Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Reisverzekering vergeten? Wij helpen je, bel of e-mail ons!

logo-Allianz-Global-Assista

Ben je vergeten een reisverzekering af te sluiten? Bij ons kan je 5 minuten voor je vertrek nog een online een reisverzekering afsluiten.

Voor je vakantie ben je meestal druk met het regelen van zaken. Je koffer inpakken, paspoort, vliegtickets, planten verzorgen, enz. Je moet veel onthouden en dan kun je ook gemakkelijk iets belangrijks vergeten. Het is dan handig te weten dat je vlak voor je vertrek een reisverzekering kunt afsluiten op onze website. In een paar minuten is het geregeld en je ontvangt de polis per e-mail. Je kunt dan onbezorgd op vakantie.

Annuleringsverzekering vergeten?

Mocht je vergeten zijn een annuleringsverzekering af te sluiten maar nog niet naar je vakantiebestemming vertrokken? Ook dan kunnen wij je meestal wel helpen. Normaal gesproken moet je binnen zeven dagen na het boeken van je reis, een annuleringsverzekering afsluiten. Dit wordt nog wel eens vergeten. In tegenstelling tot een reisverzekering kun je niet wachten met het afsluiten van een annuleringsverzekering. Na een tijdje kom je daar pas achter en dan is het te laat. Hiervoor geldt ook, ben je te laat of vergeten om een annuleringsverzekering af te sluiten? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan per geval bekijken of er alsnog een annuleringsverzekering afgesloten kan worden.

Annuleringsverzekering vergeten, maar nog niet op reis? Bel Reisverzekeringkorting.nl: 055-5400409 of stuur ons een e-mail: [email protected]

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.