Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Nu 10% korting: Reisverzekering voor ongevallen

Reisverzekering voor ongevallen
Reisverzekering voor ongevallen

Een kortlopende reisverzekering met ongevallen dekking van Allianz Global Assistance is hier snel en voordelig geregeld.

Je hebt hier al een uitstekende reisverzekering voor ongevallen v.a. slechts € 1,35 per dag. Je bent dan in Europa (EU) verzekerd (je kan ook voor werelddekking + ongevallendekking kiezen).

De ongevallendekking op de kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance biedt een uitkering bij een ongeval. Verzekerd is:

 • Overlijden: € 25.000,-
 • Blijvende invaliditeit: maximaal € 75.000,-

Wil jij tijdens je vakantie in het buitenland verzekerd zijn tegen de gevolgen van ongeval kies dan voor de ongevallendekking op de kortlopende reisverzekering. Wil je dat alle medische kosten ten gevolge van een ongeval vergoedt worden? Kies dan ook voor dekking medische kosten.

Reisongevallendekking op een reisverzekering

De rubriek ‘reisongevallen’ kom je vaak tegen bij het afsluiten van een reisverzekering. Met deze dekking ben je verzekerd indien je overlijdt of blijvend invalide wordt als gevolg van een ongeval tijdens de reis. Het overlijden of de blijvende invaliditeit moet direct en alleen het gevolg zijn van een ongeval.

Uitkering bij een reisongeval

De reisverzekeraar keert alleen een geldbedrag uit wanneer je als gevolg van een reisongeval komt te overlijden of bij blijvende invaliditeit. In geval van overlijden heb je recht op de uitkering die opgenomen is in het dekkingsoverzicht van je reisverzekering. Bij overlijden tijdens de reis of binnen twee jaar na het ongeval, betaalt de reisverzekeraar het bedrag uit aan de wettige erfgenamen. De uitkering bij overlijden bedraagt doorgaans maximaal € 25.000,-.

Als er sprake is van blijvende invaliditeit bij een ongeval dan keert de verzekeringsmaatschappij ook een bedrag uit. Dit bedrag staat eveneens vermeld in het dekkingsoverzicht. De hoogte van het bedrag hangt af van de mate waarin verzekerde blijvend functioneel invalide is geworden. Bij invaliditeit wordt er tot € 75.000,- uitgekeerd.

Wat is een ongeval?

Onder een “ongeval” wordt verstaan: een plotselinge, uitwendige geweldsinwerking op het lichaam van een verzekerde. Dit ongeval heeft dan lichamelijk letsel of de dood tot gevolg. Beide situatie moet door een arts vastgesteld kunnen worden. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld een verkeersongeval, geweldsincident, vliegtuigongeluk, verkeerde medische behandeling, wondinfectie of bloedvergiftiging. Maar ook verhongering, uitdroging door gebrek aan drinkwater, verstikking, zonnesteek, bevriezing of verdrinking valt onder de definitie van een ongeval. Het geldt zelfs voor verstuikingen en spier-/peesverrekking of -verscheuring.

In de voorwaarden kan je lezen welke ongevallen nog meer onder de dekking vallen.

Medische kosten ten gevolge van een ongeval

Het kan zijn dat je na een ongeval in het buitenland naar een arts of ziekenhuis moet voor een behandeling. De kosten van medische ingrepen, ziekenhuisbezoek, consult van een arts, medicijnen en hulpmiddelen ten gevolge van een ongeval, vallen niet onder de ongevallendekking. Hiervoor moet je de dekking medische kosten kiezen, die je ook kan afsluiten bij de kortlopende reisverzekering.

Ontvang 10% extra online korting

Wanneer je hier online een reisverzekering met ongevallen dekking afsluit, ontvang je maar liefst 10% korting op de premie. Dat is mooi meegenomen! Je hebt al een reisverzekering vanaf slechts € 1,26 per dag (SOS Hulpverlening). Je kunt de reisverzekering uitbreiden met de rubrieken die jij belangrijk vindt.

Sluit nu een reisverzekering met ongevallendekking af!

Maak eerst een premieberekening en besluit dan of je de reisverzekering af wilt sluiten. Je ontvangt direct de polis en voorwaarden per e-mail. Bereken nu je voordeel:

Premie Kortlopende Reisverzekering

De premie voor een kortlopende reisverzekering is bijzonder gunstig. Je hebt al een kortlopende reisverzekering vanaf € 1,26 per dag (inclusief 10% extra korting)! Meer weten over premies? Maak vrijblijvend een premieberekening of bekijk de onderstaande tabel.

