Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Beste reisverzekeraar 2011 en 2013: Allianz Global Assistance

Beste-reisverzekeraarReisverzekeraar en hulpverlener Allianz Global Assistance is op de Vakantiebeurs in Utrecht verkozen tot winnaar van de Veer voor beste reisverzekeraar van Nederland in 2013. De prestigieuze prijs werd op de vakdag van de beurs uitgereikt.

De Verenverkiezing is een initiatief van reisvakblad TravMagazine en de winnaars worden elk jaar traditiegetrouw op de Vakantiebeurs bekend gemaakt. Het onderzoek naar de winnaars in 19 categorieën wordt door Trendbox onder reisprofessionals in Nederland uitgevoerd.

Het eindcijfer

Met een gemiddeld cijfer van 7,8 is Allianz Global Assistance tot winnaar uitgeroepen. Europeesche Verzekeringen behaalde de tweede plaats, gevolgd door Unigarant.

“Wij zijn heel trots dat we de Veer voor beste reisverzekeraar hebben gewonnen. Voor ons is de waardering van reisagenten een belangrijke maatstaf voor onze verdiensten van het afgelopen jaar. Een mooie kroon op ons werk en een geweldige stimulans om ook dit jaar weer het verschil te maken en de hoogste kwaliteit te leveren”, aldus Willem Snijders, algemeen directeur Allianz Global Assistance.

Beste reisverzekeraar in 2011

Als eerder won Allianz Global Assistance (toen onder de oude naam Mondial Assistance) de titel van beste reisverzekeraar. Met een rapportcijfer van 7,91 verkoos de reisbranche Mondial Assistance tot de beste reisverzekeraar van 2011.

Over Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance is internationaal marktleider in reisverzekeringen en hulpverlening en telt meer dan 12.000 medewerkers, die samen ruim 40 talen spreken. Zij zijn aanwezig met eigen vestigingen op vijf continenten, in 34 landen. Dus ook als je in het buitenland bent, word je altijd in je eigen taal te woord gestaan. Samen met ruim 400.000 dienstverleners én een netwerk van betrouwbare lokale agenten in landen waar ze geen eigen vestiging hebben, staan ze dag en nacht voor je klaar.

Wereldwijd profiteren 250 miljoen klanten van de dienstverlening. Dat is 4% van de hele wereldbevolking. Bijna elke seconde nemen ze ergens ter wereld een melding in behandeling. In 2012 ontvingen ze 50 miljoen telefoontjes, handelden ze 20 miljoen dossiers af en verstuurden ze 4 miljoen sms berichten.

Nederland

De Nederlandse vestiging van Allianz Global Assistance bevindt zich in Amsterdam. Van daaruit werken 290 enthousiaste medewerkers. In Nederland verzorgen zij de medische hulpverlening voor meer dan 1,5 miljoen Nederlanders en de Pechhulp en ongevalshulp voor ruim 2,5 miljoen auto’s.

Categoriën: Reisverzekering

Tags: ,

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.