Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Adventure & Survival reisverzekering: slechts € 1,62 per dag

Adventure & Survival reisverzekering

Adventure & Survival reisverzekering

Je bent avontuurlijk aangelegd en je gaat op reis. Dan is de kans groot dat je tijdens de vakantie aan een outdoor activiteit gaat ondernemen.

Misschien boek je wel een avontuurlijke reis. In dat geval is het belangrijk dat je de juiste reisverzekering afsluit. Survivallen en het beoefenen van extreme sporten brengt namelijk andere risico’s met zich mee.

Mondial Assistance heeft de ideale outdoor verzekering voor de avontuurlijke vakantiegangers: de Adventure & Survival reisverzekering. Deze reisverzekering kan zowel door individueel, als door groepen worden afgesloten. Het is de ideale reisverzekering voor de avontuurlijke vakantieganger.

Wat zijn bijzondere of extreme sporten?

Bij bijzondere vormen van outdoor activiteiten of sporten moet je denken aan bepaalde vormen van duiken zoals: decompressie-, grot- en wrakduiken. Andere bijzondere sporten zijn jagen, bergbeklimmen, klettern, abseilen, speleologie, bungee-jumping, parachutespringen, paragliding, hanggliding, ultralight vliegen en zweefvliegen.

Welke dekking kent de Adventure & Survival Verzekering?

De Adventure & Survival reisverzekering dekt onder andere:

  • SOS-kosten;
  • repatriëring;
  • vervangend vervoer en verblijf;
  • beschadiging, verlies of diefstal van bagage;
  • ongevallendekking;
  • medische kosten;
  • aansprakelijkheidsdekking voor de deelnemer(s).

Daarnaast zijn alle risico’s die survivallen en het beoefenen van extreme sporten met zich meebrengen, gedekt. Alleen voor bungeejumpen is er geen ongevallendekking.

Mondial Assistance Alarmcentrale

Met een reisverzekering van Mondial Assistance ben je direct verzekerd van een wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval. Het is de grootste reisverzekeraar ter wereld, met alarmcentrales in 28 landen. Een netwerk van 400.000 hulpverleners zorgt voor professionele hulp waar ook ter wereld. Wanneer je belt met Mondial Assistance word je in het Nederlands geholpen. Altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Schade afhandeling

Na het indienen van je schade, probeert Mondial Assistance de schadebehandeling binnen 10 werkdagen af te handelen. Online gaat het sneller, dan word je schade aangifte binnen 5 werkdagen is afgehandeld. Dus een snelle schadebehandeling bij verlies, diefstal en medische kosten.

Aansprakelijkheidsdekking

Op de polis is tevens een aansprakelijkheidsdekking meeverzekerd, deze geldt voor alle deelnemer aan de reis. Je bent verzekerd volgens de meest recente verzekeringsvoorwaarden van de Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren van London Verzekeringen N.V., op te vragen bij Mondial Assistance International, tot maximaal € 500.000,- per gebeurtenis.

Ideale reisverzekering

Deze reisverzekering voor avonturiers kan zowel voor één als meerdere personen worden afgesloten. De Adventure & Survival reisverzekering heeft een uitgebreide dekking: SOS-kosten, reisongevallen, reisbagage en medische kosten. Met deze reisverzekering zijn alle risico’s van extreme sporten en survivallen gedekt, behalve bungeejumpen. Voor de hele groep is er ook een aansprakelijkheidsdekking.

Adventure & Survival Verzekering afsluiten

Bij Reisverzekeringkorting.nl kun je zelf de premie berekenen en direct een Adventure & Survival Verzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen. Wanneer je nu deze verzekering afsluit, ontvang je van ons 10% extra kosrting op de premie. Na het afsluiten van de verzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail. Premie berekenen? Klik hier:

Vragen?

Stuur een e-mail of bel Reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn: telefoon 055 540 04 09 (10:00 – 17:00 uur op werkdagen).

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven actief in de assurantiebranche. Rob is beleidsbepaler bij EXT Verzekeringen in Apeldoorn en in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.