Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Reisbijstandsverzekering voor Belgen, nu 10% korting op de premie

Reisbijstandsverzekering voor Belgen

Reisbijstandsverzekering voor Belgen

Bent u Belg of Nederlander, woonachtig in België en wilt u een reisbijstandsverzekering in Nederland afsluiten? Dat kan bij Reisverzekeringkorting.nl

U ontvangt ook nog eens 10% korting op de premie van een Allianz Global Assistance reisbijstandsverzekering.

Let op!: u ontvangt alleen 10% extra korting op uw reisbijstand- of annulatieverzekering wanneer u deze afsluit via deze website!

Reisbijstandsverzekering Allianz Global Assistance: goedkoop en goede keuze

De kortlopende en de doorlopende reisbijstandsverzekering van Allianz Global Assistance zorgen voor een goede dekking tijdens uw reis en vakantie. Bij dringende hospitalisatie in het buitenland kunt u bellen met de Alarmcentrale van Allianz Global Assistance, u wordt onmiddellijk geholpen.

Annulatieverzekering

U kunt ook een annulatieverzekering afsluiten. Mocht u niet op reis kunnen gaan door ziekte of andere oorzaken (die gedekt zijn) dan wordt uw reissom geheel vergoed. Ook op de annulatieverzekering ontvangt u 10%korting.

Woonachtig in België? Ook 10% korting op uw reisbijstandsverzekering

Door onze kostenbesparende werkwijze geven wij ook aan Belgen maar liefst 10% extra korting op de normale premies van Allianz Global Assistance reisbijstandsverzekeringen! Zelfs op de doorlopende reisbijstandsverzekeringen ontvangt u ieder jaar weer 10% korting!

Allianz Global Assistance: de beste keuze voor Belgen!

Ook Belgen willen graag de zekerheid van de beste en grootste reisverzekeraar ter wereld. Allianz Global Assistance heeft eigen alarmcentrales in achtentwintig landen wereldwijd, plus een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. U bent altijd verzekerd van de beste hulp.

Voordelige doorlopende reisverzekering

Wilt u helemaal geen omkijken meer? Het is voor Belgen mogelijk om een doorlopende reisbijstandsverzekering af te sluiten. De premie is gunstig. U heeft al een doorlopende reisbijstandsverzekering vanaf slechts € 1,20 per maand (inclusief 10% extra korting + poliskosten)!

Woonachtig in België en wilt u een reisbijstandsverzekering afsluiten?

Woont u niet in Nederland, maar wilt u een reisbijstandsverzekering afsluiten? Stuur een email naar info@reisverzekeringkorting.nl en vraag naar het aanvraag formulier voor een reisverzekering voor Belgen of Nederlanders in België.

Bellen naar Nederland kan ook: 0031 (0)55 540 04 09 (09:00 – 17:00 uur op werkdagen).

Categoriën: Reisverzekering

Tags: ,

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is beleidsbepaler bij EXT Verzekeringen in Apeldoorn en in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.