Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Autopechhulp verzekering nu 10% extra korting!

Ben jij op zoek naar een voordelige autopechhulp verzekering met een ruime dekking? Met de Pechhulp verzekering van Allianz Global Assistance kun je rekenen op snelle en professionele hulp bij autopech, het hele jaar door.

 • Een uitgebreide Autopechhulp verzekering, vanaf slechts: € 1,85 p/m!

Hier kun je zelf de premie berekenen en direct een verzekering tegen autopech afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen:

 • Stap 1: Premieberekening (je ontvangt van ons 10% extra korting).
 • Stap 2: Persoonsgegevens.
 • Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van de verzekering tegen autopech verzekering ontvang je direct per e-mail!

Allianz Global Assistance is de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste Pechhulp verzekering!

Vragen over reisverzekeringen? Bel: 055 540 04 09 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail: [email protected].

Autopechhulp verzekering nodig? Ontvang hier 10% korting op de premie!

Nu 10% korting op je Autopechhulp verzekering bij Reisverzekeringkorting.nl. De beste verzekering voor onvoorziene omstandigheden op de weg!

Er kan altijd iets vervelends gebeuren. Dat is nooit leuk. En al helemaal niet als je met de auto bent. Want daar sta je dan, met pech langs de weg. Of een auto die niet meer wil starten. Wat doe je dan? Wie moet je bellen? Gelukkig is er Allianz Global Assistance, de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld. Altijd bereikbaar, dag én nacht. Je wordt direct geholpen. Waar je in Europa ook met pech staat. Gewoon in het Nederlands. Zodat je niet naar woorden hoeft te zoeken. Dat is wel zo prettig.

Autopechhulp verzekering: uitgebreide hulp bij autopech

De Autopechhulp verzekering is een all-in product, je betaalt geen aparte premie voor bijvoorbeeld vervangend vervoer. De Pechhulp verzekering van Allianz Global Assistance voorziet in de volgende pechhulp:

Dekking Autopechhulp verzekering

Nederland

Buitenland (NL + Europa)

Reparatie ter plekkeReparatie ter plekke
Of: versleping naar garage Of: versleping naar adres van keuzeBij reparaties tot 48 uur: hotelovernachting
Vervoer naar huis van inzittendenLanger dan 48 uur: maximaal 30 dagen vervangend vervoer
Vervangend vervoer, maximaal 2 dagenZo nodig: auto of motor naar NL gebracht

Sta je met jouw auto of motor met pech langs de weg? Dan kan je 24 uur per, 7 dagen per week, bellen met de Alarmcentrale van Allianz Global Assistance die altijd voor je klaar staat.

In Nederland schakelt Allianz Global Assistance professionele hulpdiensten in. Deze hulpdiensten kijken eerst of jouw auto of motor ter plaatse gerepareerd kan worden. Is dat niet mogelijk, dan kan je zelf kiezen om de auto of motor naar de dichtstbijzijnde garage of juist naar de eigen dealer of huisadres te laten brengen. Uiteraard zorgt Allianz Global Assistance ook voor vervoer van de inzittenden. Verder kan er in Nederland tot maximaal 2 dagen vervangend vervoer worden ingezet.

In het buitenland wordt ook gekeken of de auto of motor ter plaatse gerepareerd kan worden. Zo niet dan zorgt Allianz Global Assistance ervoor dat de auto of motor naar de dichtstbijzijnde professionele hulpdienst wordt gebracht. Is het niet mogelijk om de auto of motor daar binnen 48 uur te repareren, dan kan Allianz Global Assistance tot maximaal 30 dagen een vervangende auto of motor ter beschikking stellen. Allianz Global Assistance beschikt in het buitenland over een eigen vloot van vervangende auto’s. Deze zijn veelal uitgerust met trekhaak en ’s winters met skibox en winterbanden. En dat is wel zo handig als je tijdens jouw vakantie weer snel op weg wilt.

Uniek in Nederland, vervangende motor mogelijk

De module ‘Vervangende Motor’ geeft je de unieke mogelijkheid om bij pech te kiezen voor een vervangende motor in plaats van de standaard vervangende auto.

Premie en voorwaarden Autopechhulp verzekering

De premie voor een Autopechhulp verzekering is bijzonder gunstig. Je hebt al een Autopechhulp verzekering vanaf € 1,85 per maand (inclusief 10% extra korting)! Meer weten over premies? Maak vrijblijvend een premieberekening.

