Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Gratis onderhoud aan ski’s en snowboard bij Doorlopende Reisverzekering

Mondial Assistance heeft in samenwerking met Perry een leuke actie opgezet. Wie tussen 4 t/m 23 januari een Doorlopende Reisverzekering afsluit bij Mondial Assistance, krijgt op vertoon van deze polis gratis onderhoud aan ski’s of snowboard bij Perry Sport.

Voordeel voor zowel nieuwe als bestaande klanten
Iedereen die tussen de genoemde actieperiode een Doorlopende Reisverzekering afsluit inclusief wintersportdekking, kan gebruik maken van deze actie. Maar ook bestaande klanten kunnen profiteren bij Perry Sport. Zij kunnen gebruik maken van speciale klantenkorting op het onderhoud van ski’s of snowboards in de winkels van Perry.

Nieuwe klanten: recht op een gratis basisbeurt

Vakantiegangers die nu een Doorlopende Reisverzekering bij Mondial Assistance afsluiten hebben recht op het volgende:
Eén keer een gratis basisbeurt (slijpen en waxen) van ski’s of snowboard t.w.v. € 19,00 (ski’s) of € 32,50 (snowboard).
Overige verzekerden op de polis hebben recht op 20% korting op onderhoud aan ski’s of snowboard naar keuze.

Verzekerden die een nieuwe verzekering tussen 4 januari en 23 januari 2010 hebben afgesloten mogen tot uiterlijk 31 januari gebruik maken van de actie.

Bestaande klanten: 20 procent korting

Bestaande klanten met een Doorlopende Reisverzekering (met wintersportdekking) afgesloten voor 4 januari 2010:
Alle verzekerden op de polis hebben recht op 20% korting op onderhoud aan ski’s of snowboard naar keuze

Breng je ski’s of snowboard bijtijds weg voor onderhoud
Houd er rekening mee dat het onderhoud van ski’s en snowboard soms 8 tot 15 dagen kan duren. Breng je wintersportmateriaal daarom tijdig voor je vakantie naar één van de Perry Sport filialen.

Korting op je Doorlopende Reisverzekering

Een Doorlopende Reisverzekering is meestal voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of langer dan twintig dagen wegblijft. Dat is al snel het geval. Stel dat je nu op wintersport gaat en in de zomer weer op vakantie, dan ben je goedkoper uit met een Doorlopende Reisverzekering. Bovendien ben je de rest van het jaar dan ook verzekerd, bijvoorbeeld als je een weekendje weg gaat. Wanneer je nu een Doorlopende Reisverzekering op Reisverzekeringkorting.nl afsluit krijg je direct 10 procent extra korting op je premie. Jongeren tot 27 jaar krijgen zelfs kortingen tot 25 procent!

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al meer dan 10 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.