Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Auto pechhulp vakantie: nu 10% extra korting!

Auto pechhulp vakantie voor heel Europa. Met de Pechhulp verzekering van Allianz Global Assistance kan je rekenen op snelle en professionele hulp, het hele jaar door in Nederland en Europa.

Je hebt al een  Auto pechhulp vakantie verzekering voor € 3,71 p/m (incl. 10% extra korting)! 

Hier kun je zelf de premie berekenen en direct een Auto pechhulp vakantie verzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen:

Stap 1: Premieberekening (je ontvangt van ons 10% extra korting)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van de Pechhulp verzekering met Europadekking ontvang je direct per e-mail!

Allianz Global Assistance is de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste Pechhulp verzekering!

Vragen over pechhulp verzekeringen? Bel: 055 540 04 09 (op werkdagen tijdens kantooruren) of stuur een e-mail: [email protected].

Auto pechhulp verzekering voor vakantie in Europa van Allianz Global Assistance. Nu 10% korting. Inclusief vervangend vervoer

Ga je regelmatig met je auto op vakantie? Kies dan voor de Autopechhulp verzekering met Europadekking van Allianz Global Assistance.

Een Autopechhulp verzekering voor Europa sluit je hier af. Je ontvangt ook nog eens 10% extra korting. Inclusief vervangend vervoer, eventueel met trekhaak of skibox.

Auto Pechhulp voor je vakantie in Europa

Met de Auto Pechhulp vakantie verzekering ben je in Nederland verzekerd tegen pechulp, maar ook in de volgende Europese landen:

Albanië, Andorra, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Fyrom (Macedonië), Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroätie, Let- land, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal (met uitzondering van de Azoren en Madeira), Roemenië, San Marino, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje (met uitzondering van Canarische Eilanden en de Balearen), Tsjechië, Turkije (Europese deel), Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Wit-Rusland, IJsland, Zweden, Zwitserland.

Voor slechts € 3,71 per maand ben je het hele jaar door in Europa verzekerd van professionele pechhulp tijdens jouw vakantie. Kies voor de grootste hulpverlener ter wereld: Allianz Global Assistance (voorheen Mondial Assistance) voor de perfecte hulpverlening in Nederland en het buitenland.

Pechhulp Europa voor auto en motor

De Autopechhulp verzekering voor Nederland en Europa is een all-in product, je betaalt geen aparte premie voor bijvoorbeeld vervangend vervoer.

De Pechhulp verzekering van Allianz Global Assistance voorziet in de volgende pechhulp:

Dekking Autopechhulp verzekering

Nederland

Nederland en Europa

Reparatie ter plekkeReparatie ter plekke
Of: versleping naar garage Of: versleping naar adres van keuzeBij reparaties tot 48 uur: hotelovernachting
Vervoer naar huis van inzittendenLanger dan 48 uur: maximaal 30 dagen vervangend vervoer
Vervangend vervoer, maximaal 2 dagenZo nodig: auto of motor naar NL gebracht

Sta je met jouw auto of motor met pech langs de weg? Dan kan je 24 uur per dag, 7 dagen per week, bellen met de Alarmcentrale van Allianz Global Assistance die altijd voor je klaar staat.

In Nederland schakelt Allianz Global Assistance professionele hulpdiensten in. Deze hulpdiensten kijken eerst of jouw auto of motor ter plaatse gerepareerd kan worden. Is dat niet mogelijk, dan kan je zelf kiezen om de auto of motor naar de dichtstbijzijnde garage of juist naar de eigen dealer of huisadres te laten brengen. Uiteraard zorgt Allianz Global Assistance ook voor vervoer van de inzittenden. Verder kan er in Nederland tot maximaal 2 dagen vervangend vervoer worden ingezet.