De Autopechhulp verzekering is samen te stellen naar eigen wens. Zo kun je kiezen voor Pechhulp in Nederland met of zonder hulp in je woonplaats. Ga je met de auto op vakantie? Kies dan voor Autopechhulp Europa. Een toercaravan, vouwwagen, bagagewagen of trailer is ook voordelig mee te verzekeren

Leeftijd voertuigNederland
Zonder woonplaatsMet woonplaats
0 - 3 jaar€ 1,85€ 3,40
4 - 7 jaar€ 2,16€ 4,02
8 - 11 jaar€ 2,78€ 4,95
12 - 15 jaar€ 4,02€ 6,50
Nederland en Europa
0 - 3 jaar€ 3,71€ 5,26
4 - 7 jaar€ 4,02€ 5,88
8 - 11 jaar€ 4,64€ 6,81
12 - 15 jaar€ 5,88€ 8,36
-----------------------
Extra module voor de auto: Aanhanger € 0,68
Extra module voor de motor: Vervangende motor € 1,69
De premies zijn exclusief assurantiebelasting.

Voordelen Allianz Global Assistance Autopechhulp verzekering

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. De Autopechhulp verzekering biedt jouw de volgende concrete voordelen:

 • Zeer scherpe premie.
 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Naar wens samen te stellen en uit te breiden.
 • Het inschakelen van monteurs, garages en bergers in binnen- en buitenland.
 • All-in hulpverlening, dus geen aanvullende kosten voor bijvoorbeeld vervangend vervoer.
 • Aanhangwagens zijn mee te verzekeren.
 • Vervangende auto met trekhaak. Eigen Alarmcentrales, je wordt in het Nederlands geholpen (24/7 bereikbaar).

Waarom Allianz Global Assistance?

Pechhulp bij Allianz Global Assinstance is een prima keuze. De belangrijkste redenen:

 • Wereldwijd marktleider in hulpverlening.
 • Eigen Alarmcentrale, 24/7 bereikbaar.
 • Ruim 2 miljoen auto’s in Nederland al verzekerd van hulp bij pech of ongeval.
 • Grote automerken vertrouwen al jaren op deze hulpverlening.
 • Winnaar Gouden Schild: categorie Schadeservice van het jaar!

Makkelijk

Ben je geregeld met de auto onderweg? Dan is Allianz Global Assistance Autopechhulp verzekering ideaal. Je kunt rekenen op snelle en professionele hulp, het hele jaar door. En waar je maar wilt. Dus je betaalt nooit teveel.

Betrouwbaar

Allianz Global Assistance is al jarenlang actief in het verlenen van pechhulp. Talloze grote automerken vertrouwen de pechhulp voor hun merk toe aan Allianz Global Assistance. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Dat doen zij niet voor niets. Je kunt er daarom op vertrouwen dat je pech goed wordt verholpen door Allianz Global Assistance. Met kennis van zaken en grote ervaring. Dat geeft een betrouwbaar gevoel. Vervangend vervoer Allianz Global Assistance heeft eigen alarmcentrales in 28 landen, met duizenden medewerkers en een groot gecontracteerd netwerk van universele hulpdiensten, verhuurders en autobedrijven. Ook beschikken ze in het buitenland over een eigen vloot van vervangende auto’s. En dat is wel zo handig als je tijdens je vakantie weer snel op weg wilt.

Ook op een Autopechhulp verzekering van Allianz Global Assistance ontvang je bij ons 10% extra korting op je premie!

Vragen over Autopechhulp verzekering?
Stuur een e-mail naar [email protected] of bel reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn: Telefoon 055 540 04 09 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Autopechhulp verzekering

De beste Autopechhulp verzekering, nu vanaf slechts: € 1,85 p/m!

Autopech is bijzonder vervelend. De oplossing is de Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance. Zo blijf je altijd mobiel. Zomer en winter. In Nederland en op vakantie in Europa. Problemen door autopech is nu verleden tijd. En dat voor slechts € 2,30 p/m!

Autopech en snelle hulp

Bij autopech wil je snel worden geholpen, zonder gedoe en zonder extra kosten. Dat kan nu. De grootste hulpverlener ter wereld, Allianz Global Assistance, biedt jou snelle en professionele hulp bij autopech. Desnoods in je woonplaats of waar ook in Europa. Autopech kun je niet altijd voorkomen. De problemen daarna wel. Sluit nu een Allianz Global Assistance Auto pechhulp Verzekering en ontvang ook nog eens doorlopend 10% extra korting op de premie.