Kortlopende reisverzekering Allianz
Premies Kortlopende Reisverzekering per dag*
Nederlanddekking
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€0,81
Europadekking
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€1,26
Reisongevallen€0,09
Medische kosten€0,23
Geld en reischeques€0,50
Wintersport/bijzondere sporten€0,99
Automobilistenhulpverlening€12,38
Annuleringsverzekering (standaard)4,95% v/d reissom
Werelddekking exclusief VS en Canada
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€2,07
Reisongevallen€0,09
Medische kosten€0,32
Geld en reischeques€0,50
Wintersport/bijzondere sporten€0,99
Annuleringsverzekering (standaard)5,31% v/d reissom
Werelddekking inclusief VS en Canada
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€2,66
Reisongevallen€0,09
Medische kosten€0,32
Geld en reischeques€0,50
Wintersport/bijzondere sporten€0,99
Annuleringsverzekering (standaard)5,31% v/d reissom
*Premies exclusief assurantiebelasting. De bovenstaande premies zijn een indicatie, maak voor de exacte premies altijd eerst een premieberekening.

Reisverzekering toegelicht

Ga je af en toe op vakantie? Een of twee keer per jaar een korte tijd? Dan is de Kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance de beste keuze. Met deze aflopende reisverzekering ben je standaard verzekerd in heel Europa. Dat betekent alle Europese landen inclusief de Azoren, de Canarische eilanden, Madeira, en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Europadekking geldt ook voor zeereizen tussen de genoemde gebieden. De basisdekking van een kortlopende reisverzekering bestaat onder andere uit:

 • Reisbagage: verlies/diefstal van kostbaarheden, voorwerpen of reisdocumenten (totaal maximaal € 4.000,-).
 • S.O.S. hulpverlening: geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie.
 • Professionele hulp bij ziekte en ongeval.
 • Uitgebreide vergoeding van medische kosten, als aanvulling op de dekking van je zorgverzekering.
 • Snelle schadebehandeling bij verlies, diefstal en beschadiging van je bagage.
 • Kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd.

Waarom Allianz Global Assistance?

Dit zijn de voordelen:

 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Eigen alarmcentrales in 29 landen wereldwijd.
 • Professionele hulp o.a. bij ziekte en ongeval in de Nederlandse taal.
 • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling.
 • HelpMe app, hulpverlening binnen handbereik.

Altijd, waar je ook bent. Je kunt op Allianz Global Assistance vertrouwen.

Geen onvoorziene kosten

Medische kosten kunnen al gauw hoog oplopen. Zeker in het buitenland. Je krijgt vaak andere zorg dan in Nederland en bovendien tegen een ander tarief. Meestal vergoedt je zorgverzekeraar, dat wat in Nederland gangbaar is. Het meerdere komt dan voor eigen rekening. Kies je voor het meeverzekeren van medische kosten? Dan worden met deze tijdelijke reisverzekering al je onvoorziene medische kosten vergoed. 100%. Waar je ook bent.

Het gezin mag mee

Stel: je krijgt een ongeluk. Je moet naar Nederland, zo snel mogelijk. De zorgverzekering dekt dan niet altijd de kosten van terugkeer naar Nederland en meestal niet die van meereizende gezinsleden. Met de tijdelijke reisverzekering van Allianz Global Assistance hoef je niet alleen terug te keren. Gelukkig maar. Je partner en kinderen kunnen dan gewoon met je mee. Kosteloos, daar zorgt Allianz Global Assistance voor.

Annuleren meeverzekeren

Je reis moeten annuleren, dat is vervelend genoeg. Daar kun je geen financiële zorgen bij gebruiken. Sluit je de tijdelijke annuleringsverzekering af, dan krijg je bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed. Een geruststellende gedachte. Annuleringskosten worden vergoed bij o.a.:

 • ernstige ziekte, ongeval of overlijden van jezelf of je medereiziger(s);
 • overlijden, levensgevaarlijk(e) ziekte of ongeval van directe familie (1e of 2e graad);
 • dringende zorgbehoefte van directe familieleden (1e graad);
 • zwangerschap;
 • echtscheiding.

Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Of je nu gaat backpacken in Australië, drie weken met je gezin naar Frankrijk gaat of een zakentrip maakt: Allianz Global Assistance biedt een geschikte tijdelijke reis- en annuleringsverzekering.

Vragen?

Stuur een e-mail: [email protected] of bel Reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen): telefoon 055 540 04 09.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.