In het buitenland (Europa) wordt ook gekeken of de auto of motor ter plaatse gerepareerd kan worden. Zo niet dan zorgt Allianz Global Assistance ervoor dat de auto of motor naar de dichtstbijzijnde professionele hulpdienst wordt gebracht. Is het niet mogelijk om de auto of motor daar binnen 48 uur te repareren, dan kan Allianz Global Assistance tot maximaal 30 dagen een vervangende auto of motor ter beschikking stellen. Allianz Global Assistance beschikt in het buitenland over een eigen vloot van vervangende auto’s. Deze zijn veelal uitgerust met trekhaak en ’s winters met skibox en winterbanden. En dat is wel zo handig als je tijdens jouw vakantie weer snel op weg wilt.

Uniek: vervangende motor mogelijk

De module ‘Vervangende Motor’ geeft je de unieke mogelijkheid om bij pech te kiezen voor een vervangende motor in plaats van de standaard vervangende auto.

Voordelen van Allianz Global Assistance Pechhulp buitenland:

 • Zeer betrouwbaar: grote automerken vertrouwen al jaren op Allianz Global Assistance.
 • Zeer scherpe premie.
 • Wereldwijd netwerk, dus altijd en overal snelle hulp.
 • All-in hulpverlening, dus geen aanvullende kosten.
 • Uniek in Nederland, vervangende motorfiets mogelijk.
 • Handige opzegservice.
 • Geen lidmaatschap, de auto is verzekerd, iedere bestuurder krijgt hulp.

Pech krijgen kan altijd, daarom is Pechhulp van Allianz Global Assistance de ideale aanvulling op je autoverzekering. Met de Pechhulp buitenland verzekering kan je rekenen op snelle en professionele hulp bij pech, 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

De verzekering is af te sluiten voor pechhulp in Nederland, maar ook voor Europa. Naast pechhulp voor de auto is het ook mogelijk om deze service voor de motor af te sluiten. Zelfs met de optie voor een vervangende motor.

Wanneer je pech krijgt, staat het netwerk van professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Door deze efficiënte manier van werken kan deze service aangeboden worden tegen zeer concurrerende tarieven. Profiteer daar nu van mee en kies ook voor de pechhulp van Allianz Global Assistance!

Allianz Global Assistance Pechhulp verzekering met Europadekking

Allianz Global Assistance zorgt ervoor dat de hulpverlening altijd goed wordt uitgevoerd en dat je snel weer op weg bent. Dit komt door het wereldwijde professionele netwerk met eigen alarmcentrales in 34 landen. Daarnaast heeft Allianz Global Assistance eigen vervangende auto’s. Deze auto’s hebben veelal een trekhaak en hebben ’s winters winterbanden en een skibox op het dak.

Bij de pechhulp buitenland van Allianz Global Assistance staat kwaliteit en goede service voorop. Je kunt rekenen op snelle en goede service, 24 uur per dag en 7 dagen per week. De aanrijdtijd is gemiddeld 35 minuten. Dit betekent dat je binnen iets meer dan een half uur wordt geholpen. De verzekeringen zijn af te sluiten voor zowel Nederland, als ook voor in het buitenland. Door de efficiënte manier van werken word je snel en vakkundig geholpen, tegen zeer concurrerende premies.

Wist je dat…

Al meer dan 2 mlijoen auto- en motorbezitters in Nederland vertrouwen op de pechhulp van Allianz Global Assistance? Allianz Global Assistance heeft pechhulp verleend uit naam van haar klanten, dus er is een grote kans dat je al een keer geholpen bent door Allianz Global Assistance. Door de jarenlange ervaring met pechhulpverlening, weet Allianz Global Assistance wat er moet gebeuren als je auto of motor er mee ophoudt. Waar je ook naar toe gaat, deze verzekering zorgt er voor dat je snel weer onderweg bent.

Ook op een Pechhulp buitenland verzekering van Allianz Global Assistance ontvang je bij ons 10% extra korting op je premie!

Vragen over pechhulp?
Stuur een e-mail naar [email protected] of bel reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn: Telefoon 055 540 04 09 (op werkdagen tijdens kantooruren).