10% korting op je Autopechhulp Verzekering

Bij Reisverzekeringkorting, ontvang je 10% korting op de premie van een Auto Pechhulp Verzekering. Zo ben je het hele jaar door voordelig verzekerd tegen autopech.

Wat is een verzekering tegen autopech?

Een verzekering tegen autopech zorgt ervoor dat je altijd mobiel blijft. Denk daarbij aan:

 • Reparatie ter plaatse bij autopech, indien mogelijk.
 • Vervoer van de auto naar dichtstbijzijnde dealer, garage of adres naar keuze bij autopech.
 • Vervoer naar huis van inzittenden.
 • Vervangend vervoer indien bij autopech de auto niet gerepareerd kan worden.
 • Vergoeding van eventuele hotelovernachting.

Allianz Global Assistance: specialist bij autopech

Allianz Global Assistance is al jarenlang actief in het verlenen van hulp bij autopech. Allianz Global Assistance heeft eigen alarmcentrales in 28 landen, met duizenden medewerkers en een groot gecontracteerd netwerk van hulpdiensten, verhuurders en autobedrijven. Ook beschikt Allianz Global Assistance in het buitenland over een eigen vloot van vervangende auto’s. Zelfs auto’s met een trekhaak zijn beschikbaar.

Welke hulp krijg je met een Autopechhulp verzekering?

Wanneer je een Autopechhulp verzekering van Allianz Global Assistance hebt afgesloten en je komt met pech in Nederland te staan, krijg je direct professionele hulp ter plekke. Mocht reparatie ter plekke niet mogelijk zijn dan wordt je auto naar de dichtstbijzijnde garage gebracht of eventueel naar een adres naar keuze. Uiteraard wordt er gezorgd voor vervoer naar huis voor de inzittenden. Mocht reparatie wat langer duren dan kun je tot maximaal twee dagen vervangend vervoer krijgen.

Autopechhulp verzekering Allianz Global Assistance NL excl. woonplaats NL incl. woonplaats NL + Europa excl. woonpl. NL + Europa incl. woonpl.
Aantal keer recht op service 7x 7x (max. 5 in woonplaats) 7x 7x (max. 5 in woonplaats)
Uitsluiting ivm leeftijd auto Nee Nee Nee Nee
Incl. immobilisatie door eigen toedoen Ja Ja Ja Ja
Vervangend vervoer Ja Ja Ja Ja
Transport Ja Ja Ja Ja
Pers.gebonden/kentekengebonden Kenteken Kenteken Kenteken Kenteken

Autopechhulp binnenland

Hulp in woonplaats Nee Ja Nee Ja
Hulp ter plaatse Ja Ja Ja Ja
Reparatie aan aangekoppelde aanhanger N.v.t. N.v.t. N.v.t. Ja, mits meeverzekerd
Transport dichtstbijzijnde garage/hulpdienst Ja Ja Ja Ja
Transport naar een adres in Nederland Ja Ja Ja Ja
Transport incl. aangekoppelde aanhanger Ja Ja Ja Ja
Vervoer inzittenden Ja Ja Ja Ja
Vervangend chauffeur Ja Ja Ja Ja
Vervangend vervoer Ja Ja Ja Ja
Duur inzet vervangend vervoer Max. 2 werkdagen Max. 2 werkdagen Max. 2 werkdagen Max. 2 werkdagen
Hotelovernachting Ja Ja Ja Ja

Autopechhulp buitenland

Hulp ter plaatse Ja Ja
Reparatie aan aangekoppelde aanhanger N.v.t. Ja, mits meeverzekerd
Transport dichtstbijzijnde garage/hulpdienst Ja Ja
Transport incl. aangekoppelde aanhanger Ja Ja
Transport naar een adres in Nederland Ja Ja
Toezenden van onderdelen Ja Ja
Kosten onderdelen Nee Nee
Vervoer inzittenden Ja Ja
Vervangend chauffeur Ja Ja
Vervangend vervoer Ja Ja
Duur inzet vervangend vervoer Max. 30 dagen Max. 30 dagen
Stallingskosten Ja Ja
Hotelovernachting Ja Ja

Toelichting tabel Pechhulp verzekering Allianz Global Assistance

 • Alle prijzen, voor zover van toepassing, exclusief assurantiebelasting
 • Een volledige lijst met Europese landen waar dekking geldt is beschikbaar in de voorwaarden. 
 • Onder immobilisatie door eigen toedoen vallen bijvoorbeeld een lege accu, verkeerd getankte brandstof of een lekke band.
 • Deze tabel geeft een overzicht van een aantal dekkingen en is indicatief en niet volledig. De voorwaarden van de verzekering zijn dat wel, lees deze voor het afsluiten van de verzekering.
 • Maak voor de meest actuele premies altijd een premieberekening.
 • Er kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend.

Autopech en vakantie

Ieder jaar stranden er auto’s met autopech tijdens de vakantie. Vaak zijn er problemen met (automatische) versnellingsbakken, remmen, koeling en koppakkingen. Niets is zo vervelend als autopech onderweg of tijdens je vakantie. Daar sta je met je auto en caravan in de brandende zon in een vreemd land. Een telefoontje naar Allianz Global Assistance zorgt er voor dat je snel adequate hulp krijgt. Zo kan autopech jouw welverdiende vakantie niet verpesten.

Voordelen van een autopechhulp verzekering

Er zijn meer verzekeringen of lidmaatschappen tegen autopech. Maar vrijwel nergens zo goedkoop en zo uitgebreid als de Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance. De voordelen op een rijtje:

 • 24 uur per dag en 7 dagen per week, bereikbaar en beschikbare assistentie.
 • Eigen alarmcentrales, dus snelle hulp overal bij autopech.
 • Professionele hulpverleners die bij autopech, jou helpen in de Nederlandse taal.
 • Bij autopech het inschakelen van monteurs, garages en bergers in binnen- en buitenland.
 • Eigen vloot van vervangende auto’s. Standaard in de zomermaanden uitgerust met trekhaak en in de winter met skibox en winterbanden.
 • Zeer scherpe premie voor je autopechhulp verzekering.
 • All-in hulpverlening, dus geen aanvullende kosten bij autopech, bijvoorbeeld voor vervangend vervoer.
 • Ook auto’s ouder dan 12 jaar worden geaccepteerd.
 • In Nederland zijn 2 miljoen auto’s verzekerd van hulp bij autopech door Allianz Global Assistance.

Autopechhulp verzekering naar wens

Je verzekering tegen autopech kun je geheel zelf naar wens samenstellen. De dekking is zelfs uit te breiden voor je aanhangwagen zoals caravans of vouwwagens. Je hebt de keuze uit:

 • Pechhulp voor Nederland (exclusief woonplaats).
 • Pechhulp voor Nederland (inclusief woonplaats).
 • Pechhulp voor Nederland + Europa (exclusief woonplaats).
 • Pechhulp voor Nederland + Europa (inclusief woonplaats).
 • Pech met aanhangwagen

Pech met aanhangwagen

Ga je op vakantie met een vouwwagen of caravan? Dan wil je daar onderweg zeker geen problemen mee krijgen. Met de uitbreiding ‘Aanhangwagen module’ ben je verzekerd van de beste hulp bij pech onderweg. Indien mogelijk wordt de aanhanger ter plaatse gerepareerd. Mocht dit niet lukken, dan verzorgt Allianz Global Assistance het transport naar de dichtstbijzijnde professionele hulpdienst. Kan de aanhanger niet binnen 48 uur gerepareerd worden, dan zorgt Allianz Global Assistance voor passende vervanging. Wanneer je tijdens de reparatie een vervangend verblijfplaats nodig hebt, dan regelt en vergoedt Allianz Global Assistance deze kosten.

Oudere auto? Geen probleem

Met een oudere auto heb je meer kans op autopech. Desondanks kun je gewoon een Pechhulp Verzekering afsluiten bij Allianz Global Assisntance.

Bereken de premie voor de Autopechhulp verzekering

Kijk zelf hoe voordelig de premies zijn voor de uitgebreide Pechhulp verzekering, de beste garantie bij autopech. Bij Reisverzekeringkorting.nl kun je zelf de premie berekenen en direct een Auto Pechhulp Verzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen. Na het afsluiten van de verzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail

Ook op een Autopechhulp verzekering van Allianz Global Assistance ontvang je bij ons 10% extra korting op je premie!

Vragen over Pechhulp verzekeringen?
Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons in Apeldoorn: Telefoon 055 540 04 09 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen).

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.