Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Nieuw: Kortlopende Reisverzekering en Annuleringsverzekering nu op een polis

Vanaf heden is het mogelijk om bij Mondial Assistance een Kortlopende Reisverzekering en Annuleringsverzekering samen af te sluiten.

Je hoeft slechts de Annuleringsverzekering aan te vinken bij het afsluiten van de Kortlopende Reisverzekering. Hierdoor kun je nog gemakkelijker en sneller een annuleringsverzekering bij je reisverzekering afsluiten.

Annuleringsverzekering

Voorheen moest een kortlopende annuleringsverzekering en een kortlopende reisverzekering apart worden afgesloten. Dat betekende twee keer alle gegevens invoeren en twee keer poliskosten betalen.

Kortlopende Reisverzekering en Annuleringsverzekering

Mondial Assistance denkt dat nog meer klanten zullen kiezen voor een annuleringsverzekering nu het een stuk gemakkelijker wordt om deze af te sluiten. Mondial Assistance is één van de weinige verzekeraars die deze combinatie aanbiedt. Bij de meeste concurrenten moet men nog steeds twee losse verzekeringen afsluiten.

Het afsluiten van de combinatie Kortlopende Reisverzekering en Annuleringsverzekering heeft als belangrijkste voordeel dat er maar één keer poliskosten betaalt hoeft te worden.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.