Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Ga je op wintersport? Vergeet je wintersport reisverzekering niet!

Het wintersportseizoen is weer aangebroken. Ga je binnenkort boeken? Denk dan ook aan je wintersportreisverzekering.

Misschien heb je al een doorlopende reisverzekering, in dat geval is het belangrijk om te checken of je wintersport hebt meeverzekerd.

Kortlopende reisverzekering met wintersportdekking

Indien je gaat wintersporten, moet je bij een kortlopende reisverzekering van Mondial Assistance een aanvullende wintersportdekking afsluiten. Wintersport brengt nu eenmaal specifieke risico’s met zich mee. Je skiuitrusting is ook vrij kostbaar, dankzij de wintersportdekking zijn deze extra verzekert.

Medische kosten meeverzekeren

Wintersport is niet zonder gevaar. De term ‘gipsvluchten’ zal je niet onbekend voorkomen. Het is daarom van belang om de dekking voor medische kosten ook mee te verzekeren op je reisverzekering. Stel je breekt je enkel midden op de piste en je moet naar het ziekenhuis worden gebracht. Dan wordt er veelal gebruik gemaakt van speciaal vervoer. Deze kosten worden over het algemeen niet vergoed door je zorgverzekering. Juist, daarom is de dekking voor medische kosten belangrijk tijdens je wintersportvakantie.

Alarmcentrale Mondial Assistance

Tijdens de wintersportvakantie staat de Alarmcentrale van Mondial Assistance 24 uur per dag voor je klaar. Zorg ervoor dat je het nummer van de Alarmcentrale voor je vakantie in je telefoon hebt opgeslagen. Wanneer er iets gebeurt, kun je direct contact opnemen in je eigen taal, dat is wel zo handig bij noodsituaties.

Wintersportdekking voor zorgeloos wintersporten

Een wintersportdekking is zeker noodzakelijk wanneer je op wintersportvakantie gaat. Je reisverzekering is namelijk van belang, wanneer je:

  • een been breekt op de piste;
  • je ski-uitrusting gestolen wordt;
  • je door een lawine het dorp niet meer kunt verlaten.

Een ongeluk zit in een klein hoekje, de reisverzekering van Mondial Assistance kunnen veel problemen voorkomen.

Wintersport reisverzekering: 10% extra korting

Bij reisverzekeringkorting ontvang je maar liefst 10% extra korting op je reisverzekering met wintersportdekking. Het maakt niet uit of je een kortlopende reisverzekering of een doorlopende reisverzekering afsluit. Bij een doorlopende wintersport reisverzekering van Mondial Assistance, ontvang je iedere jaar 10% korting.

Kortlopend of doorlopend?

Als je ook in de zomer op vakantie gaat, is het beter om een doorlopende reisverzekering te nemen met wintersportdekking. Dat is goedkoper en handiger, omdat je dan altijd verzekerd bent, tevens ben je dan ook voor bijzondere zomersporten verzekerd. Je hebt al een doorlopende wintersport reisverzekering met jongerenkorting vanaf € 1,40 per maand.

Een reisverzekering met wintersportdekking afsluiten?

Heb je nog geen reisverzekering met wintersportdekking? Bij Reisverzekeringkorting.nl kun je deze zelf eenvoudig afsluiten.

Of als je vaker op vakantie gaat

Mondial Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste wintersport reisverzekering!

Vragen over wintersport reisverzekeringen? Bel: 055 540 04 09 (10:00 – 17:00 uur op werkdagen).

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.