Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Reis- en/of annuleringsverzekering schade melden: online het snelst!

Als je schade hebt die je wilt claimen op je reis- en/of annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance dan gaat dat het snelst indien je dat online doet. 

Je ontvang automatisch een bevestiging en Allianz Global Assistance neemt de claim zo snel mogelijk in behandeling. Wanneer je geen aanvullende documenten hebt meegestuurd, kan het zijn dat zij de originele documenten later nog bij je opvragen.

Je kunt een schade op twee manieren bij Allianz Global Assistance indienen:

  1. Online schadeformulier, snel en eenvoudig. Wij adviseren je een schade altijd via het online schadeformulier te melden zodat deze zo snel mogelijk wordt afgewikkeld.
  2. Schriftelijk, door uitprinten en invullen van een schade aangifteformulier.

Afschrijvingslijst

Om de waarde van een geclaimd artikel te bepalen, maken de verzekeraars gebruik van een afschrijvingslijst. Wil je hier meer over weten of wil je de afschrijvingslijst bekijken? Dan kun je kijken op deze pagina.

Heb je een vraag over een schade?

Neem dan contact op met de afdeling claims. Heb je al een schade gemeld, vermeld dan ook altijd je dossiernummer. E-mail: [email protected]

Categoriën: Reisverzekering

Tags: ,

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al meer dan 10 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »