Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Bijzondere sporten reisverzekering van Allianz – nu 10% korting!

Bijzondere sporten reisverzekering

Bijzondere sporten reisverzekering

Wanneer je tijdens je reis bijzondere sporten gaat beoefenen of jouw vakantie geheel in het teken staat van extreme sporten dan moet je daar een speciale reisverzekering voor afsluiten.

Dat kan hier bij Allianz Global Assistance (voorheen Mondial Assistance). Je heb al een reisverzekering voor bijzondere sporten voor € 1,62 per dag (inclusief 10% extra korting, indien je de reisverzekering afsluit op deze website). Je bent verzekerd in geheel Europa.

Bijzondere sporten reisverzekering van Allianz Global Assistance

Een reguliere reisverzekering biedt geen of onvoldoende dekking bij bijzondere sporten die meer gevaar met zich meebrengen zoals wintersport, bergsport en watersport. Speciaal daarvoor is er de bijzondere sporten reisverzekering van Allianz.

Heb je een doorlopende reisverzekering en wil je weten of de sportactiviteiten die jij tijdens je vakantie gaat ondernemen onder de standaarddekking vallen? Controleer dan de voorwaarden van je reisverzekering.

Adventure & Survival Verzekering Allianz Assistance

Voor avontuurlijke vakantiegangers is er de Adventure & Survival Verzekering van Allianz Global Assistance. Deze verzekering is speciaal ontwikkeld voor mensen die tijdens hun vakantie in Europa aan bijzondere sporten doen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld parachutespringen, bergbeklimmen, raften, abseilen en hanggliding. Maar deze reisverzekering is ook geschikt voor volwassenen en kinderen die naar een survivalkamp gaan.

10% extra korting op jouw Adventure & Survival verzekering

Je wilt tijdens je avontuurlijke vakantie goed verzekerd zijn. Maar natuurlijk wil je ook niet teveel betalen. Wel in dat geval kunnen we aan al je wensen voldoen. Als je nu een Allianz Adventure & Survival reisverzekering afsluit bij www.reisverzekeringkorting.nl ontvang je een extra korting van 10% op de normale premies.

Slechts € 1,62 per dag!

De Adventure & Survival reisverzekering van Allianz  Assistance is speciaal bedoelt voor sportieve outdoorvakanties en heb je al vanaf  € 1,62 per dag. Alle risico’s die survivals en het beoefenen van outdoor extreme sporten met zich meebrengen, zijn gedekt. De Adventure & Survival Verzekering kan zowel individueel als voor groepen worden afgesloten.

Bereken de premie voor een Adventure & Survival Verzekering

Bij Reisverzekeringkorting.nl kun je zelf de premie berekenen en direct een Adventure & Survival Verzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen. Na het afsluiten van de verzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail. Premie berekenen? Klik hier:

Standaard reisongevallen- en aansprakelijkheidsdekking

De standaard reisongevallen- en aansprakelijkheidsdekking maken deze reisverzekering zeer compleet. Hierdoor zijn namelijk alle risico´s die survivals en extreme outdoor sporten met zich meebrengen gedekt. Nog een prettige bijkomstigheid is dat de verzekering zowel individueel als voor een groep is af te sluiten.

De verzekering biedt standaard dekking voor:

  • repatriëring;
  • vervangend vervoer en verblijf;
  • beschadiging, verlies of diefstal van bagage;
  • ongevallendekking;
  • medische kosten;
  • aansprakelijkheidsdekking.

De verzekering is geldig in Europa (ook op de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee), inclusief Nederland.

De verzekering is niet van kracht tijdens de beoefening van wintersport en bijzondere wintersporten.

Verschil reisverzekering en Adventure & Survival verzekering

Het verschil tussen de gewone kortlopende reisverzekering en de Adventure & Survival verzekering is dat bij de laatste standaard reisongevallen- en aansprakelijkheidsdekking is opgenomen. Deze dekkingen zijn niet standaard gedekt bij de kortlopende reisverzekering en heb je echt nodig als je outdoor activiteiten gaat ondernemen.

Welke bijzondere sporten vallen er onder de Adventure & Survival verzekering?

Vrijwel alle extreme en/of gevaarlijk sporten en oudoor activiteiten zijn gedekt (zie het onderstaande overzicht). Staat jouw sport er niet bij? Dat kan. Er verschijnen steeds meer outdoor sporten en varianten op bestaande sporten, met nieuwe namen, maar je kunt ons altijd bellen als je een sport wil gaan beoefenen die niet op de lijst staat.

Bijzondere sporten verzekerd op een Adventure & Survival verzekering

Abseilen Barefoot
Berg- en Rotsklimmen Bodyrafting Bodysurfen
Canapeing Canyoning Cascading
Catapulting Catcrawl Cave-rafting
Cliffjumping Deltavliegen Downhill-biking
Duiken (technisch) Duosprong Flottage
Flottielje varen Flowrider Fly by Wire
Formatie springen Free style kajakken Grotduiken
Hanggliding Hiking Hydrospeed
Indoor wandklimmen Inline skaten Jetskiën
Kajakken Kanoën Karting
Kite catamaran Kite surfen Klettern
Kneeboarden Mountainbiken Motorzweven
Paardrijden Parachute springen Paragliding
Parapente Parasailing Powerboot
Raften Scubadiving Skateboarden
Skatewingen Skeeleren Skimboarding
Skyboat Solovaren Squad
Speleologie Stuntvliegen Survival Track
Tandem springen Tokkelen Trial
Trike Ultralight Vlottentocht Wakeboard
Waterscooter Waterskien Wildwaterkanon
Wrakduiken Zandskien Zeilvleugelvliegen
Zweefvliegen

Vragen over een Adventure & Survival Verzekering?

Stuur een e-mail: info@reisverzekeringkorting.nl of bel Reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn: telefoon 055 540 04 09 (10:00 – 17:00 uur op werkdagen).

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is beleidsbepaler bij EXT Verzekeringen in Apeldoorn en in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.