Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Aandacht voor veiligheid op de piste bij Pitztaler skigebied

In Hochzeiger staat veiligheid op de piste hoog in het vaandel. Daarom introduceert het Pitztaler skigebied de ‘Pistenregeln-weg’, waarbij wintersporters tijdens het skiën op een leuke en luchtige manier uitleg krijgen over de gedragsregels op de piste.

De route wordt verder ondersteund door een speciale informatiebrochure, die wordt uitgedeeld bij aankoop van een skipas en in de gondel.

Pisteregels

Op afdaling 11 (rood): de ‘Zirben-Abahrt’, leggen mascotte Pitzi en zijn vriendjes spelenderwijs de pisteregels uit. Dit wordt gedaan met behulp van grote borden met illustraties langs de piste. Uiteraard zijn de borden ook een goed geheugensteuntje voor volwassen skiërs en snowboarders. Het project wordt verder ondersteund door een informatiebrochure, stickers in de gondel naar het skigebied en bij de grote pistekaart bij het middenstation.

Skihelm voor kinderen

De ‘Pistenregeln-weg’ is ontwikkeld in samenwerking met partners UNIQA en SunKid en is gebaseerd op de officiële regels van de FIS. Om de veiligheid te vergroten is het bij de skischolen in het Pitztal voor kinderen verplicht een helm te dragen (gratis te huur bij alle skiverhuurwinkels). Ook krijgen zij een Pitzi veiligheidsvest te leen gedurende de skicursus.

Voordelige wintersportverzekering

Een wintersportverzekering bij www.reisverzekeringkorting.nl is voordelig omdat je bij ons ook nog eens 10% extra korting ontvangt. Kinderen die op de ingangsdatum van de wintersport reisverzekering jonger zijn dan 5 jaar zijn gratis meeverzekerd, voor dezelfde risico´s als die van de medeverzekerde ouders/begeleiders.

Het maakt niet uit of je een kortlopende reisverzekering met wintersportdekking, of een doorlopende reisverzekering met wintersportdekking afsluit. Bij een doorlopende wintersport reisverzekering van Allianz Global Assistance, ontvang je iedere jaar 10% korting op je reisverzekering.

Wat kost een wintersportverzekering?

Je hebt al een kortlopende wintersportverzekering voor slechts € 2,20 per dag. Een doorlopende wintersportverzekering heb je vanaf € 1,65 per maand. Ben je jonger dan 27 jaar? Dan heb je al een wintersportverzekering voor slechts € 1,40 per maand.

Sluit hier je wintersportverzekering af!

In slechts drie stappen sluit je zelf een kortlopende of doorlopende reisverzekering voor je wintersportvakantie af. De kortlopende reisverzekering kan je betalen met automatische incasso of iDEAL. Een doorlopende reisverzekering en annuleringsverzekering kan je per maand betalen met een machtiging voor automatische incasso. De polis ontvang je direct per e-mail.

Of als je vaker op wintersportvakantie gaat

Wintersportverzekering Allianz Global Assistance: ruime dekking

Met het afsluiten van een wintersport reisverzekering ben je tevens gedekt voor bijzondere wintersporten, zoals: ijsklimmen, skeleton, bobslederijden, ijshockey, speedskiën, speedraces, skijöring, skispringen, skivliegen, figuurspringen bij freestyle-skiën, ski-alpinisme en paraskiënheliskiën.

Een wintersportverzekering biedt ook dekking tegen verlies of diefstal van je wintersportuitrusting: eigen of gehuurde ski’s of snowboards inclusief bindingen, skistokken en skischoenen. Mocht je door een ongeval niet meer kunnen skiën dan krijg je ook de vooruitbetaalde maar niet benutte skipassen, -huur en -lessen vergoedt. Worden je ski’s gestolen dan ontvang je een vergoeding voor de kosten van het huren van vervangende ski’s en/of skischoenen.

Wintersportdekking bij Allianz Global Assistance: beste keuze

Een wintersport reisverzekering bij Allianz Global Assistance is de beste keuze, omdat:

  • De wintersport reisverzekering uitstekende voorwaarden en ruime dekking kent.
  • Allianz Global Assistance de grootste reisverzekeraar ter wereld is.
  • Allianz Global Assistance eigen alarmcentrales heeft in 29 landen.
  • Je altijd een snelle en eerlijke schadeafhandeling (online binnen vijf werkdagen) kunt verwachten.

Vragen?

Heb je nog vragen over wintersportverzekeringen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen tijdens kantooruren: 055-5400409 of e-mailen: [email protected]

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.