Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Werken buitenland reisverzekering – nu tot 20% korting!

Werken buitenland reisverzekering
Werken buitenland reisverzekering

Werken in het buitenland? Wij hebben de juiste reisverzekering ook nog eens voordeliger dan elders. Uitsluitend hier ontvang je tot 20% korting op de premie van een Globetrotter Verzekering!

Ga je voor langere tijd naar het buitenland bijvoorbeeld om te werken, als au-pair of voor vrijwilligerswerk? Dan kan je niet volstaan met een normale (doorlopende) reisverzekering. Want meestal is die alleen voor vakanties en is werken niet toegestaan. De Globetrotter Verzekering is daarentegen wel speciaal bestemd voor werken in het buitenland. Dat mag betaald of onbetaald werk zijn maar ook vakantiewerk.

Ga je werken in het buitenland? Vanaf slechts € 8,51 per maand (SOS-dekking), ben je al verzekerd in heel Europa!

Werken in buitenland en je reisverzekering

De Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance kan je afsluiten voor maximaal 24 maanden. Ook kan je zelf de dekking bepalen voor medische kosten (Aanvullend of Volledig). De Globetrotter Verzekering is een eenmalige verzekering waarbij standaard werk gratis meeverzekerd is. Dat geldt voor beroepen zoals commercieel medewerker, barkeeper, secretaresse, programmeur, ober of golfleraar. Wanneer er wel sprake is van extra risico, komt er een geringe toeslag op de premie. Bijvoorbeeld als je gaat werken met machines of ander risicovol werk gaat doen. Neem in dat geval contact op met ons.

Tot 20% korting op de Globetrotter Verzekering

Op een – werken in het buitenland reisverzekering – ontvang je bij ons tot 20% korting. Deze korting bestaat uit 10% online korting en tot 10% jongerenkorting wanneer je jonger bent dan 27 jaar. Vanaf slechts € 8,51 per maand (SOS-dekking), ben je tijdens je werk verzekerd in heel Europa! Meer over de premies, lees je hier:

Globetrotter Verzekering Allianz
Maandpremies Globetrotter Verzekering
< 27 jaar> 27 jaar
SOS hulpverlening Europadekking
- Korter dan 1 jaar
- Langer dan 1 jaar
.
€ 8,51
€ 8,91
.
€ 9,45
€ 9,90
SOS hulpverlening werelddekking
- Korter dan 1 jaar
- Langer dan 1 jaar
.
€ 16,20
€ 17,82
.
€ 18,00
€ 19,80
Bagage Europadekking
- Budget
- Uitgebreid
- Compleet
.
€ 2,43
€ 4,86
€ 7,29
.
€ 2,70
€ 5,40
€ 8,10
Bagage werelddekking
- Budget
- Uitgebreid
- Compleet
.
€ 2,84
€ 5,67
€ 8,51
.
€ 3,15
€ 6,30
€ 9,45
Medische Kosten Europadekking
- Aanvullend
- Volledig
.
€ 6,89
€ 23,90
.
€ 7,65
€ 26,55
Medische Kosten werelddekking
- Aanvullend
- Volledig
.
€ 8,10
€ 27,95
.
€ 9,00
€ 31,05
Ongevallen€ 2,23€ 2,48
Rechtsbijstand€ 2,03€ 2,25
Aansprakelijkheid€ 2,43€ 2,70
Wintersport en bijzondere sporten€ 2,23€ 2,48
SOS Autohulp (alleen Europa)€ 6,08€ 6,75
Premies zijn vanaf, maak een premieberekening voor de exacte premie.

Premie berekenen en afsluiten

Met de online premieberekening zie je direct wat de verzekering kost en hoeveel korting je krijgt. Afsluiten kan daarna in slechts drie stappen. Betalen doe je via iDeal of via een éénmalige automatische incasso.

Ga je werken? Kies zelf de dekking van je reisverzekering!

Als je gaat werken in het buitenland wil je goed en compleet verzekerd zijn. Dat kan met de Globetrotter Verzekering want die stel je zelf op maat samen. De dekkingen waaruit je kunt kiezen zijn:

  • Ongevallen
  • Bagage Budget, Uitgebreid of Compleet
  • Medische Kosten Aanvullend/Volledig (optioneel)
  • Rechtsbijstand
  • Aansprakelijkheid

Aanvullende dekkingen:

  • S.O.S. Autohulp
  • Wintersport en bijzondere sporten
  • Werelddekking

Met S.O.S. Hulpverlening ben je verzekerd voor onder andere: extra verblijfskosten, repatriëring, opsporing- en reddingskosten.

Vragen?

Heb je een vraag over werken in het buitenland en je reisverzekering of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op, telefoon: 055-5400409 of stuur een e-mail naar: [email protected]

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.