Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Vliegticket Annuleringsverzekering: nu 10% extra korting!

Heb je een vliegticket geboekt en zoek je daarvoor een voordelige annuleringsverzekering? Met de Ticket Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance ben je perfect verzekerd bij noodgedwongen annulering van je vlieg-, trein-, bus- of bootreis. Let op: je moet deze ticket annuleringsverzekering binnen 7 dagen na het boeken van je vliegticket afsluiten.

Je hebt hier al een Vliegticket Annuleringsverzekering voor € 22,75 je bent dan voor € 2000,- p.p. verzekerd met een max. van € 10.000,- per verzekeringsbewijs.

Hier kun je zelf de premie berekenen en direct een Vliegticket Annuleringsverzekering afsluiten. Snel, voordelig en eenvoudig online geregeld in slechts drie stappen:

Stap 1: Premieberekening (inclusief 10% extra korting!)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis en de voorwaarden van de Vliegticket Annuleringsverzekering ontvang je direct per e-mail.

Allianz Global Assistance is de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld. Hét vertrouwde adres voor al je reisverzekeringen!

Vragen over reis- en annuleringsverzekeringen? Bel: 055 540 04 09 (09.00 – 12.00 uur op werkdagen). Of stuur een e-mail naar [email protected]

Vliegticket annuleringsverzekering nu € 22,75 inclusief 10% extra online korting!

Heb jij een vliegticket geboekt en wil je ook een voordelige ticket annuleringsverzekering? Dat kan hier snel en eenvoudig. In slechts drie stappen online geregeld. Wacht er niet te lang mee want je moet de ticket annuleringsverzekering binnen 7 dagen, na het kopen van je vliegtickets, afsluiten.

De vliegticket annuleringsverzekering is een eenmalige kortlopende annuleringsverzekering die je hier zelf online kan afsluiten. De polis en voorwaarden ontvang je direct per e-email.

De vliegticket annuleringsverzekering is geldig voor alle verschillende soorten tickets, of boekingsklassen zoals Economy Class, Business Class en First Class. Je kan de vliegticket annuleringsverzekering afsluiten voor zowel reizen binnen Europa als voor intercontinentale vluchten. Vlieg je verder dan Europa, dan moet je voor werelddekking kiezen bij het afsluiten van de Ticket Annuleringsverzekering.

Vliegticket annuleringsverzekering voorkomt annuleringskosten

Je kunt op verschillende manieren een vliegticket boeken, bijvoorbeeld via een reisbureau of via internet. Soms boek je alleen een vliegticket en soms een pakketreis. Een pakketreis is bijvoorbeeld een vliegreis met hotel of appartement. Boek je alleen een vliegticket? Dan is de ticket annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance de beste keuze om annuleringskosten te voorkomen.

Vliegticket annuleren

Heb je vliegtickets geboekt, maar kun je door onvoorziene omstandigheden niet vertrekken? Dan moet je rekening houden met annuleringskosten. In veel gevallen zal dit neerkomen op 100 procent, wat betekent dat je je geld kwijt bent. Soms is het mogelijk de reis te annuleren tegen betaling van een toeslag.

Koop je een los vliegticket, dan kun je daar, binnen 7 dagen, een vliegticket annuleringsverzekering bij afsluiten. Deze verzekering vergoedt de annuleringskosten die in rekening gebracht worden als je de reis onverwacht moet annuleren. De verzekering biedt geen dekking bij een faillissement van de luchtvaartmaatschappij.

Vliegticket annuleringsverzekering met Corona (Covid-19) dekking!

Als je alleen, met een reisgenoot of met je familie een vliegticket gaat boeken, wil je in deze onzekere tijd gedekt zijn voor het geval dat jij, je reisgenoot of iemand van je gezin, voor vertrek, corona (Covid-19) oploopt. Dat valt bij Allianz Global Assistance onder de dekking van de annuleringsverzekering! Je kan jouw vliegticket annuleren, als jij of één van de verzekerde reisgenoten een besmetting met corona oploopt en dit kan aantonen door de positieve testuitslag van een officieel testbedrijf.

Vliegticket geboekt: voorkom financiele risico’s

De Ticket Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance is een voordelig alternatief als je zelf een ticket hebt geboekt, zoals bijvoorbeeld een vliegticket of een treinticket.

Deze speciale annuleringsverzekering dekt de kosten van annulering van je vliegticket als je jouw reis noodgedwongen moet annuleren. Deze verzekering kan je afsluiten als je zelf jouw tickets hebt geboekt, zoals:

 • Vliegtickets
 • Treintickets
 • Bustickets
 • Boottickets
 • Ferrytickets

Premie Ticket Annuleringsverzekering

De premie van de Allianz Global Assistance Ticket Annuleringsverzekering is € 22,75 voor Europadekking en € 36,25 voor werelddekking (inclusief 10% extra online korting). Deze prijzen zijn per persoon.

