Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Mondial Assistance winnaar van twee Gouden Schilden

Voor de tweede maal werden donderdag 10 juni de Nederlandse Verzekeringsawards, ook wel Gouden Schilden genoemd, uitgereikt in Hilversum. Reisverzekeraar Mondial Assistance kreeg een Verzekeringsaward voor Schadeproduct en Schadeservice van het jaar.

Erkenning
Algemeen directeur van Mondial Assistance, Willem Snijders, vertelde bijzonder trots te zijn op het winnen van deze twee Gouden Schilden. Voor hem is het een blijk van erkenning voor de toonaangevende positie in de branche op het gebied van reisverzekeringen en hulpverlening.

Schadeproduct van het jaar
Het product in deze categorie moest innovatief zijn en volgens de jury was dat de doorlopende reisverzekering van Mondial Assistance. Doordat de klant kan kiezen uit verschillende soorten categorieën van de doorlopende reisverzekering, is er voor ieder wat wils.

Schadeservice van het jaar
De jury beoordeelde deze categorie met het uitgangspunt dat andere verzekeraars een voorbeeld kunnen nemen aan de schadeafhandeling van deze verzekeraar. Volgens de jury is Mondial Assistance de terechte winnaar, omdat de dienstverlening strak is geregeld en er ook oog is voor detail.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al meer dan 10 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.