handig omdat je niet steeds apart een online reisverzekering hoeft af te sluiten. Zo bespaar je al op de poliskosten. Bereken zelf de gunstige premie:

Woonachtig in Belgie of Duitsland?

Woon je niet in Nederland, maar wil je toch een doorlopende reisverzekering afsluiten? Dat kan! De volgende groepen kunnen bij ons ook een reisverzekering afsluiten:

  • Nederlanders/Belgen die in België wonen.
  • Nederlanders/Duitsers die in Duitsland wonen (tot maximaal 100 km over de grens).

Lees hier meer: www.reisverzekeringkorting.nl/woonachtig_in_het_buitenland/

Vragen?

Heb je nog vragen over de goedkoopste doorlopende reisverzekeringen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen op werkdagen tijdens kantooruren: 055-5400409 of e-mailen: info@reisverzekeringkorting.nl

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al meer dan 10 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.