Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Kortlopende Reisverzekering

Even er tussen uit of lekker op vakantie? Met een Kortlopende Reisverzekering van Mondial Assistance kun je zorgeloos vertrekken. De Kortlopende Reisverzekering is snel en eenvoudig online af te sluiten, zelfs een paar minuten voor vertrek.

Verzekerd tegen risico’s
De Kortlopende Reisverzekering is een goede keuze als je af en toe op vakantie gaat. Je hebt al een Kortlopende Reisverzekering vanaf € 1,62 per dag. Voor de premie hoef je het dus niet laten. Voor een klein bedrag ben je tijdens je vakantie gedekt voor verschillende risico’s. Je betaalt alleen voor de dagen dat je op vakantie bent.

Uitgebreide dekking
Tijdens je vakantie kan je bagage gestolen worden of je moet je vakantie afbreken vanwege ernstige ziekte van een familielid. Voor dit soort gevallen kun je terecht bij je reisverzekeraar. Je zou er toch niet aan moeten denken om zelf voor deze onvoorziene kosten te moeten opdraaien. Je kunt rekenen op uitstekende hulpverlening en een uitgebreide dekking van de S.O.S.-kosten (waaronder vervangend vervoer en extra reis- en verblijfskosten), medische kosten, ongevallen, diefstal en verlies van bagage.

Snelle schadeafhandeling
Mocht er tijdens je vakantie iets gebeuren, neem dan direct contact op met de Alarmcentrale van Mondial Assistance. Mondial Assistance streeft ernaar om je schademelding binnen tien werkdagen af te handelen.

Kinderen jonger dan 5 jaar gratis meeverzekerd

Kinderen die op de ingangsdatum van de Kortlopende Reisverzekering jonger zijn dan vijf jaar zijn gratis meeverzekerd. Dus je kinderen zijn, zonder daar extra premie voor te betalen, net zo goed verzekerd tijdens de vakantie.

Aanvullende verzekeringen

Wanneer je op wintersportvakantie gaat is het mogelijk om een wintersportdekking bij je Kortlopende Reisverzekering af te sluiten. Zo ben je verzekerd tegen de risico’s van wintersport. Indien je van plan bent om bijzondere sporten te beoefenen (zoals mountainbiken of abseilen), dan zijn deze ook optioneel mee te verzekeren. Met de aanvullende verzekeringen is je reisverzekering helemaal aangepast op jouw reis.

De voordelen van een Kortlopende Reisverzekering van Mondial Assistance

  • Scherpe premie.
  • Gemakkelijk en snel online af te sluiten.
  • Mondial Assistance Alarmcentrale: waar je ook bent ter wereld, je kunt 24/7 terecht bij de hulpverleners van de Alarmcentrale. Bovendien word je in je eigen taal te woord gestaan.
  • Snelle schadeafhandeling.
  • Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd.
  • Verzekering op maat door het eenvoudig meeverzekeren van bijzondere sporten en wintersport.
Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.