Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Reisverzekering Allianz Global Assistance vergoedt eigen risico zorgverzekering

logo-Allianz-Global-Assista

Reisverzekering Allianz Global Assistance vergoed eigen risico zorgverzekering

Niet iedere reisverzekering is hetzelfde. Zo vergoeden veel reisverzekeraars jouw verplicht eigen risico van je zorgverzekering niet bij ziektekosten in het buitenland. Hierdoor kunnen vakantiegangers die een reisverzekering afsluiten met dekking voor medische kosten, toch voor onverwachte kosten komen te staan.

De doorlopende- en kortlopende reisverzekeringen die je via Reisverzekeringkorting.nl bij Allianz Global Assistance kunt afsluiten vergoeden wél het eigen risico die je hebt bij je zorgverzekeraar. Zo zijn jouw medische kosten die je eventueel maakt tijdens je vakantie volledig verzekerd.

Verplicht eigen risico zorgverzekering

Iedere persoon in Nederland van 18 jaar en ouder betaalt een verplicht eigen risico voor de zorgverzekering. Dat betekent dat je de eerste € 350 van zorg uit het basispakket zelf betaalt. Dat geldt niet voor de kosten van de huisarts, verloskundige zorg en kraamzorg. Deze kosten krijg je altijd vergoed.

Vrijwillig hoger eigen risico

Verwacht je weinig zorgkosten te maken? Dan kan je kiezen voor een extra vrijwillig eigen risico. Hoe hoger het eigen risico, hoe meer korting je krijgt op je zorgpremie. Maar als je toch zorg nodig hebt en kosten maakt krijg je deze pas vergoedt als je eerst je eigen risico hebt voldaan.

Wanneer je jouw verplichte eigen risico op je zorgverzekering nog niet hebt voldaan, kan je het beste kiezen voor een reisverzekeraar die al jouw medische kosten in het buitenland vergoedt. Dus ook jouw verplicht eigen risico. Hiermee voorkom je flinke financiële tegenvallers.

Ga je op vakantie en wil je niet geconfronteerd worden met vervelende financiële verrassingen. Sluit dan hier een doorlopende- of kortlopende reisverzekering af met dekking voor medische kosten.

Allianz Global Assistance reis- en annuleringsverzekeringen afsluiten

Wil je weten of een kortlopende- of doorlopende reis- of annuleringsverzekering voor jou voordelig is? Maak een berekening en sluit de verzekering eventueel hier direct online af:

Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance is wereldwijd marktleider in reisverzekeringen, hulpverlening en persoonlijke diensten. Bijna elke seconde nemen zij ergens ter wereld een melding in behandeling. In Nederland verzorgen zij de medische hulpverlening voor meer dan 1,5 miljoen Nederlanders en de voertuighulpverlening voor ruim 2,2 miljoen auto’s.

De verzekeringen van Allianz Global Assistance worden o.a. verkocht via Reisverzekeringkorting.nl. De vele verschillende typen verzekeringen kunnen altijd perfect afgestemd worden op de wensen van de reiziger. Ook kunnen reisverzekeringen, annuleringsverzekeringen en de pechhulpverzekering praktisch en voordelig gecombineerd worden.

Vragen?

Stuur een e-mail: [email protected] of bel reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn: Telefoon 055 540 04 09 (10:00 – 17:00 uur op werkdagen).

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.