Ontvang nu 10% extra korting

Je ontvangt bij Reisverzekeringkorting.nl maar liefst 10% extra online korting op de premie van de Ticket Annuleringsverzekering indien je de annuleringsverzekering afsluit op deze website. Zo heb je altijd de laagst mogelijke premie voor deze verzekering. Een uniek voordeel dat alleen Reisverzekeringkorting.nl jouw kan bieden!

Voordelen van een Allianz Global Assistance Ticket Annuleringsverzekering

Reizigers boeken steeds vaker een losse vliegtickets in plaats van een complete pakketreis. Speciaal voor deze groep reizigers heeft Allianz Global Assistance de Ticket Annuleringsverzekering geïntroduceerd. De verzekering dekt de annuleringskosten die in rekening worden gebracht als je onverwacht noodgedwongen toch je reis moet annuleren. Alle voordelen op een rijtje:

 • Gunstige premie en uitgebreide dekking.
 • Vliegtickets tot € 2.000,- per persoon verzekerd.
 • Goedkoper dan een normale annuleringsverzekering.
 • Op deze website ontvang je 10% extra online korting op je Ticket Annuleringsverzekering.
 • Verzekerd bij annulering voor de reis aanvangt.

Tickets voor vliegtuig, boot, trein verzekerd

Of je nou met het vliegtuig, de trein of de boot gaat. Met de Ticket Annuleringsverzekering ben je verzekerd tegen de annuleringskosten van je tickets, mocht je de reis noodgedwongen moeten annuleren.

De Ticket Annuleringsverzekering dekt de annuleringskosten van je vliegticket als je de reis noodgedwongen moet annuleren. Oorzaken van annulering kunnen bijvoorbeeld zijn:

 • Het overlijden of ernstige ziek worden van verzekerde.
 • Het overlijden van een 1e of 2e graads familielid.
 • Een levensgevaarlijk ongeval of een levensbedreigende ziekte van een 1ste of 2e graad familielid.

Een volledig overzicht van de gedekte oorzaken voor annulering staat in de voorwaarden.

Dekkingsgebied Ticket Annuleringsverzekering

Bij de Ticket Annuleringsverzekering kan je kiezen uit twee dekkingsgebieden: Europa of Wereld. Europa: Europese landen alsmede de Azoren, de Canarische eilanden, Madeira, en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Europadekking geldt ook voor zeereizen tussen de genoemde gebieden. Wereld: Overig

Verzeker de reissom van jouw tickets

De totale reissom is de totale ticketprijs van alle tickets en voor alle verzekerden samen. Het maximum verzekerd bedrag is € 2000,- per persoon met een max. van € 10.000,- per verzekeringsbewijs.

Let op: De dekking van deze annuleringsverzekering is uitsluitend geldig vóór vertrek en t/m de dag van vertrek.

Boekingsdatum tickets

De Ticket Annuleringsverzekering mag tot 7 dagen na het boeken van de vliegticket worden afgesloten.

Waarom Allianz Global Assistance?

Dit zijn de voordelen:

 • Grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld.
 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Eigen alarmcentrales in 29 landen wereldwijd.
 • Professionele hulp in de Nederlandse taal.
 • In 2012 door Reisrevue uitgeroepen tot Beste Reisverzekeraar.

Altijd en waar je ook bent. Je kunt op Allianz Global Assistance vertrouwen.

Vragen over een Ticket Annuleringsverzekering?

Stuur een e-mail: [email protected] of bel reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn: Telefoon 055 540 04 09 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Vliegticket annuleringsverzekering

Met de Ticket Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance ben je perfect verzekerd bij noodgedwongen annulering van je vliegticket.

Het komt steeds vaker voor dat reizigers zelf vliegtickets bestellen op internet. Voor deze groep reizigers heeft Allianz Global Assistance de Ticket Annuleringsverzekering geïntroduceerd.

De annuleringsverzekering is speciaal voor reizigers die geen pakketreis boeken, maar alleen voor vervoer per vliegtuig, bus, trein of ferry kiezen. De Ticket Annuleringsverzekering dekt de annuleringskosten die in rekening worden gebracht als je noodgedwongen toch je reis moet annuleren door persoonlijke omstandigheden.

Wanneer kan je een Ticket Annuleringsverzekering afsluiten?

Je moet in Nederland woonachtig zijn. De Ticket Annuleringsverzekering moet binnen 7 dagen na boeking van de vliegtickets worden afgesloten. De verzekering is geldig voor vliegtickets met bestemmingen over de gehele wereld.

