Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Sportieve vakantie? 10% korting op je reisverzekering

Sportieve vakantie? 10% korting op je reisverzekeringStaat jouw vakantie in het teken van outdoor sport of survial? Ben je van plan om te gaan bergbeklimmen, raften, duiken, abseilen of parachutespringen? Dan heb je een speciale reisverzekering nodig: de Adventure & Survival Verzekering van Allianz Global Assistance.

Sluit hier je reisverzekering voor een sportieve vakantie af en ontvang 10% extra korting op de premie!

Voor slechts € 1,62 per dag een reisverzekering voor extreme en gevaarlijke sporten

De Adventure & Survival reisverzekering van Allianz Global Assistance is speciaal bedoelt voor sportieve outdoorvakanties. Alle risico’s die survivals en het beoefenen van outdoor extreme sporten met zich meebrengen, zijn gedekt. De Adventure & Survival Verzekering kan zowel individueel als voor groepen worden afgesloten.

De Adventure & Survival reisverzekering heeft een uitgebreide dekking: repatriëring, vervangend vervoer en verblijf, beschadiging, verlies of diefstal van bagage, ongevallendekking en medische kosten zijn standaard gedekt. Daarnaast zijn alle risico’s die survivallen en het beoefenen van extreme sporten met zich meebrengen, gedekt.

Bereken de premie voor een Adventure & Survival reisverzekering

Bereken hier de premie voor de Adventure & Survival Verzekering van Allianz Global Assistance. Je kunt daarna de verzekering afsluiten en je ontvangt de polis direct per e-mail.

Let op! deze verzekering moet ingaan op de dag van vertrek tot het einde van je vakantie, je kan hem niet slechts voor 1 of 2 dagen afsluiten wanneer je tijdens je vakantie een survival of bijzondere sport gaat beoefenen.

Kijk naar je polis bij een sportieve vakantie

Heb je al een (doorlopende) reisverzekering? Kijk dan goed naar je polisvoorwaarden indien je van plan bent om bijzondere sporten te gaan doen tijdens je vakantie. Kijk goed welke activiteiten wel en niet worden gedekt. De volgende sporten vallen meestal niet onder de standaarddekking van een reisverzekering. Zeker indien je vakantie in het teken staat van sportbeoefening:

  • Zweefvliegen
  • Wintersport
  • Bergbeklimmen
  • Raften/Kiten
  • Abseilen
  • Ultralight vliegen
  • Parachute springen

Een sportieve vakantie verzekeren?

Heb je een sportieve vakantie geboekt? Denk er dan aan dat je voor een aantal sporten een aanvullende dekking nodig hebt. Kijk in iedere geval je polis na. Heb je nog geen reisverzekering of valt jouw sport niet onder de dekking? Sluit dan een speciale reisverzekering voor extreme sporten af. De Adventure & Survival biedt geen dekking voor wintersporten. Sluit hiervoor een kortlopende of doorlopende reisverzekering met wintersportdekking af.

Adventure & Survival reisverzekering Allianz Global Assistance

Een speciale reisverzekering voor avontuurlijke en gevaarlijke sporten is de Adventure & Survival reisverzekering van Allianz Global Assistance. Deze reisverzekering dekt vrijwel alle bijzondere en extreme sporten. Deze reisverzekering voor extreme sporten, outdoor en survival kost slechts € 1,62 per dag (inclusief 10% extra korting) en is ook geschikt voor kinderen die op survival gaan.

Aansprakelijkheid en ongevallendekking

De Adventure & Survival reisverzekering Allianz Global Assistance biedt ook dekking voor aansprakelijkheid en ongevallen. Daarmee is deze reisverzekering uitermate geschikt voor de avontuurlijke en sportieve reiziger.

Welke sporten zijn gedekt op de deze reisverzekering?

Ga je op vakantie en actief sporten, dan is het goed om na te gaan of jouw sportactiviteit extra risico met zich meebrengt. Voor o.a. de onderstaande sporten kun je de Adventure & Survival reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten:

Bijzondere sporten verzekerd op een

Adventure & Survival outdoor reisverzekering

Abseilen Barefoot
Berg- en Rotsklimmen Bodyrafting Bodysurfen
Canapeing Canyoning Cascading
Catapulting Catcrawl Cave-rafting
Cliffjumping Deltavliegen Downhill-biking
Duiken (technisch) Duosprong Flottage
Flottielje varen Flowrider Fly by Wire
Formatie springen Free style kajakken Grotduiken
Hanggliding Hiking Hydrospeed
Indoor wandklimmen Inline skaten Jetskiën
Kajakken Kanoën Karting
Kite catamaran Kite surfen Klettern
Kneeboarden Mountainbiken Motorzweven
Paardrijden Parachute springen Paragliding
Parapente Parasailing Powerboot
Raften Scubadiving Skateboarden
Skatewingen Skeeleren Skimboarding
Skyboat Solovaren Squad
Speleologie Stuntvliegen Survival Track
Tandem springen Tokkelen Trial
Trike Ultralight Vlottentocht Wakeboard
Waterscooter Waterskien Wildwaterkanon
Wrakduiken Zandskien Zeilvleugelvliegen
Zweefvliegen

Staat jouw sport er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Vragen?

Stuur een e-mail: [email protected] of bel reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn: Telefoon 055 540 04 09 (kantooruren op werkdagen).

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een verzekeringsexpert (Ronald Heesters)

De tekst op deze pagina is geschreven door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

De artikelen op Reisverzekeringkorting.nl zijn enkel en alleen bedoeld als algemene informatie. Iedere financiële situatie is uniek, en de producten en diensten die wij beschrijven zijn wellicht niet toepasbaar op jouw specifieke situatie. Wij geven geen advies of aanbevelingen over verzekeringen. De informatie op deze pagina kan veranderd zijn sinds de publicatiedatum.

Reisverzekeringkorting.nl hanteert strikte normen wat betreft redactionele integriteit. Naar ons beste weten is alle content correct op de datum van plaatsing. De tekst en meningen die je leest zijn enkel van de redacteur en zijn niet vooraf goedgekeurd, bekrachtigd of anderszins ondersteund door onze partners.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.