Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Goedkoopste doorlopende reisverzekering voor Europa (10-25% korting)

Goedkoopste doorlopende reisverzekering voor EuropaDe goedkoopste doorlopende reisverzekering voor Europa sluit je hier af met een korting tot 25%! Je hebt bij ons al een doorlopende reisverzekering Europa vanaf € 1,18 per maand.

Wanneer je de doorlopende reis- en annuleringsverzekering afsluit ben je altijd in heel Europa en ook in alle landen aan de Middellandse Zee, zoals Israël, Tunesië, Egypte en Marokko.

Lees hier welke landen bij de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance onder Europadekking vallen: Albanië, Algerije, Andorra, Azoren, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Canarische eilanden, Corsica, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Egypte, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Fuerteventura, Georgië, Gibraltar, Gran Canaria, Griekenland, Groot-Brittanië, Guernsey, Hongarije, Ierland, IJsland, Israël, Italië, Jersey, Kanaaleilanden (Brits), Kreta, Kroatië, Letland, Libanon, Libië, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Madeira, Mallorca, Malta, Marokko, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland (Europees deel), San Marino, Schotland, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Syrië, Tenerife, Tsjechië, Tunesië, Turkije, Vaticaanstad, Wales, Wit-Rusland, Zweden en Zwitserland.

Goedkoop want: 10% extra online korting en 15% jongerenkorting

Op deze website krijg je 10% extra korting op de premie van de doorlopende reisverzekering voor Europa. Dankzij onze korting heb je altijd de laagste prijs. De korting op je doorlopende reisverzekering met Europadekking ontvang je ieder jaar weer zolang de polis loopt. Zo blijf je profiteren van de goedkoopste premie. Ben je jonger dan 27 jaar dan ontvang je ook nog eens jongerenkorting: Budget: 10% en Comfort & Premium: 15%. De korting geldt in de volgende gevallen:

  • als de hoofdverzekerde jonger is dan 27 jaar;
  • als de hoofdverzekerde en partner beide jonger zijn dan 27 jaar en geen kinderen hebben.

De jongerenkorting wordt door ons systeem automatische berekend als je aanvinkt dat je jonger dan 27 jaar bent. Ben je ouder dan 27 jaar? Dan berekend het systeem 10% korting op de doorlopende reisverzekering. Heb jij geen voordelige doorlopende reisverzekering Europa? Bereken de premie en sluit hem hieronder af.

Maak vrijblijvend een premieberekening voor de goedkoopste doorlopende reisverzekering met dekking voor Europa, dan zie je hoe gunstig onze premie is. De korting staat onderaan bij het totaalbedrag. Je kan de premie per maand of per jaar betalen. En nog een voordeel, je zit nergens aan vast. De doorlopende reisverzekering is na het eerste jaar, per maand opzegbaar.

Wat kost de doorlopende reisverzekering?

De doorlopende reisverzekering heeft een gunstige premie en is voordelig als je meerdere keren per jaar op vakantie gaat. Hieronder zie je onze premie met korting:

Maandpremie doorlopende reisverzekering (vanaf)
S.O.S hulpverlening (verplicht)€ 1,18
Ongevallen€ 0,38
Reisbagage
- Budget
- Comfort
- Premium
€ 0,25
€ 0,88
€ 1,59
Medische kosten
- Budget
- Comfort
- Premium
€ 0,96
€ 0,99
€ 1,08
Rechtsbijstand€ 0,35
Werelddekking€ 0,67
Wintersport/bijzondere sporten€ 0,45
Ongevallen bijzondere sporten€ 1,45
Uitgebreide sportuitrusting€ 1,82
Geld€ 2,46
S.O.S Autohulp€ 1,72
Uitbreiding 180 dagenToeslag 50%
Annuleringsdekking€ 5,14
Premies exclusief assurantiebelasting en inclusief leeftijdskorting plus online korting. Maak zelf een premieberekening voor de exacte premie.

Dekkingsoverzicht doorlopende reis- en annuleringsverzekering (Comfort)

Dekkingsoverzicht Comfort
A. SOS HULPVERLENING
Extra reiskosten bij ziekte, ongeval, overlijdenKostprijs
Extra verblijfskosten bij ziekte, ongeval, overlijden€ 75,-
Extra reiskosten bij overlijden/levensgevaar
familie
Kostprijs
Repatriëring Kostprijs
Telecommunicatiekosten alarmcentrale Kostprijs
Telecommunicatiekosten overig€ 125,-
B. ONGEVALLEN
Bij overlijdenMax. € 25.000,-
Bij blijvende invaliditeitMax. € 75.000,-
C. BAGAGE
Max. totaal verzekerd bedrag€ 3.500,-
Max. digitale/elektrische apparatuur € 1.750.-
Max. overige bagage€ 500,-
Eigen risico bagage€ 50,-
D. MEDISCHE KOSTEN
Dokters- en ziekenhuiskosten buitenlandKostprijs
Tandheelkundige kosten buitenland€ 500,-
E. RECHTSBIJSTAND
Binnen EuropaKostprijs
Buiten EuropaMax. € 50.000,- met een maximum van € 5.000,- voor contractuele verschillen.
Het bovenstaande overzicht is slechts een beknopte weergave, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Voor een compleet overzicht van vergoedingen met een toelichting verwijzen wij je naar de verzekeringsvoorwaarden.

Voordelen van de goedkoopste doorlopende reisverzekering Europa

Ga je regelmatig binnen Europa op vakantie? De doorlopende reisverzekering is dan de beste en meest voordelige keuze. En je profiteert direct van de volgende  voordelen:

  • Doorlopende reisverzekering Europa met een ruim dekkingsgebied.
  • Doorlopend 10% internetkorting!
  • Gratis medisch advies en altijd in het Nederlands.
  • Jongerenkorting; voor jongeren tot 27 jaar.
  • Kinderen meeverzekeren? Je betaalt slechts voor 1 kind, meerdere zijn gratis meeverzekerd.
  • Uitwonende (studerende) kinderen tot 27 jaar zijn ook meeverzekerd.
  • Ideale aanvulling; Doorlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance.

Vragen?

Heb je een vraag over de doorlopende reisverzekering voor Europa of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400409 (op werkdagen tijdens kantooruren) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringkorting.nl

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is beleidsbepaler bij EXT Verzekeringen in Apeldoorn en in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.