Auto pechhulp vakantie

Ga je met de auto op vakantie naar het buitenland? Zorg dan voor een goede auto pechhulp verzekering met Europadekking. Voor slechts € 3,71 per maand ben je het hele jaar door in Nederland en Europa verzekerd van professionele pechhulp.

Aanzienlijke kans op autopech tijdens je vakantie in het buitenland

Ieder jaar gaan er ruim vier miljoen Nederlanders met de auto op vakantie. Hiervan krijgt één op de vijf automobilisten met autopech te maken. Vaak zijn er problemen met (automatische) versnellingsbakken, remmen, koeling en koppakkingen. Niets is zo vervelend als autopech onderweg of tijdens je vakantie. Daar sta je met je auto en caravan in de brandende zon in een vreemd land. Een telefoontje naar Allianz Global Assistance zorgt er voor dat je snel adequate hulp krijgt. Zo kan autopech jouw welverdiende vakantie niet verpesten.

Het hele jaar door en tijdens je vakantie in buitenland verzekerd tegen autopech

Bij Reisverzekeringkorting.nl sluit je in een paar stappen een Allianz Global Assistance pechhulpverzekering voor je auto af. Je bent dan het hele jaar door en ook gedurende je vakantie in buitenland verzekerd tegen autopech. Mocht je tijdens je reis naar je vakantiebestemming autopech krijgen dan kun je contact opnemen met de alarmcentrale van Allianz Global Assistance. Zij zorgen dan voor adequate hulp.

Voordelige maandpremies

De goedkoopste pechhulp verzekering is samen te stellen naar eigen wens. Zo kun je kiezen voor Pechhulp in Nederland met of zonder hulp in je woonplaats. Ga je met de auto op vakantie? Kies dan voor Pechhulp Europa. Een toercaravan, vouwwagen, bagagewagen of trailer is ook voordelig mee te verzekeren.

Bereken zelf de premie voor jouw auto

Kijk zelf hoe voordelig de premies zijn voor de uitgebreide Auto Pechhulp Verzekering, de beste garantie bij autopech tijdens je vakantie. Bij Reisverzekeringkorting.nl kun je zelf de premie berekenen en direct een Auto Pechhulp Verzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen. Na het afsluiten van de verzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail.

Leeftijd voertuigNederland
Zonder woonplaatsMet woonplaats
0 - 3 jaar€ 1,85€ 3,40
4 - 7 jaar€ 2,16€ 4,02
8 - 11 jaar€ 2,78€ 4,95
12 - 15 jaar€ 4,02€ 6,50
Nederland en Europa
0 - 3 jaar€ 3,71€ 5,26
4 - 7 jaar€ 4,02€ 5,88
8 - 11 jaar€ 4,64€ 6,81
12 - 15 jaar€ 5,88€ 8,36
-----------------------
Extra module voor de auto: Aanhanger € 0,68
Extra module voor de motor: Vervangende motor € 1,69
De premies zijn exclusief assurantiebelasting.

Hoge temperatuur buitenland oorzaak autopech

De alarmcentrale van Allianz Global Assistance krijgt in de zomervakantie veel hulpverzoeken binnen van automobilisten met autopech. Vooral accu’s en koelsystemen zijn de boosdoeners. De relatief hoge temperatuur in Europa speelt een belangrijke rol bij de mankementen. Accu’s die niet meer in goede conditie zijn, leggen het loodje bij extreme hitte. Daarnaast worden ze ook nog eens extra belast door de airconditioning en andere stroomverbruikers. Filerijden bij hitte zorgt al snel voor oververhitte motoren.

Voorkom autopech in het buitenland

Vakantiegangers kunnen autopech in het buitenland voorkomen door met een goed onderhouden auto op pad te gaan. Men dient er rekening mee te houden dat een zwaarbeladen auto en caravan bergop in de file voor een Alpentunnel erom veel vraagt van de koppeling en koeling van de auto.

