Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

De Reisarts van Mondial Assistance

Voor specifieke medische vragen kun je tijdens je reis gebruik maken van de Mondial Assistance Reisarts.

De professionele verpleegkundigen en artsen van de Alarmcentrale verstrekken het medische advies. Uiteraard gaan zij vertrouwelijk met de informatie om en geven zij advies volgens de richtlijnen van het Nederlands Huisartsen Genootschap.

Zowel telefonisch als online
Je kunt de Reisarts telefonisch bereiken op werkdagen russen 09.00 uur en 17.00 uur. Het is ook mogelijk je vraag online te stellen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie terug.

Urgente gevallen
Voor dringende medische hulp kun je dag en nacht contact opnemen met de Alarmcentrale van Mondial Assistance. De Alarmcentrale is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en bied je professionele hulp.

Inentingsadvies
Het is verstandig om ruim voordat je op reis gaat te controleren welke vaccinaties je nodig hebt. Als je een Globetrotter Reisverzekering, Doorlopende Reisverzekering of Doorlopende Zakenreisverzekering hebt afgesloten en je reisdoel is bekend dan kun je gratis gebruik maken van het Inentingsadvies.
Instellingen als de GGD en de Travel Health Clinic geven die inentingen. In sommige gevalleen kun je ook terecht bij je huisarts.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.