Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Annuleringsverzekering van Allianz met 10% familiekorting

Allianz Direct je reisverzekering
alli logo th

Kies voor de vernieuwde en verbeterde annuleringsverzekering nu ook met allrisk dekking en 10% korting!

Wat is er nieuw:

  • Nu ook Allrisk annuleringsdekking mogelijk.
  • 3e graad familie meeverzekerd.
  • Zaakwaarnemer standaard opgenomen.

Ontvang direct de polis per e-mail, snel en goed geregeld!

Verzekerd bij annulering, reisonderbreking en vertraging.

✔ Allrisk dekking voor gebeurtenissen die niet in de voorwaarden staan.

Dekking bij ernstige ziekte, ongeval en overlijden.

Dekking reisgenoten en familie in 1e, 2e en 3e graad.

Uitstekend verzekerd voor annulering, vertraging en reisonderbreking. Vergoeding voor gemiste vakantiedagen (afbreken vakantie of ziekenhuisopname).

Allianz is meerdere keren gekozen tot beste reisverzekeraar

Meer informatie:

Heb je vragen over de nieuwe kortlopende annuleringsverzekering Stuur een e-mail: [email protected] of bel ons (09.00 – 12.00 uur op werkdagen): telefoon 055 540 04 09.

Let op: de tekst hieronder is in bewerking en nog niet geheel aangepast aan het nieuwe product.


Op vakantie met je familie? Een weekendje weg in een groepsaccommodatie met oma, opa, kinderen en kleinkinderen? Hier sluit je een voordelige groepsannuleringsverzekering af met 10% familiekorting.

Deze annuleringsverzekering voor familiereizen voorkomt annuleringskosten als de reis niet kan doorgaan door ziekte, ongeval of overlijden in de familie. Met een groepsannuleringsverzekering van Allianz Global Assistance zijn de familieleden tegenover elkaar verzekerd. Dus als er een familielid niet mee kan mag iedereen de reis annuleren.

Annuleringsverzekering met 10% familiekorting

Annuleringsverzekering met 10% familiekorting
Annuleringsverzekering met 10% familiekorting

Speciaal voor familiereizen en familievakanties hebben wij verschillende groepsannuleringsverzekeringen. Deze annuleringsverzekeringen vergoeden onder andere de annuleringskosten als door ernstige ziekte, ongeval of overlijden van jezelf of een familielid, de reis niet door kan gaan.

Alleen op deze website ontvang je maar liefst 10% familiekorting op de premie van een annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance.

Als je met je familie op reis gaat kan je daarvoor een familie-annuleringsverzekering afsluiten. In dat geval sluit een groep familieleden gezamenlijk een verzekering af ten opzichte van elkaar, ook wel een groepsannuleringsverzekering genoemd. Wij hebben drie mogelijkheden voor familiereizen:

  1. De standaard kortlopende annuleringsverzekering voor families tot 7 personen. Deze uitgebreide annuleringsverzekering heeft een volledige dekking tegenover elkaar vanaf de ingangsdatum van de verzekering.
  2. De annuleringsverzekering voor families (maximaal 4 gezinnen en 3 reisgenoten). Deze kent een volledige dekking tegenover elkaar vanaf de ingangsdatum van de verzekering.
  3. De annuleringsverzekering voor grote families (meer dan 4 gezinnen of 7 personen). Deze verzekering kent een ook een uitgebreide dekking. De familieleden zijn ten opzichte van elkaar verzekerd. Het moet dan gaan om overlijden, levensgevaarlijke ziekte of ernstig ongevalsletsel van één van de personen op de groepsboeking.

Wil je een vrijblijvende premieopgave met 10% familiekorting? Dat kan natuurlijk!

Wat is verzekerd op de familie-annuleringsverzekering?

Voorbeelden van een verzekerde gebeurtenis bij de standaard kortlopende annuleringsverzekering (families tot 7 personen) zijn:

  • Overlijden, ernstige ziekte of ongeval van jezelf of een medeverzekerde.
  • Overlijden, ernstige ziekte of levensbedreigend ongeval van een familielid in de eerste, tweede graad of derde graad.
  • Ziekte of een ongeval van een familielid in de eerste graad. Hierbij moet gelden dat alleen jij het familielid kan verzorgen (zorgplicht).
  • Als een niet-meereizend gezinslid plotseling een medisch noodzakelijke operatie moet ondergaan.
  • Overlijden, ernstige ziekte of ongeval van jouw hond, kat of paard. Dit moet plaatsvinden binnen zeven dagen voor het begin van de reis.
  • Medisch vastgestelde noodzaak in verband met je zwangerschap.
  • Als binnen vier weken na annulering een echtscheidingsprocedure of ontbinding van de notariële samenlevingsovereenkomst in gang is gezet.

De kortlopende annuleringsverzekering biedt ook dekking voor ziekte, ongeval of overlijden van familie in de 3e graad. Wat familie in de 3e graad betreft hierbij nog even een overzicht:

  • Familieleden 1e graad: Partner, (schoon)ouders, kinderen en partners van je kinderen.
  • Familieleden 2e graad: Kleinkinderen, grootouders, broers, zwagers en (schoon)zussen.
  • Familieleden 3e graad: Ooms, tantes, neven, nichten, overgrootouders en achterkleinkinderen.

Let op: Ook dekking bij Corona (Covid-19)! Als je met een groep of familie een vakantie gaat boeken, wil je in deze onzekere tijd ook dekking hebben als een van de deelnemers aan de groepsreis, voor vertrek, corona oploopt. Dat valt bij Allianz Global Assistance onder de dekking! De hele groep* mag annuleren als een van de deelnemers een corona besmetting oploopt en dit kan aantonen door de positieve testuitslag van een officieel corona testbedrijf. 

*Uitgezonderd de grote groepen annuleringsverzekering met beperkte dekking.

Annuleringsverzekering voor familievakanties afsluiten

Het afsluiten van een groepsannuleringsverzekering voor een familievakantie gaat eenvoudig en snel. Je hebt dezelfde dag de polis nog in huis.

Stap 1. Neem contact met ons op: 055 540 04 09 of stuur een e-mail: [email protected]

Stap 2. Je ontvangt een vrijblijvende premie-opgave met 10% familiekorting.
Stap 3. Indien akkoord, sturen wij je per e-mail een aanvraagformulier toe en deze stuur je ingevuld per e-mail retour.
Stap 4. Wij maken de polis op, deze ontvang je dezelfde dag via de e-mail.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar ter wereld. Hét vertrouwde adres om online een annuleringsverzekering met dekking voor je familievakantie af te sluiten!

Vragen?

Heb je een vraag over de annuleringsverzekering met familiekorting of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op telefoon 055-5400409 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail: [email protected]

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een verzekeringsexpert (Ronald Heesters)

De tekst op deze pagina is geschreven door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

De artikelen op Reisverzekeringkorting.nl zijn enkel en alleen bedoeld als algemene informatie. Iedere financiële situatie is uniek, en de producten en diensten die wij beschrijven zijn wellicht niet toepasbaar op jouw specifieke situatie. Wij geven geen advies of aanbevelingen over verzekeringen. De informatie op deze pagina kan veranderd zijn sinds de publicatiedatum.

Reisverzekeringkorting.nl hanteert strikte normen wat betreft redactionele integriteit. Naar ons beste weten is alle content correct op de datum van plaatsing. De tekst en meningen die je leest zijn enkel van de redacteur en zijn niet vooraf goedgekeurd, bekrachtigd of anderszins ondersteund door onze partners.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.