Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Mondial Assistance ontvangt ‘Keurmerk Klantgericht Verzekeren’

Mondial Assistance ontvangt ‘Keurmerk Klantgericht Verzekeren’Mondial Assistance heeft het Keurmerk Klantgericht Verzekeren ontvangen. Het Keurmerk Klantgericht Verzekeren wordt door de onafhankelijke Stichting toetsing verzekeraars toegekend.

Het keurmerk stelt strenge eisen aan de klantinformatie, dienstverlening, klanttevredenheid en het kwaliteitsbeleid.

Het is de eerste verzekeraar in Nederland die het keurmerk heeft behaald en zijn beoordeeld volgens de strengere normen die sinds 1 januari van dit jaar gelden. Dit onafhankelijke kwaliteitskeurmerk toont aan dat de reisverzekeraar en hulpverlener goede service biedt en dat klanten verzekerd zijn van een constante kwaliteit van dienstverlening en klantgerichtheid.

Willem Snijders, Algemeen Directeur Mondial Assistance:

“Het behalen van het Keurmerkcertificaat is in lijn met onze strategie om de klant centraal te stellen. Dagelijks aan onze klanten laten zien dat we doen wat we beloven. Heldere communicatie naar de klant is daar een onderdeel van. We besteden er veel aandacht aan en hebben naast onze brieven, folders en website recentelijk ook onze voorwaarden vernieuwd.”

Strengere normen

Vanaf januari 2012 moeten verzekeraars met het Keurmerk Klantgericht Verzekeren voldoen aan strengere normen. Een van de aangescherpte regels gaat over de bereikbaarheid. De klant moet binnen vijf minuten de juiste persoon of afdeling aan de lijn hebben. Daarnaast moet de verzekeraar duidelijk maken aan de klant hoe lang het duurt voor hij een reactie krijgt op zijn e-mail. Mondial Assistance is ook goedgekeurd op deze strengere normen.

Categoriën: Reisverzekering

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.