Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Video over de Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance

Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance

Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance

Met de Pechhulp Verzekering kies je voor snelle en betrouwbare hulp bij autopech. Je bent al v.a. € 1,85 per maand volledig verzekerd. Dit is inclusief 10% extra online korting indien je de pechhulp verzekering via deze website afsluit.

Rijdt  je motor? Geen punt. Naast pechhulp voor de auto is er ook pechhulp voor de motor.

Pechhulp van Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance heeft een uitgebreid netwerk van professionele hulpdiensten die over vakkundig personeel en materiaal beschikken voor de beste hulp bij pech, ongeacht of je met de auto of motor onderweg bent. Zij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar om je weer op weg te helpen zowel binnen- als buitenland.

Video Pechhulp: Zo werkt het!

Je zult je misschien afvragen; hoe werkt Pechhulp van Allianz Global Assistance (voorheen Mondial Assistance pechhulp) eigenlijk? Wat gebeurt er wanneer ik pech krijg? In de onderstaande film over onze pechhulpservice kun je dat zien.

Voordelige pechhulpverzekering, nu 10% extra korting

De toch al voordelige pechhulp verzekering wordt nog goedkoper dankzij de 10% extra korting die wij je geven, wanneer je een pechhulpverzekering via deze website afsluit. Profiteer van dit gunstige aanbod en kies vandaag nog voor de betrouwbare autopech hulp van de grootste hulpverlener ter wereld: Allianz Global Assistance.

De pechhulp verzekering is samen te stellen naar eigen wens. Zo kun je kiezen voor Pechhulp in Nederland met of zonder hulp in je woonplaats. Ga je met de auto op vakantie? Kies dan voor Pechhulp Europa. Een toercaravan, vouwwagen, bagagewagen of trailer is ook voordelig mee te verzekeren.

Leeftijd voertuigNederland
Zonder woonplaatsMet woonplaats
0 - 3 jaar€ 1,85€ 3,40
4 - 7 jaar€ 2,16€ 4,02
8 - 11 jaar€ 2,78€ 4,95
12 - 15 jaar€ 4,02€ 6,50
Nederland en Europa
0 - 3 jaar€ 3,71€ 5,26
4 - 7 jaar€ 4,02€ 5,88
8 - 11 jaar€ 4,64€ 6,81
12 - 15 jaar€ 5,88€ 8,36
-----------------------
Extra module voor de auto: Aanhanger € 0,68
Extra module voor de motor: Vervangende motor € 1,69
De premies zijn exclusief assurantiebelasting.

Bereken zelf de premie voor jouw auto

Kijk zelf hoe voordelig de premies zijn voor de uitgebreide Allianz pechhulpverzekering, de beste garantie bij autopech tijdens je vakantie. Bij Reisverzekeringkorting.nl kun je zelf de premie berekenen en direct een pechhulpverzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen. Na het afsluiten van de verzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail. Premie berekenen? Klik hier:

Voordelen Allianz Assistance pechhulpverzekering

Allianz Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. De Pechhulp Verzekering biedt jou de volgende concrete voordelen:

 • Goede en voordelige pechhulp.
 • Naar wens samen te stellen en uit te breiden.
 • Ook voor auto’s ouder dan 12 jaar.
 • Tevens pechhulp voor motoren.
 • Aanhangwagens zijn mee te verzekeren.
 • Vervangende auto met trekhaak.
 • Eigen Alarmcentrales, je wordt in het Nederlands geholpen (24/7 bereikbaar).

Voordelige pechhulp voor oude auto’s

Is je auto ouder dan 12 jaar maar wil je toch een voordelige pechhulp, dat kan! Je betaalt alleen een geringe toeslag. De premie is nog steeds laag te noemen en zeer betaalbaar.

Welke hulp krijg je met een pechhulpverzekering?

Wanneer je een voordelige pechhulpverzekering van Allianz Assistance hebt afgesloten en je komt met pech te staan, krijg je direct professionele hulp ter plekke. Mocht reparatie ter plekke niet mogelijk zijn dan wordt je auto naar de dichtstbijzijnde garage gebracht of eventueel naar een adres naar keuze. Uiteraard wordt er gezorgd voor vervoer naar huis voor de inzittenden. Mocht reparatie wat langer duren dan kun je tot maximaal twee dagen vervangend vervoer krijgen.

Voordelige pechhulp ook voor op vakantie

Ieder jaar krijgt 20% van de vakantiegangers met autopech te maken tijdens de vakantie. De belangrijkste problemen zijn:

 • Kapotte versnellingsbakken.
 • Remmen die niet goed werken.
 • Koelingsproblemen.
 • Accu’s.

Niets is zo vervelend als autopech tijdens je vakantie. Een telefoontje naar Allianz Global Assistance zorgt er voor dat je snel adequate hulp krijgt. Zo kan autopech jouw welverdiende vakantie niet verpesten. Kan de auto niet spoedig gerepareerd worden? Dan krijg je vervangend vervoer aangeboden, eventueel met trekhaak en skiboxen.

Allianz Global Assistance pechhulpverzekering tijdens je vakantie

Mocht je pech krijgen tijdens je vakantie in Europa, dan kun je direct professionele hulp verwachten:

 • Reparatie ter plekke, indien mogelijk.
 • Slepen van de auto naar dichtstbijzijnde dealer of garage.
 • Vervangend vervoer tot maximaal 30 dagen indien de auto niet binnen 48 uur gerepareerd kan worden.
 • Kan de auto wel binnen 48 uur worden gerepareerd, maar dient overnacht te worden? Dan wordt de hotelovernachting vergoed!

Vragen?

Heb je vragen over de Pechhulpverzekering van Allianz Global Assistance Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons in Apeldoorn: Telefoon 055 540 04 09 (10:00 – 17:00 uur op werkdagen)

Categoriën: Pechhulp Verzekering

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.