Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Annuleringsverzekering met 10% familiekorting

Annuleringsverzekering met 10% familiekorting

Annuleringsverzekering met 10% familiekorting

Op vakantie met je familie? Een weekendje weg in een groepsaccommodatie met oma, opa, kinderen en kleinkinderen? Hier sluit je een voordelige groepsannuleringsverzekering af met 10% familiekorting.

Deze annuleringsverzekering voor familiereizen voorkomt annuleringskosten als de reis niet kan doorgaan door ziekte, ongeval of overlijden in de familie. Met een groepsannuleringsverzekering van Allianz Global Assistance zijn de familieleden tegenover elkaar verzekerd. Dus als er een familielid niet mee kan mag iedereen de reis annuleren.

Annuleringsverzekering met 10% familiekorting

Speciaal voor familiereizen en familievakanties hebben wij verschillende groepsannuleringsverzekeringen. Deze annuleringsverzekeringen vergoeden onder andere de annuleringskosten als door ernstige ziekte, ongeval of overlijden van jezelf of een familielid, de reis niet door kan gaan.

Alleen op deze website ontvang je maar liefst 10% familiekorting op de premie van een annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance.

Als je met je familie op reis gaat kan je daarvoor een familie-annuleringsverzekering afsluiten. In dat geval sluit een groep familieleden gezamenlijk een verzekering af ten opzichte van elkaar, ook wel een groepsannuleringsverzekering genoemd. Wij hebben drie mogelijkheden voor familiereizen:

 1. De standaard kortlopende annuleringsverzekering voor families tot 7 personen. Deze uitgebreide annuleringsverzekering heeft een volledige dekking ten opzichte van elkaar vanaf de ingangsdatum van de verzekering.
 2. De annuleringsverzekering voor families (maximaal 4 gezinnen en 3 reisgenoten). Deze kent een volledige dekking ten opzichte van elkaar vanaf de ingangsdatum van de verzekering.
 3. De annuleringsverzekering voor grote families (meer dan 4 gezinnen of 7 personen). Deze verzekering kent een aangepaste dekking. De familieleden zijn vanaf 4 weken voor vertrek ten opzichte van elkaar verzekerd. Het moet dan gaan om overlijden, levensgevaarlijke ziekte of ernstig ongevalsletsel van één van de personen op de groepsboeking.

Wil je een vrijblijvende premieopgave met 10% familiekorting? Dat kan natuurlijk, neem daarvoor even contact met ons op: Stuur een e-mail naar: info@reisverzekeringkorting.nl of bel ons: telefoon 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Wat is verzekerd op de familie-annuleringsverzekering?

Voorbeelden van een verzekerde gebeurtenis bij de standaard kortlopende annuleringsverzekering (families tot 7 personen) zijn:

 • Overlijden, ernstige ziekte of ongeval van jezelf of een medeverzekerde.
 • Overlijden, ernstige ziekte of levensbedreigend ongeval van een familielid in de eerste, tweede graad of derde graad.
 • Ziekte of een ongeval van een familielid in de eerste graad. Hierbij moet gelden dat alleen jij het familielid kan verzorgen (zorgplicht).
 • Als een niet-meereizend gezinslid plotseling een medisch noodzakelijke operatie moet ondergaan.
 • Overlijden, ernstige ziekte of ongeval van jouw hond, kat of paard. Dit moet plaatsvinden binnen zeven dagen voor het begin van de reis.
 • Medisch vastgestelde noodzaak in verband met je zwangerschap.
 • Als binnen vier weken na annulering een echtscheidingsprocedure of ontbinding van de notariële samenlevingsovereenkomst in gang

De kortlopende annuleringsverzekering biedt ook dekking voor ziekte, ongeval of overlijden van familie in de 3e graad. Wat familie in de 3e graad betreft hierbij nog even een overzicht:

 • Familieleden 1e graad: Partner, (schoon)ouders, kinderen en partners van je kinderen.
 • Familieleden 2e graad: Kleinkinderen, grootouders, broers, zwagers en (schoon)zussen.
 • Familieleden 3e graad: Ooms, tantes, neven, nichten, overgrootouders en achterkleinkinderen.

Annuleringsverzekering voor familievakanties afsluiten

Het afsluiten van een groepsannuleringsverzekering voor een familievakantie gaat eenvoudig en snel. Je hebt dezelfde dag de polis nog in huis.

Stap 1. Neem contact met ons op: 055 540 04 09 of stuur een e-mail: info@reisverzekeringkorting.nl

Stap 2. Je ontvangt een vrijblijvende premie-opgave met 10% familiekorting.
Stap 3. Indien akkoord, sturen wij je per e-mail een aanvraagformulier toe en deze stuur je ingevuld per e-mail retour.
Stap 4. Wij maken de polis op, deze ontvang je dezelfde dag via de e-mail.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar ter wereld. Hét vertrouwde adres om online een annuleringsverzekering met dekking voor je familievakantie af te sluiten!

Vragen?

Heb je een vraag over de annuleringsverzekering met familiekorting of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op telefoon 055-5400409 (op werkdagen tijdens kantooruren) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringkorting.nl

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven actief in de assurantiebranche. Rob is beleidsbepaler bij EXT Verzekeringen in Apeldoorn en in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.