Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Extra service voor globetrotters en backpackers

globetrotter reisverzekering

Een rondreis maken of backpacken in Australië, met de Globetrotter Reisverzekering van Mondial Assistance ga je goed voorbereid op reis. Speciaal voor deze avonturiers heeft Mondial Assistance een website met informatie voor zowel voor, tijdens als na de reis: globetrotterservice.nl

Hier kun je de Globetrotter Reisverzekering afsluiten en aanpassen aan jouw wensen. Tevens kun je gratis Inentingsadvies aanvragen wanneer je in het bezit bent van een Globetrotter Reisverzekering. Verder zijn er allerlei tips te vinden, bijvoorbeeld wat je allemaal mee moet nemen.

Alarmcentrale
Mochten er problemen zijn tijdens de reis, dan kun je 24/7 contact opnemen met de Alarmcentrale van Mondial Assistance. Je wordt door één van de professionele hulpverleners geholpen in je eigen taal. Zorg dus dat je het telefoonnummer van de Alarmcentrale altijd binnen handbereik hebt.

Reisarts
Voor medische vragen kun je gratis gebruik maken van de vakkundigheid van de Mondial Assistance Reisarts. Twijfel je aan een ziekenhuis in het buitenland of kun je de bijsluiter niet lezen? Neem contact op met de Reisarts.

Globetrotterpolis verlengen
Het kan maar zo gebeuren dat je besluit om langer in het buitenland te blijven. Daarom kun eenvoudig je polis online verlengen. Je ontvangt een ontvangstbevestiging per e-mail. Op het moment dat de polisverlenging door Mondial Assistance geaccepteerd is, zul je ook een e-mail ontvangen.

Globetrotter Experts
Tijdens je reis kun je contact opnemen met de Globetrotter Experts. Je kunt ervaren backpackers dan een vraag stellen. Na jouw eigen reis kun je je ook aanmelden als Globetrotter Expert. Je kunt je ervaring dan delen met andere backpackers.

TravelAlert database
In de TravelAlert database kun je ook gedurende je reis informatie zoeken over je reisbestemming. Je vindt niet alleen landeninformatie, maar ook reistips en vaccinatieadvies. Daarnaast lees je hier tevens het laatste nieuws over jouw reisbestemming en of er bijvoorbeeld een negatief reisadvies wordt afgegeven.

Schade melden
Met het melden van schade hoef je niet te wachten tot je weer thuis bent. Dit kun je heel simpel online doen. Verzamel zoveel mogelijk bewijsmateriaal, des te sneller wordt jouw schade afgehandeld en kan er worden uitgekeerd.

Categoriën: Reisverzekering

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al meer dan 10 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.