Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Ontvang 10% seniorenkorting op je reisverzekering van Allianz – Alleen op deze website!

Ontvang 10% seniorenkorting
Ontvang 10% seniorenkorting

Ben je senior en wil je graag korting ontvangen op reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen? Dat kan op deze website. Senioren en ouderen ontvangen bij ons maar liefst 10% seniorenkorting op kortlopende en doorlopende reisverzekeringen en daarnaast op de annuleringsverzekeringen. Daar hoef je verder niets voor te doen. Er is geen sprake van een lidmaatschap of andere verplichtingen. 

Alle senioren kunnen op onze website eenvoudig een premieberekening maken voor een reisverzekering of een annuleringsverzekering. De korting zie je onderaan vermeld bij het totaalbedrag.

Een senior kan hier een kortlopende reisverzekering met uitgebreide bagagedekking voor heel Europa afsluiten vanaf €1,26 per dag. Ga je vaker op vakantie? Kies dan voor de voordelige doorlopende reisverzekering, die heb je al vanaf €1,39 per maand! Dankzij onze 10% seniorenkorting sluit je zo altijd de goedkoopste kortlopende of doorlopende reisverzekering af.

Seniorenkorting: 10% lagere premie

Ook voor reizigers met een gevorderde leeftijd hebben wij uitstekende reis- en annuleringsverzekeringen die je met seniorenkorting op deze website kan afsluiten. Veel senioren zijn fit en reizen steeds vaker. Daar hoort een goede betrouwbare maar ook voordelige reisverzekering bij. Allianz Global Assistance is de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld en is uitstekend in staat om oudere verzekerden waar ook ter wereld te helpen bij nood.

Het is voor senioren daarnaast prettig te weten dat je op deze website maar liefst 10% seniorenkorting kan ontvangen op onze reis- en annuleringsverzekeringen. Zo ga je goed verzekerd op reis en hoef je niet te veel te betalen.

Kies zelf je dekking

Een belangrijk voordeel van de reisverzekeringen van Allianz Global Assistance is dat je zelf kan kiezen hoe je als senior verzekerd wilt zijn. Zo betaal je geen premie voor iets wat je toch niet gebruikt zoals de dekking ‘gevaarlijke sporten’. De dekking ‘medische kosten’ is juist wel belangrijk voor senioren en daarom is deze zeer uitgebreid. Medische kosten worden door Allianz Global Assistance altijd volledig vergoed, er is ook een vergoeding voor tandartskosten en zelfs een vergoeding voor krukken of een rolstoel.

Heb je voor de dekking ‘medische kosten’ gekozen dan wordt het wettelijk verplicht eigen risico van €385,- op je zorgverzekering ook vergoed, dat geldt ook voor oudere verzekerden.

Ook op de annuleringsverzekering ontvang je 10% korting

Heb je een reis geboekt en kan je onverwachts niet gaan door bijvoorbeeld ziekte of een ongeval? Of moet je de reis onderbreken? De annuleringsverzekering zorgt ervoor dat jij daardoor geen financiële schade hoeft te lijden. Met de annuleringsdekking krijg je een vergoeding voor de kosten van annulering van een reis. Daarnaast krijg je een vergoeding van de gemiste vakantiedagen als je de reis moet afbreken of onderbreken, maar ook bij vertraging op de heenreis.

Hulpverlening voor senioren

Allianz Global Assistance biedt adequate hulpverlening aan senioren Daarvoor hebben zij eigen alarmcentrales in 36 landen op alle continenten en een internationaal netwerk van 400.000 hulpverleners. Jaarlijks beoordelen de eigen artsen wereldwijd de kwaliteit van de medische zorg en voorzieningen van ziekenhuizen, klinieken en op vliegvelden. Dat waarborgt snelle en kwalitatief goede hulpverlening. Allianz Global Assistance weet daardoor precies of een ziekenhuis wel of niet voldoet aan onze westerse standaarden. Waar je ook bent, als je belt met Allianz Global Assistance word je in het Nederlands geholpen. Altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Een prettig idee voor de oudere reiziger.

Gratis medisch advies en altijd in het Nederlands

Stel je bent op vakantie en voelt je niet lekker. Dan heb je als senior misschien behoefte aan medisch advies. Met een Doorlopende Reisverzekering ben je verzekerd van ondersteuning van de Reisarts van Allianz Global Assistance. En mocht het nodig zijn, dan kan hij je doorverwijzen naar de beste arts of het beste ziekenhuis in de buurt. Ook vóór je reis helpen we je graag: met professioneel inentingsadvies.

Kortlopende reisverzekering

Profiteer ook van de 10% seniorenkorting op de premie voor de kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance. Zo heb je al een kortlopende reisverzekering met bagagedekking voor heel Europa vanaf €1,26 per dag. Hier kan je zelf de premie berekenen en de polis afsluiten:

Doorlopende reisverzekering

Ga je vaker op vakantie? De meeste ouderen wel, en dan is de doorlopende reisverzekering meestal voordeliger. Bijvoorbeeld als je meer dan 18 dagen weg gaat. Daarnaast is het ook nog eens gemakkelijk. Je hoeft namelijk niet iedere keer een eenmalige reisverzekering af te sluiten, dat scheelt poliskosten. Met een doorlopende reisverzekering zijn senioren het hele jaar verzekerd voor al je buitenlandse reizen en vakanties in Nederland. Bovendien heb je de mogelijkheid een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten. De doorlopende reisverzekering heb je al vanaf €1,39 per maand (incl. 10% seniorenkorting)! Hier kan je zelf de premie berekenen en de polis afsluiten:

Senioren en overwinteren

Natuurlijk moeten ook senioren goed verzekerd zijn wanneer je voor langere periode in het buitenland verblijven. Wanneer je niet langer dan 6 maanden gaat overwinteren, kan je het beste een doorlopende reisverzekering afsluiten. Je kunt de doorlopende reisverzekering zo samenstellen dat je voldoende verzekerd bent voor onverwachte gebeurtenissen.

Vragen?

Heb je vragen over de seniorenkorting voor reis- en annuleringsverzekeringen? Stuur een e-mail: [email protected] of bel ons in Apeldoorn, telefoon 055 540 04 09 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.