Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Europese reisverzekering van Mondial Assistance vanaf slechts € 0,90 per dag

Met een Europese reisverzekering van Mondial Assistance ben je verzekerd in alle Europese landen inclusief de Azoren, de Canarische eilanden, Madeira, en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Europadekking geldt ook voor zeereizen tussen de genoemde gebieden.

Europese reisverzekering Mondial Assistance

Ben jij op zoek naar een voordelige Europese reisverzekering met een ruime dekking? Wij bieden de beste reisverzekeringen tegen de meest gunstige premie:

 • Kortlopende Europese reisverzekering v.a. slechts: € 0,90 per dag.
 • Doorlopende Europese reisverzekering, nu al vanaf: € 1,20 per maand.
 • Ben je jonger dan 27 jaar? Dan heb je al een doorlopende Europese reisverzekering voor € 1,02 per maand

De polis ontvang je direct per e-mail. Snel en voordelig geregeld!

Dekkingsgebied reisverzekering

Een kortlopende reisverzekering sluit je af voor een bepaalde periode en dekkingsgebied. Met dekkingsgebied bedoelt Mondial Assistance in welke landen de reisverzekering geldig is. Je hebt daarbij twee opties:

 • Europadekking
 • Werelddekking

Dekkingsgebied Europa

Wanneer je een Europese reisverzekering afsluit (reisverzekering met Europadekking) bij Mondial Assistance ben je in veel meer landen verzekerd dan alleen de Europese landen. Dat klinkt misschien vreemd, maar reisverzekeraars rekenen meerdere toeristische landen die grenzen aan de Middellandse zee tot de Europadekking.

Europese landen

Een Europese reisverzekering van Mondial Assistance is geldig voor de volgende Europese landen:

Albanië, Algerije, Andorra, Azoren, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Canarische eilanden, Corsica, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Egypte, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Fuerteventura, Georgië, Gibraltar, Gran Canaria, Griekenland, Groot-Brittanië, Guernsey, Hongarije, Ierland, IJsland, Israël, Italië, Jersey, Kanaaleilanden (Brits), Kreta, Kroatië, Letland, Libanon, Libië, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Madeira, Mallorca, Malta, Marokko, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland (Europees deel), San Marino, Schotland, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Syrië, Tenerife, Tsjechië, Tunesië, Turkije, Vaticaanstad, Wales, Wit-Rusland, Zweden en Zwitserland.

Uitstapjes naar niet-Europese landen

Een uitstapje naar een ander land is ook meeverzekerd. Stel je bent op vakantie in Israël en je hebt een excursie naar Jordanië (werelddekking) geboekt. Je bent dan toch maximaal 24 uur verzekerd in Jordanië.

Europese reisverzekering afsluiten, waar op letten?

Bij het afsluiten van een Europese reisverzekering moet je de verzekering afstemmen op jouw persoonlijke situatie. Neem je veel of kostbare bagage mee? Kijk dan naar de hoogte van de vergoedingen bij diefstal of verlies. Ga je sporten op vakantie en neem je een sportuitrusting mee? Dan is het raadzaam om die apart bij te verzekeren.

Er zijn aantal belangrijke aspecten die de juiste Europese reisverzekering bepalen. We noemen ze:

 • Hoe ben ik nu verzekerd?
 • Gezinssamenstelling?
 • Waar ga ik naar toe?
 • Wat voor soort reis of vakantie is het?
 • Wat ga ik daar ondernemen?
 • Wat neem ik mee?

Kortlopende Reisverzekering Europa

Ga je slechts af en toe op vakantie, of maak je een korte reis? Dan is de Kortlopende Reisverzekering met Europadekking van Mondial Assistance, een prima keuze. Mondial Assistance heeft de kennis en ervaring om jou waar ook in Europa te helpen bij problemen. Wanneer je vaker op vakantie gaat, kun je het beste een Doorlopende Reisverzekering met Europadekking afsluiten.

Sluit nu een Europese reisverzekering online af

Wil je een Europese reisverzekering met een ruime dekking? Je kunt deze zelf eenvoudig online afsluiten.

Of als je vaker op vakantie gaat

Mondial Assistance, de beste keuze

Een Europese reisverzekering sluit je natuurlijk af bij Mondial Assistance. De voordelen:

 • Mondial Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld.
 •  Reisverzekering met een gunstige premie en binnen een paar minuten afgesloten.
 • Mondial Assistance Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
 • Uitgebreide vergoeding van medische kosten, als aanvulling op de dekking van je zorgverzekering.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal en medische kosten.
 • Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd.
 • Eenvoudig meeverzekeren van bijzondere sporten en wintersport.
 • Gekozen tot de beste reisverzekeraar van Nederland.
Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.