Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Tot 20% korting op een doorlopende vakantie reisverzekering!

Tot 20% korting op een doorlopende vakantie reisverzekering!
Tot 20% korting op een doorlopende vakantie reisverzekering!

Tot 20% korting op een doorlopende reisverzekering voor al je vakanties, wie wil dat niet? Allianz Global Assistance heeft een uitstekend aanbod voor jou, een voordelige doorlopende reisverzekering met hoge korting die je doorlopend ontvangt.

Een Doorlopende reisverzekering is meestal voordeliger wanneer je regelmatig op vakantie gaat of langer dan twintig dagen wegblijft. Dat is al snel het geval. Met een doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar verzekerd voor al je buitenlandse reizen en vakanties in Nederland. Tevens heb je de mogelijkheid een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten.

Je hebt hier al een doorlopende vakantie reisverzekering met Europadekking voor € 1,58 per maand!

Tot 20% korting op een doorlopende reisverzekering voor jouw vakanties

De reisverzekering van Allianz Global Assistance bestaat uit een basisdekking, dat zijn de zogenaamde SOS-kosten zoals hulpverlening, repatriëring en extra verblijfskosten. Je kunt deze reisverzekering op maat samenstellen door de basisdekking aan te vullen met dekkingen die je zelf belangrijk vindt voor jouw vakanties, zoals een werelddekking en medische kosten.

Meerdere kinderen gratis meeverzekerd

Bij de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance betaal je slechts voor 1 kind premie. Heb je meer kinderen? Die zijn gratis meeverzekerd. Bij Allianz Global Assistance zijn ook de meerderjarige uitwonende studerende kinderen tot 27 jaar meeverzekerd op de voordelige doorlopende reisverzekering.

Doorlopend 10% extra online korting

Bij Reisverzekeringkorting.nl krijg je 10% extra korting op de premie van een doorlopende vakantie reisverzekering. Dankzij onze korting heb je altijd de laagste prijs. De korting op de doorlopende reisverzekering ontvang je ieder jaar weer zolang de polis loopt. Zo blijf je profiteren van de laagste premie.

10% jongerenkorting

Wij hebben speciaal voor jongeren de goedkoopste doorlopende reisverzekering. Want je krijgt bij ons een jongerenkorting tot 10% en ook nog eens via deze website 10% extra internetkorting. Jouw totale korting kan dus oplopen tot 20%! Deze korting ontvang je ook over de uitbreidingen. Zo maken we het wel heel goedkoop voor jou!

Wat kost een doorlopende reisverzekering ?

Dankzij de gunstige premies en 10 tot 20% extra korting ben je goed en voordelig verzekerd als je kiest voor Allianz Global Assistance. Een doorlopende reisverzekering heb je vanaf € 1,58 per maand. Deze vakantieverzekering kan je uitbreiden met aanvullende dekkingen, zie onderstaande  premietabel:

Allianz doorlopende reisverzekering
Maandpremies doorlopende reisverzekering Allianz met 10% korting

(Europadekking en maximaal 60 dagen aaneengesloten reisduur)
Leeftijd< 27 jaar> 27 jaar
Budget€ 1,58€ 1,75
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 1.500,-)
- Rechtsbijstand
Uitgebreid€ 3,30€ 3,67
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 3.500,-)
- Medische kosten
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Uitgebreid:
- Ongevallen
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€ 0,41
€ 0,48
€ 1,83
€ 3,43
€ 0,45
€ 0,52
€ 2,03
€ 3,43
Compleet€ 4,47
€ 4,97
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 5.000,-)
- Medische kosten
- Ongevallen
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Compleet:
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€ 0,48
€ 1,83
€ 3,43
€ 0,52
€ 2,03
€ 3,43
Premies exclusief assurantiebelasting.Wil je werelddekking of een maximaal aaneengesloten reisduur van 180 dagen? Maak dan vrijblijvend een premieberekening.

Maak altijd vrijblijvend een premieberekening, zo kan je exact zien hoeveel premie de doorlopende reisverzekering in jouw situatie kost.

Doorlopende reisverzekering  afsluiten

Een doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance kun je zelf online afsluiten. Je bent dan continu het hele jaar door verzekerd. Dat is handig omdat je niet steeds apart een online reisverzekering hoeft af te sluiten. Zo bespaar je al op de poliskosten. Bereken zelf de gunstige premie:

Woonachtig in Belgie of Duitsland?

Woon je niet in Nederland, maar wil je toch een doorlopende reisverzekering afsluiten? Dat kan! De volgende groepen kunnen bij ons ook een reisverzekering afsluiten:

  • Nederlanders/Belgen die in België wonen.
  • Nederlanders/Duitsers die in Duitsland wonen (tot maximaal 100 km over de grens).

Lees hier meer: www.reisverzekeringkorting.nl/woonachtig_in_het_buitenland/

Vragen?

Heb je nog vragen over de goedkoopste doorlopende reisverzekeringen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen op werkdagen tijdens kantooruren: 055-5400409 of e-mailen: [email protected]

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.