Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Goedkoopste vliegticket annuleringsverzekering nu 10% korting

Goedkoopste vliegticket annuleringsverzekering

Goedkoopste vliegticket annuleringsverzekering

De goedkoopste vliegticket annuleringsverzekering sluit je hier af. Op deze website ontvang je maar liefst 10% korting op de premie van een Ticket Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance.

De vliegticket annuleringsverzekering kan je afsluiten als je zelf een vliegticket hebt geboekt, maar is ook geldig voor een treinticket, busticket, bootticket en ferryticket.

De totale reissom is de totale ticketprijs van alle tickets en voor alle verzekerden samen. Het maximum verzekerd bedrag is € 2.000,- per persoon met een maximum van € 10.000,- per verzekeringsbewijs.

Let op: De dekking van deze annuleringsverzekering is uitsluitend geldig vóór vertrek en t/m de dag van vertrek.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar ter wereld. Hét vertrouwde adres voor een uitstekende en voordelige annuleringsverzekering!

Ontvang nu 10% extra korting

Je ontvangt bij Reisverzekeringkorting.nl maar liefst 10% extra online korting op de premie van de Ticket Annuleringsverzekering indien je de verzekering afsluit op deze website. Zo heb je altijd de laagst mogelijke premie voor deze verzekering. Een uniek voordeel dat alleen Reisverzekeringkorting.nl jouw kan bieden!

De Ticket Annuleringsverzekering heb je al, inclusief korting, voor € 22,75 (Europadekking). Wil je werelddekking dan betaal je € 36,25 (inclusief 10% extra online korting). Deze prijzen zijn per persoon.

Sluit in 3 simpele stappen de Ticket Annuleringsverzekering af. Na het afsluiten van de verzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail.

Voordelen Ticket Annuleringsverzekering

Reizigers boeken steeds vaker een los ticket in plaats van een complete pakketreis. Speciaal voor deze groep reizigers heeft Allianz Global Assistance de Ticket Annuleringsverzekering geïntroduceerd. Deze verzekering is bedoeld voor reizigers die geen pakketreis boeken, maar alleen voor vervoer per vliegtuig, bus, trein of ferry kiezen. De voordelen zijn;

 • Gunstige premie en uitgebreide dekking.
 • Tickets tot € 2.000,- per persoon verzekerd.
 • Goedkoper dan een normale annuleringsverzekering.
 • Op deze website ontvang je 10% extra online korting op je Ticket Annuleringsverzekering.
 • Verzekerd bij annulering voor de reis aanvangt.

Tickets voor vliegtuig, boot, trein prima verzekerd

De Ticket Annuleringsverzekering dekt de annuleringskosten van je ticket als je de reis noodgedwongen moet annuleren. Oorzaken van annulering kunnen bijvoorbeeld zijn:

 • Het overlijden of ernstige ziek worden van verzekerde.
 • Het overlijden van een 1e of 2e graads familielid.
 • Een levensgevaarlijk ongeval of een levensbedreigende ziekte van een 1ste of 2e graad familielid.
 • Een volledig overzicht van de gedekte oorzaken voor annulering staat in de voorwaarden.

Dekkingsgebied Ticket Annuleringsverzekering

Bij de Ticket Annuleringsverzekering kan je kiezen uit twee dekkingsgebieden: Europa of Wereld. Europa: Europese landen alsmede de Azoren, de Canarische eilanden, Madeira, en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Europadekking geldt ook voor zeereizen tussen de genoemde gebieden. Wereld: Overig

Waarom Allianz Global Assistance?

Dit zijn de voordelen:

 • Grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld.
 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Eigen alarmcentrales in 34 landen wereldwijd.
 • Professionele hulp in de Nederlandse taal.
 • Meerdere keren uitgeroepen tot Beste Reisverzekeraar van Nederland.

Altijd en waar je ook bent. Je kunt op Allianz Global Assistance vertrouwen.

Vragen?

Hen je nog vragen over de vliegticket annuleringsverzekering? Stuur een e-mail: info@reisverzekeringkorting.nl of bel ons: telefoon 055 540 04 09 (op werkdagen tijdens kantooruren).

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven actief in de assurantiebranche. Hij is in het bezit van de diploma’s (Wet op het financieel toezicht): Wft-Basis en Wft-Schade particulier. Beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.