Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Goedkope doorlopende reisverzekering: € 1,58 per maand!

Een goedkope doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance sluit je hier af vanaf € 1,58 p/m (Europadekking). Best gewaardeerd door Moneyview met 5*****sterren!

Een voordelige doorlopende reisverzekering sluit je hier af in slechts drie stappen. Goed en voordelig verzekerd met de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance.

Nu 10% korting op je doorlopende reisverzekering bij Reisverzekeringkorting.nl. De beste verzekering voor als je wat vaker op vakantie gaat en ook nog eens een goedkope doorlopende reisverzekering!

De premie voor een doorlopende reisverzekering is erg voordelig. Je hebt al een doorlopende reisverzekering vanaf € 1,58 per maand (inclusief 10% extra korting + jongerenkorting)!

Goedkope doorlopende reisverzekering Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance biedt een goedkope doorlopende reisverzekering met drie verschillende basisverzekeringen. Je kunt deze zelf aanpassen met de door jouw gewenste dekkingen. Hierdoor is het mogelijk om een goedkope doorlopende reisverzekering op maat af te sluiten. Je bepaalt namelijk zelf wat je wel en niet wilt meeverzekeren. De goedkope doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance kent drie varianten:

 • Budget doorlopende reisverzekering: solide basisdekking voor de belangrijkste risico’s.
 • Uitgebreid doorlopende reisverzekering: zekerheid van hogere dekkingen.
 • Compleet doorlopende reisverzekering: maximale dekking en zekerheid.

Hoogste waardering van MoneyView

Elk jaar onderzoekt MoneyView de prijs en kwaliteit van reisverzekeringen. Net als eerdere jaren krijgt de Doorlopende Reisverzekering van Allianz met vijf sterren de hoogste waardering. In totaal onderzocht MoneyView 38 verzekeraars.

Bereken hier zelf de premie voor een doorlopende reisverzekering

Wil je weten hoeveel korting jij krijgt op de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance? Maak dan zelf een premieberekening. Onderaan zie je de korting en jouw premie. Lijkt het je wat, dan hoef je alleen nog maar jouw persoonsgegevens in te vullen. De polis ontvang je direct per e-mail. Handig, voordelig en snel. Je hebt zeven dagen bedenktijd, mocht je er van af willen zien, geen probleem. Bereken hier je premie:

Doorlopende reisverzekering: meestal voordeliger

Een doorlopende reisverzekering is meestal goedkoper wanneer je regelmatig op reis gaat of langer dan twintig dagen wegblijft. Dat is al snel het geval. Daarnaast is het ook nog eens gemakkelijk. Je hoeft namelijk niet iedere keer apart een reisverzekering af te sluiten. Ook met een goedkope doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar verzekerd voor al je reizen en vakanties.

Jongerenkorting doorlopende reisverzekering

Ben je jonger dan 27 jaar? Dan kan je doorlopende reisverzekering nog goedkoper. Allianz Global Assistance is de enige reisverzekeraar die korting geeft aan jongeren die een doorlopende reisverzekering afsluiten. Jongeren tot 27 jaar krijgen 10% korting.

Allianz Global Assistance: grootste reisverzekeraar ter wereld

Natuurlijk wil je wel de garantie dat alles goed geregeld is. Maak je geen zorgen. Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. De eigen alarmcentrales in 28 landen en de 10.000 medewerkers staan klaar om jou te helpen als dat noodzakelijk is.

Reisarts gratis bij doorlopende reisverzekering

Zodra je een doorlopende reisverzekering hebt afgesloten, heb je ook een reisarts ter beschikking. Deze kan je raadplegen, door je vraag online te stellen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie. Ook is er een mogelijkheid om te bellen met de reisarts. Bij acute hulp is de alarmcentrale 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Je wordt altijd in het Nederlands geholpen.

Doorlopende reisverzekering voor als je regelmatig op vakantie gaat

Een Doorlopende reisverzekering is meestal voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of langer dan twintig dagen wegblijft. Dat is al snel het geval. Denk aan je zomervakantie, wintersport en even een stedentripje tussendoor. Als je nu de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluit, kun je hier lekker mee doorgaan. Daarnaast is het ook nog eens gemakkelijk. Je hoeft namelijk niet iedere keer een eenmalige reisverzekering af te sluiten. Met een doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar verzekerd voor al je buitenlandse reizen en vakanties in Nederland. Tevens heb je de mogelijkheid een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Gemakkelijk toch, om permanent verzekerd te zijn tegen eventuele reis- of annuleringsschade?

De voordelen van een Doorlopende reisverzekering:

 • Wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
 • Uitgebreide vergoeding van medische kosten.
 • Gratis, medisch advies voor reizigers.
 • Snelle en zorgvuldige schadebehandeling bij problemen.
 • Kinderen meeverzekeren, óók als ze alleen op vakantie gaan.
 • Aan te vullen met de Doorlopende Annuleringsverzekering.

Woonachtig in België of Duitsland?

Woon je niet in Nederland, maar wil je toch een doorlopende reisverzekering afsluiten? Dat kan! De volgende groepen kunnen bij ons ook een reisverzekering afsluiten:

 • Nederlanders/Belgen die in België wonen.
 • Nederlanders/Duitsers die in Duitsland wonen (tot maximaal 100 km over de grens).

Lees hier meer: www.reisverzekeringkorting.nl/woonachtig_in_het_buitenland/

Goedkoper dan andere doorlopende reisverzekeringen

De doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance is meestal goedkoper dan bij andere aanbieders. Ook de voorwaarden zoals de vergoeding bij bagage schade zijn vaak beter.

Ook op de Doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance ontvang je bij ons iedere jaar weer 10% extra korting op je premie!

Vragen?

Heb je vragen over een voordelige doorlopende reisverzekering met korting? Stuur een e-mail: [email protected] of bel ons in Apeldoorn, telefoon 055 540 04 09 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.