Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Naar Venezuela? Reisverzekering verplicht!

Ben je van plan om naar Venezuela te reizen, denk er dan aan dat vanaf 1 mei 2014 het voor toeristen verplicht is om een reisverzekering af te sluiten.

Reisverzekering-Venezuela
Naar Venezuela? Reisverzekering verplicht!

Je kan dit aantonen door een Engelstalige verzekeringsverklaring, deze is gratis aan te vragen voor verzekerden van Allianz Global Assistance. Deze verplichte reisverzekering voor Venezuela moet aan een aantal voorwaarden voldoen:

 • De reisverzekering moet geldig zijn gedurende het verblijf van de toerist op Venezuelaans grondgebied.
 • De autoriteiten stellen verder als eis dat de reisverzekering dekking biedt voor medische kosten voor tenminste 30.000 euro (medical fees and emergency cover – gastos médicos de emergencia y accidentes sobrevenidos).
 • Tevens moet er een minimale bagagedekking zijn van 750 euro (verlies/beschadiging en diefstal).

Engelstalige verzekeringsverklaring van Allianz Global Assistance voor reizigers naar Venezuela

Wie van plan is om naar Venezuela te reizen, adviseren wij om bij ons ook een Engelstalige verklaring aan te vragen. Op deze verklaring die Allianz Global Assistance afgeeft, staat onder andere waar je allemaal voor verzekerd bent, tijdens welke periode en waar deze verzekering geldig is. Je kunt een Engelstalige verklaring bij ons aanvragen door een e-mail te sturen naar: [email protected] onder vermelding van de N.A.W. gegevens en je Allianz Global Assistance polisnummer. Dat kan natuurlijk alleen als je via ons een kortlopende- of doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance hebt afgesloten. Heb je deze nog niet, dan kan je deze hier alsnog afsluiten.

Reisverzekering of annuleringsverzekering? Dan ben je bij Allianz Global Assistance aan het juiste adres.

Allianz Global Assistance (voorheen Mondial Assistance en ELVIA verzekeringen) heeft voor ieder soort reiziger een passende reisverzekering. Met ruim 50 jaar ervaring zijn zij wereldwijd marktleider op het gebied van reisverzekeringen en hulpverlening.

Ontvang hier 10 – 20% korting op de premie!

Wil jij ook 10 tot 20% korting op de premie van reisverzekering van Allianz Global Assistance? Dat krijg je hier bij Reisverzekeringkorting.nl. Iedereen ontvangt 10% online korting. Ben je jonger dan 27 jaar? Dan kan de korting zelfs oplopen tot 20% wanneer je een doorlopende reisverzekering afsluit!

Kortlopende reisverzekering voor Venezuela

Ontvang ook Nu 10% korting op je kortlopende reisverzekering voor Venezuela bij Reisverzekeringkorting.nl. De beste reisverzekering met een ruime dekking en lage premie!De basisdekking van de kortlopende reisverzekering bestaat uit de volgende dekkingen: Reisbagage: verlies/ diefstal van kostbaarheden, voorwerpen of reisdocumenten (totaal max. € 4.000,-). S.O.S. hulpverlening: geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie. Voor je reis naar Venezuela moet je ook kiezen voor werelddekking en medische kosten.

Kortlopende reisverzekering afsluiten

Je kunt hier zelf gemakkelijk een kortlopende reisverzekering voor Venezuela afsluiten. Maak eerst een premieberekening en daarna kan je de reisverzekering afsluiten. Je ontvangt direct de polis en voorwaarden per e-mail. En denk er aan alleen bij ons krijg je 10% extra korting op de premie. Bereken nu je voordeel:

Kortlopende reisverzekering Allianz Global Assistance

Dit houdt je reisverzekering in:

 • Wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
 • Uitgebreide vergoeding van medische kosten, als aanvulling op de dekking van je zorgverzekering.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal en beschadiging van je bagage.
 • Kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd.

Vaker op reis: doorlopende reisverzekering

Wellicht ga je nu naar Venezuela, maar ga je vaker dan één keer per jaar op vakantie? Dan ben je waarschijnlijk voordeliger uit met een Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance. In 2011 en 2012 uitgekozen als Beste koop door de consumentenbond. Het omslagpunt van een Kortlopende Reisverzekering naar een Doorlopende Reisverzekering ligt al bij 14 dagen per jaar voor gezinnen met kinderen.

Doorlopende reisverzekering afsluiten

Wij geven 10% tot 20% online korting en jongerenkorting op de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance. Sluit nu af in een paar stappen, je ontvangt de polis per e-mail en je bent direct verzekerd! Nergens goedkoper! Een doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance kun je zelf online afsluiten. Je bent dan continu het hele jaar door verzekerd. Dat is handig omdat je niet steeds apart een online reisverzekering hoeft af te sluiten. Zo bespaar je al op de poliskosten. Bereken zelf de gunstige premie: Wil je een doorlopende reisverzekering voor je reis naar Venezuela afsluiten? Maak dan zelf een premieberekening. Onderaan zie je de korting en jouw premie. Lijkt het je wat, dan hoef je alleen nog maar jouw persoonsgegevens in te vullen. De polis ontvang je direct per e-mail. Handig, voordelig en snel. Je hebt zeven dagen bedenktijd, mocht je er van af willen zien, geen probleem.

Waarom Allianz Global Assistance?

Dit zijn de voordelen:

 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Eigen alarmcentrales in 3629 landen wereldwijd.
 • Professionele hulp in de Nederlandse taal.
 • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling.
 • HelpMe app, hulpverlening binnen handbereik.

Altijd, waar je ook bent. Je kunt op Allianz Global Assistance vertrouwen.

Vragen?

Heb je vragen over een reisverzekering voor Venezuela? Neem dan contact met ons: 055-540 04 09 of stuur een email naar: [email protected]

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.