Reden om je ticket te annuleren

Een Ticket Annuleringsverzekering sluit je af voor onverwachte persoonlijke omstandigheden die er voor zorgen dat je niet op reis kunt gaan. Dat kan omdat je zelf ziek bent geworden of iemand in je directe familie ernstig ziek is geworden. Maar daarnaast zijn er nog veel meer redenen te noemen die er toe bijdragen dat je besluit je reis te annuleren. De volgende situaties vallen onder de Ticket Annuleringsverzekering:

 • Als verzekerde is overleden, ernstig ziek is geworden of ernstig ongevalsletsel heeft opgelopen.
 • Als een familielid van verzekerde in de 1e of 2e graad is overleden, naar het oordeel van een arts levensgevaarlijk ziek is of levensgevaarlijk ongevalsletsel heeft opgelopen.
 • (Zorgplichtclausule 1e graad) als een familielid van verzekerde in de 1e graad door een ongeval of een plotselinge (verergering van een bestaande) ziekte dringend zorg van verzekerde behoeft en niemand anders dan verzekerde deze zorg kan verlenen.
 • Als een niet meereizend gezinslid van verzekerde onverwacht een medisch noodzakelijke operatie moet ondergaan. Deze gebeurtenis is niet verzekerd indien het betreffende gezinslid voor een operatie op een wachtlijst staat.
 • In geval van operatie van verzekerde in verband met transplantatie van een donororgaan.
 • Als eigendom (onroerend goed, inventaris, inboedel of handelswaar) van verzekerde in Nederland of het bedrijf in Nederland waar verzekerde werkzaam is, door brand,diefstal, explosie, storm, blikseminslag of overstroming ernstig is beschadigd zodat zijn/haar aanwezigheid dringend vereist is.
 • In geval van schade aan het verblijf van verzekerde, veroorzaakt door brand, explosie, storm, blikseminslag of overstroming, waardoor het verblijf van verzekerde aldaar onmogelijk is geworden.
 • In geval van overlijden, ernstige ziekte of ernstig ongevalsletsel van in het buitenland woonachtige familie of vrienden van verzekerde, waardoor het voorgenomen verblijf van verzekerde bij deze personen niet mogelijk is
 • In geval van zwangerschap van verzekerde, mits dit medisch is vastgesteld door de behandelend arts/specialist.
 • Als verzekerde onvrijwillig werkloos is geworden na een dienstverband voor onbepaalde tijd en verzekerde een ontslagvergunning, afgegeven in verband met bedrijfseconomische redenen, kan overleggen.
 • Als verzekerde, na werkloosheid waarvoor een uitkering werd genoten en bij schoolverlaters voor zover de vertrekdatum ligt na 31 mei volgend op het jaar van schoolverlating, een dienstbetrekking heeft aanvaard van minimaal 20 uur per week voor de duur van minimaal 6 maanden of voor onbepaalde tijd. Voorwaarde is dat de datum van indiensttreding valt binnen 90 dagen vóór het einde van de reisperiode.
 • Als verzekerde verplicht is een herexamen af te leggen ten tijde van de reisperiode en uitstel van het herexamen niet mogelijk is.
 • Als verzekerde om medische redenen niet mag worden ingeënt en/of géén medicijnen mag innemen, terwijl dit voor de reis verplicht is.
 • Als verzekerde onverwacht een huurwoning ter beschikking krijgt waarvan de huur ingaat óf tijdens de reisperiode óf in de periode van 30 dagen vóór aanvang van de reisperiode.
 • In geval van definitieve ontwrichting van het huwelijk van verzekerde waarvoor, na het boeken van het ticket, een echtscheidingsprocedure in gang is gezet.
 • In geval van het onverwacht niet krijgen van een voor verzekerde noodzakelijk visum, tenzij verzekerde het visum niet krijgt omdat hij of diens vertegenwoordiger het visum te laat heeft aangevraagd.
 • Indien het huisdier van verzekerde (uitsluitend hond, kat of paard) komt te overlijden, levensgevaarlijk ziek wordt of levensgevaarlijk ongevalsletsel oploopt binnen 7 dagen voor aanvang van de reisperiode.
 • In geval van diefstal, verlies of vermissing van voor de reis noodzakelijke reisdocumenten van verzekerde op de dag van vertrek.

Voordelen van de Ticket Annuleringsverzekering

De voordelen van de Ticket Annuleringsverzekering bij Allianz Global Assistance zijn:

 • Zelf geboekte vliegtickets, bustickets, treintickets of veerboottickets zijn verzekerd tegen annuleringskosten.
 • Ruime dekking tegen onvoorziene omstandigheden.
 • Gunstige premie.
 • Goedkoper dan een reguliere annuleringsverzekering.
 • Verzekerd bij de grootste reisverzekeraar ter wereld.

Sluit nu een Ticket Annuleringsverzekering af!

Wacht niet langer en loop geen risico. Sluit nu online een Ticket Annuleringsverzekering af bij Reisverzekeringkorting.nl en ontvang ook nog eens 10% extra korting op de premies van Allianz Global Assistance.

Vragen over reis- of annuleringsverzekeringen?
Stuur een e-mail naar [email protected] of bel reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn: Telefoon 055 540 04 09 (09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.