Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Korting voor Belgen: reisbijstandsverzekering met wintersport dekking

Korting voor Belgen: reisbijstandsverzekering met wintersport dekking

Korting voor Belgen: reisbijstandsverzekering met wintersport dekking

Woont u in België en wenst u een reisbijstandsverzekering met dekking voor wintersport, dan kunt u hier een reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten. U ontvangt ook nog eens 10 tot 20% korting op de premie van een reisverzekering met skibijstand.

Let op! U ontvangt alleen deze korting via deze website, dus niet indien u elders een reisbijstandsverzekering met wintersportdekking afsluit.

Skivakantie

Gaat u vanuit België op skivakantie bijvoorbeeld naar Frankrijk, Oostenrijk of Duitsland? Denk er dan aan dat uw hospitalisatieverzekering meestal niet voor bijstand onderweg of op de piste zorgt. Uw hospitalisatieverzekering dekt alleen medische kosten en medisch transport, op voorwaarde dat u effectief in het ziekenhuis belandt. Voor kosten van opsporing en begeleiding van uw medereizigers draait u zélf op.

Kosten hospitalisatie

Als u een verzekering voor uw reis afsluit, worden de kosten van uw eventuele hospitalisatie in het buitenland in de meeste gevallen vergoed. Als u bijvoorbeeld een been breekt op de piste en naar het ziekenhuis moet om uw been in te laten gipsen, hoeft u de rekening van deze medische kosten in de meeste gevallen niet zelf te betalen als u een reisverzekering heeft afgesloten. En omdat deze kosten vrij hoog op kunnen lopen, zeker bij ingewikkelde medische klachten, is het zeker een aanrader om een reisverzekering af te sluiten. Bij veel verzekeraars, zit skibijstand niet standaard in de Reisbijstand. Om die reden dient u, als u op wintersport gaat, een supplement af te sluiten zodat u ook voor ongemakken tijdens de wintersport goed bent verzekerd.

Onze wintersport verzekering biedt ook dekking tegen verlies of diefstal van uw wintersportuitrusting: eigen of gehuurde ski’s of snowboards inclusief bindingen, skistokken en skischoenen. Mocht u door een ongeval niet meer kunnen skiën dan krijgt u ook de vooruitbetaalde maar niet benutte skipassen, -huur en -lessen vergoedt. Worden uw ski’s gestolen dan ontvangt u een vergoeding voor de kosten van het huren van vervangende ski’s en/of skischoenen.

Gunstige premie

Steeds meer Belgen kiezen er voor om een doorlopende reisverzekering (reisbijstandsverzekering) van Allianz Global Assistance in Nederland af te sluiten omdat dit veel voordeliger is. Zie onze premies:

  • Bent u jonger dan 27 jaar? Dan heeft u al een doorlopende wintersportverzekering vanaf € 19,50 per jaar. Dat is inclusief onze 20% korting.
  • Bent u ouder dan 27 jaar dan ontvangt u 10% korting en betaalt u voor dezelfde reisverzekering € 22,95 per jaar.

Op de doorlopende reisverzekering ontvangt u deze korting iedere jaar, doorlopend!

Wij adviseren u om ook medisch kosten mee te verzekeren. Wanneer Belgische klanten een reisverzekering met medische kostendekking willen afsluiten, moeten zij wel aangesloten zijn bij het Belgische Mutaliteits fonds.

Welke reisverzekeringen kunnen worden afgesloten door inwoners van België?

Onder andere de volgende reisverzekeringen kunnen door Belgen worden afgesloten:

  • Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering: het hele jaar door en overal ter wereld goed verzekert, ongeacht het aantal keren dat u op vakantie gaat.
  • Globetrotter Reisverzekering: speciale reisverzekering voor backpacken, studie, stage of werk in het buitenland.

S.O.S. autohulp en pechhulp is alleen mogelijk met een Nederlands kenteken.

Met de reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz Global Assistance bent u uitstekend verzekerd tijdens uw vakantie of reis. De doorlopende reisverzekering (budgetvariant) is zelfs door de Nederlandse Consumentenbond gekozen tot beste koop.

Hoe kunt u een reisverzekering afsluiten?

Inwoners van België kunnen eenvoudig en snel een reisverzekering afsluiten op deze website. Neem hiervoor contact op met ons. Stuur een e-mail naar [email protected] en vraag naar de instructie voor inwoners van België. Bellen kan natuurlijk ook: 0031 (0)55 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen).

U ontvangt dan van ons een korte instructie hoe u online de premie van de reisverzekering kan berekenen en online afsluiten (dat kan niet zonder instructie omdat het systeem geen Belgische postcodes herkent).

Vragen?

Woont u in België en heeft u een vraag over onze reisverzekeringen of wilt u deskundig advies? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400409 (op werkdagen tijdens kantooruren) of stuur een e-mail naar: [email protected]

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.