Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Groepsannuleringsverzekering voor vakantie met familie

Groepsannuleringsverzekering voor vakantie met familie

Groepsannuleringsverzekering voor vakantie met familie

Ga je met familie op vakantie, bijvoorbeeld opa en oma boeken een vakantie voor kinderen en kleinkinderen, dan is een groepsannuleringsverzekering aan te raden. Indien iemand van de familie vier weken voor vertrek overlijdt of levensbedreigend ziek wordt of levensgevaarlijk ongevalsletsel oploopt, dan kan de hele groep annuleren.

Met deze speciale annuleringsverzekering kan de reis voor de hele familie geannuleerd worden en krijg je de annuleringskosten vergoed, zodat je geen financiële schade hoeft te lijden.

Met de groepsannuleringsverzekering is de hele familie verzekerd.

Groepsannuleringsverzekering voor families van Allianz Global Assistance

Wat is er verzekerd op een groepsannuleringsverzekering voor families? Je kunt kiezen uit een Groepsannuleringsverzekering met de volgende verzekerde gebeurtenissen:

  • Overlijden van één van de familieleden binnen 4 weken voor vertrek.
  • Overlijden, levensgevaarlijke ziekte of ongevalsletsel van één van de familieleden binnen 4 weken voor vertrek.

Optioneel: je kunt daarnaast ook ernstige zaakschade aan de geboekte accommodatie meeverzekeren. Hierbij gaat het om ernstige beschadiging door brand, explosie, storm, blikseminslag of overstroming.

Meer informatie of een premie-opgaaf

De groepsannuleringsverzekering voor familievakanties van Allianz Global Assistance is een maatwerkproduct. De te betalen premie is afhankelijk van het aantal personen, de reissom, leeftijden van verzekerden en de gewenste dekking.

Wil je een offerte ontvangen? E-mail ons dan de onderstaande gegevens naar info@reisverzekeringkorting.nl:

  • Aantal personen.
  • Reissom.
  • Reisduur.

Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een offerte van ons.

Groepsreisverzekering nodig?

Voor de vakantie met je familie kan je natuurlijk bij ons ook een goede groepsreisverzekering afsluiten. Met de groepsreisverzekering van Allianz Global Assistance is de hele familie goed verzekerd. Meer informatie: Groepsreisverzekering »

Vragen?

Heb je vragen over een groepsannuleringsverzekering voor een familievakantie? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400409 (tijdens kantooruren op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringkorting.nl

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is beleidsbepaler bij EXT Verzekeringen in Apeldoorn en in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.