Check je auto voor je op reis gaat

Om autopech tijdens je vakantie te voorkomen moet je zorgen dat je auto in topconditie is. Laat je auto controleren door je garage en vertel dat je op vakantie gaat. Dan kan de garagehouder hier rekening mee houden. Ben je net naar de garage geweest? Check dan toch nog voordat je op stap gaat de volgende zaken:

 • Vloeistoffen (oliepeil, koelvloeistof enz.)
 • Bandenspanning (ook reservewiel!)

Meest voorkomende autopech in het buitenland

Ieder jaar stranden er automobilisten met hun voertuig in het buitenland. De alarmcentrales krijgen vooral tijdens de zomervakantie veel hulpaanvragen. De top vijf van meest voorkomende autopech is:

 1. Een oververhitte motor.
 2. Een lekke band of een klapband.
 3. Defecte remmen (bijvoorbeeld door te laag remvloeistofniveau).
 4. Elektrische storingen (bijvoorbeeld door intensiever gebruik van de airco).
 5. Overige motorproblemen.

Wat te doen bij autopech in het buitenland?

Pech in het buitenland kan gevaarlijk situaties opleveren zowel voor jezelf als voor medeweggebruikers. Het is goed bij autopech een aantal regels in acht te nemen:

 • Ga altijd op een veilige plek staan (zo ver mogelijk van de rijstroken).
 • Draai de voorwielen van de geparkeerde auto in de richting van de weg af.
 • Zorg dat je de overige weggebruikers voldoende duidelijk maakt dat je met pech stilstaat.
 • Plaats je gevarendriehoek en schakel je alarmlichten in (controleer voor je vertrek wat in het land van jouw bestemming verplicht of verboden is in dergelijke situaties).
 • Zorg dat iedereen het voertuig zo snel mogelijk verlaat en achter de vangrail plaatsneemt.
 • Meld de autopech bij de alarmcentrale van Allianz Global Assistance.
 • Zorg dat je het kenteken en je polisnummer van je reisverzekering bij de hand hebt.
 • Geef de locatie waar je staat zo nauwkeurig mogelijk door.
 • Wacht altijd buiten de auto en achter de vangrail op de hulpverlener.
 • Zorg dat alle passagiers een reflecterend veiligheidsvestje dragen.
 • Zorg ervoor dat je na jouw melding bereikbaar bent voor de alarmcentrale.

Professionele hulp tijdens pech in het buitenland

Mocht je met de auto pech krijgen tijdens je vakantie in Europa, dan kun je van Allianz Global Assistance direct professionele hulp verwachten:

 • Reparatie ter plekke, indien mogelijk.
 • Slepen van de auto naar dichtstbijzijnde dealer of garage.
 • Vervangend vervoer tot maximaal 30 dagen indien de auto niet binnen 48 uur gerepareerd kan worden.
 • Kan de auto wel binnen 48 uur worden gerepareerd, maar dient overnacht te worden? Dan wordt de hotelovernachting vergoed!

Pech met aanhangwagen

Ga je op vakantie met een vouwwagen of caravan? Dan wil je daar onderweg zeker geen problemen mee krijgen. Met de uitbreiding aanhangwagen module ben je verzekerd van de beste hulp bij pech onderweg. Indien mogelijk wordt de aanhanger ter plaatse gerepareerd. Mocht dit niet lukken, dan verzorgt Allianz Global Assistance het transport naar de dichtstbijzijnde professionele hulpdienst. Kan de aanhanger niet binnen 48 uur gerepareerd worden, dan zorgt Allianz Global Assistance voor passende vervanging. Wanneer je tijdens de reparatie een vervangend verblijfplaats nodig hebt, dan regelt en vergoedt Allianz Global Assistance deze kosten.

Oudere auto? Geen punt

Met een oudere auto heb je meer kans op autopech. Desondanks kun je gewoon een Pechhulp Verzekering afsluiten bij Allianz Global Assistance. Wel geldt er voor auto’s ouder dan 12 jaar een geringe toeslag.

Vragen?

Stuur een e-mail: [email protected] of bel: Telefoon 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.