Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Globetrotter reisverzekering voor lang verblijf in het buitenland

lang verblijf in het buitenland
Lang verblijf in het buitenland

Ga je voor een lang verblijf naar het buitenland? Dan is de Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance de beste keuze. Je kunt hem afsluiten omdat je bijvoorbeeld gaat studeren in het buitenland.

Ga je een wereldreis maken, werken of backpacken in een ver land? Met deze verzekering ben je tot maximaal 24 maanden uitstekend verzekerd.

Nu 10-20% korting op de Globetrotter Verzekering

Alleen op deze website ontvang je tot 20% korting op een Globetrotter Reisverzekering van Allianz. Deze korting bestaat uit 10% online korting en tot 10% jongerenkorting wanneer je jonger bent dan 27 jaar. Voor slechts € 8,51 per maand, ben je al verzekerd in geheel Europa!

Voordelen van een Globetrotter Reisverzekering

Het is belangrijk dat je voor een reisverzekering kiest die zekerheid biedt tegen mogelijke risico’s en gevaren in het buitenland. Daarnaast moet een reisverzekering aansluiten bij jouw persoonlijke omstandigheden. Om duidelijk te maken waarom je voor een Globetrotter reisverzekering zou moeten kiezen, noemen we de voordelen:

  • Allianz Global Assistance Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.

Als grootste reisverzekeraar ter wereld kan Allianz Global Assistance beschikken over eigen alarmcentrales in 34 landen en wereldwijd 400.000 hulpverleners. Door dit netwerk weet Allianz Global Assistance precies of een bepaald ziekenhuis in het buitenland voldoet aan onze westerse standaard. De alarmcentrale is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar en je word in je eigen taal geholpen.

  • Medische kosten zijn mee te verzekeren, als aanvulling op de dekking van je zorgverzekering of volledig.

Je kunt bij een Globetrotter Reisverzekering ook medische kosten meeverzekeren. Dit kan belangrijk zijn omdat je zorgverzekeraar niet alle ziektekosten in het buitenland dekt. Een verblijf in een ziekenhuis is kostbaar. Je betaalt al snel € 500,- per dag of meer. Er zijn landen waar de medische kosten lager zijn dan in Nederland, maar er zijn ook landen waar de kosten veel hoger zijn, zoals in Amerika of Canada.

  • Snelle schadebehandeling bij verlies of diefstal van je bagage.

Bij een verblijf in het buitenland wil je eventuele kosten door schade, diefstal, medische kosten, etc. zo snel mogelijk uitgekeerd krijgen. Allianz Global Assistance probeert de schade binnen tien werkdagen te beoordelen en af te handelen. Een snellere manier is om je schade online aan te melden, je aangifte wordt dan binnen vijf werkdagen verwerkt.

  • Altijd gratis betrouwbaar medisch- en inentingsadvies.

Voor je op reis gaat kan je via de Reisarts van Allianz Global Assistance een inentingsadvies krijgen. Het kan gebeuren dat je tijdens je reis in het buitenland ineens niet lekker voelt. Je maakt je zorgen en wil graag hierover contact hebben met een deskundige. In dat geval kan je contact opnemen met de Reisarts van Allianz Global Assistance, hij staat je graag telefonisch te woord. Indien de reisarts het nodig vindt dat je onderzocht moet worden, zal hij je doorverwijzen naar de beste arts of ziekenhuis in de buurt.

  • Mogelijkheid om risicovolle sporten zoals bungeejumpen en parachutespringen mee te verzekeren.

Mocht je voor een langere periode naar het buitenland gaan om te backpacken, dan wil je misschien een bijzondere (winter-)sport uitoefenen. Je kunt dat meeverzekeren op de globetrotter reisverzekering. Bijzondere sporten zijn onder andere: abseilen, bergbeklimmen, bobsleeën, bungee-jumping, deltavliegen, free-style skiën, hanggliding, heli-skiën, klettern, off-piste skiën, para-skiën, parachutespringen, speleologie beoefenen, ultralight vliegen, (steile)wand klimmen, ijsklimmen).

Medische kosten aanvullend of volledig

Wanneer je een ziektekostenverzekering aanhoudt in Nederland, vult de globetrotter reisverzekering de kosten aan die je zorgverzekeraar niet dekt. Je moet dan wel medische kosten aanvullend hebben meeverzekerd. Zeg je jouw zorgverzekering op, kies dan voor Medische Kosten Volledig. Dat betekent dat je volledig verzekerd bent voor alle onvoorziene medische kosten die je maakt in het buitenland. Je mag zelfs een tussentijds bezoek brengen aan Nederland (maximaal 21 dagen verzekerd).

Twijfel je over het opzeggen van je zorgverzekering? Vraag altijd vooraf toestemming aan je zorgverzekeraar. Allianz Global Assistance heeft een schema gemaakt, zodat je kunt zien wat het beste bij jouw situatie aansluit:

  • Adviesschema Medische Kosten

Premie berekenen en afsluiten

Met de online premieberekening kies je de dekkingen die op jouw situatie van toepassing zijn en zie je per dekking wat je kwijt bent. Zo kun je snel bepalen of de Globetrotter Verzekering ook voor jou de beste en meest aantrekkelijke reisverzekering is. Betalen doe je via iDeal of via een éénmalige automatische incasso.

Vragen?

Heb je nog vragen over reisverzekeringen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen tijdens kantooruren: 055-5400409 of stuur een e-mail: [email protected]

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.