Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Goedkope reisverzekering Mondial Assistance: slechts € 1,30 p/d!

Een goedkope reisverzekering nodig? Al vanaf € 1,30 per dag ben je uitstekende verzekerd bij de grootste reisverzekeraar ter wereld: Mondial Assistance.

Kan goedkoop ook goed zijn? Ja, in dit geval wel, want je krijgt van Reisverzekeringkorting.nl 10% extra internetkorting.

Goedkope reisverzekering en uitgebreide dekking

Deze kortlopende reisverzekering is voordelig en toch heb je een uitgebreide dekking voor S.O.S kosten, diefstal en verlies van bagage. Je kunt naar keuze de reisverzekering uitbreiden met:

 • Reisongevallen
 • Medische Kosten
 • Geld en reischeques
 • Automobilistenhulp verzekering
 • Wintersport/bijzondere (winter)sporten

In slechts drie stappen bereken je zelf eenvoudig de gunstige premie en sluit je een goedkope reisverzekering af. Je ontvangt direct de polis. Betalen kan achteraf via automatisch incasso. Simpel toch?

Kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd op de reisverzekering

Kinderen die op de ingangsdatum van de Kortlopende Reisverzekering jonger zijn dan vijf jaar zijn gratis meeverzekerd. Zo wordt je reisverzekering nog goedkoper.

Bereken hier de premie voor een goedkope reisverzekering

Of als je vaker op vakantie gaat

Wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval

Je wilt een goedkope reisverzekering maar ook de zekerheid van de beste en grootste reisverzekeraar ter wereld. Met eigen alarmcentrales in achtentwintig landen wereldwijd, plus een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners ben je altijd verzekerd van de beste hulp. Ook is het prettig om te weten dat je altijd in het Nederlands wordt geholpen, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Voordelen Mondial Assistance reisverzekering:

 • Een goedkope reisverzekering met uitstekende voorwaarden en ruime dekking.
 • De grootste reisverzekeraar ter wereld met ruim 50 jaar ervaring.
 • Een reisverzekering voor iedere situatie en ieder individu of groep.
 • Eigen alarmcentrales in 28 landen en 10.000 medewerkers wereldwijd.
 • Snelle en eerlijke schadeafhandeling (online binnen vijf werkdagen).

Voordelen Reisverzekeringkorting.nl:

 • 10% extra internetkorting, dus een goedkope reisverzekering.
 • Binnen een paar minuten uitstekend verzekert: online de voordelige premie berekenen, polis afsluiten en je ontvangt direct je polis per email.
 • Je kunt ons tijdens kantooruren bellen voor advies.
 • Wij hebben een kantoor in Apeldoorn.
 • Wij zijn specialist op het gebied van goedkope reisverzekeringen.
 • Wij maken gebruik van een beveiligde internetverbinding voor jouw veiligheid en privacy.
 • Wij geven de laagste prijsgarantie op de reisverzekeringen van Mondial Assistance.
 • Wij hebben een Thuiswinkel en Webshop keurmerk, voor veilig online winkelen.

Goedkope reisverzekering? Bereken de premie

De premie voor een reisverzekering is erg voordelig. Je hebt al een reisverzekering vanaf € 1,30! Meer weten over premies? Maak zelf een vrijblijvende premieberekening:

PREMIEBEREKENING GOEDKOPE REISVERZEKERING

Vragen over goedkope reisverzekeringen?

Wil je mee weten over de goedkope reisverzekering van Mondial Assistance? Stuur een e-mail of bel Reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn: telefoon 055 540 04 09 (10:00 – 17:00 uur op werkdagen)

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is beleidsbepaler bij EXT Verzekeringen in Apeldoorn en in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.