Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Pechhulp Verzekering voor auto, slechts: € 1,85 p/m!

Pechhulp-Verzekering

Een Pechhulp Verzekering voor je auto, zorgt er voor dat je altijd mobiel blijft. De Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance is goedkoop en goed.

Bij autopech krijg je direct professionele pechhulp aangeboden, in Nederland maar ook in Europa.

Voordelige Pechhulp voor auto

Neem geen risico met je auto, je kunt ‘s nachts of in de winter met pech langs de weg komen te staan. Dat is geen pretje. Een goed Pechhulp Verzekering is niet duur. Vanaf slechts € 1,85 per maand ben je al verzekerd voor Pechhulp.

Pechhulp Verzekering Basispakket

Je kunt een Pechhulp Verzekering voor je auto samenstellen naar wens. Je hebt de keuze uit:

  • Nederland (exclusief woonplaats).
  • Nederland (inclusief woonplaats).
  • Nederland + Europa (exclusief woonplaats).
  • Nederland + Europa (inclusief woonplaats)

10% extra korting op je Pechhulp verzekering

Reisverzekeringkorting geeft je ook nog eens doorlopend 10% extra korting op een Pechhulp verzekering van Allianz Global Assistance. Bekijk hier de premies en maak zelf online een premieberekening voor de exacte premie:

Leeftijd voertuigNederland
Zonder woonplaatsMet woonplaats
0 - 3 jaar€ 1,85€ 3,40
4 - 7 jaar€ 2,16€ 4,02
8 - 11 jaar€ 2,78€ 4,95
12 - 15 jaar€ 4,02€ 6,50
Nederland en Europa
0 - 3 jaar€ 3,71€ 5,26
4 - 7 jaar€ 4,02€ 5,88
8 - 11 jaar€ 4,64€ 6,81
12 - 15 jaar€ 5,88€ 8,36
-----------------------
Extra module voor de auto: Aanhanger € 0,68
Extra module voor de motor: Vervangende motor € 1,69
De premies zijn exclusief assurantiebelasting.

Snelle hulp bij autopech

Mondial Assistance is de grootste hulpverlener ter wereld. Hierdoor ben je verzekerd van snelle en adequate hulp. Allianz Global Assistance is al jarenlang actief in het verlenen van pechhulp. Talloze grote automerken en leasemaatschappijen vertrouwen de pechhulp voor hun merk toe aan Allianz Global Assistance. Zowel in Nederland als in Europa. Allianz Global Assistance heeft eigen alarmcentrales in 36 landen, met duizenden medewerkers en een groot gecontracteerd netwerk van universele hulpdiensten, verhuurders en autobedrijven. Ook beschikken ze in het buitenland over een eigen vloot van vervangende auto’s. En dat is wel zo handig als je tijdens je vakantie weer snel op weg wilt.

Wat houdt Pechhulp precies in?

Afhankelijk van de aard van de pech, mag je van Allianz Global Assistance het volgende verwachten (Nederland en Europa):

  • Reparatie van auto ter plekke, indien mogelijk.
  • Slepen van de auto naar dichtst bijzijnde dealer of garage, of adres naar keuze bij pech in Nederland.
  • Vervoer naar huis van inzittenden.
  • In Nederland: Vervangend vervoer tot maximaal 2 dagen indien de auto niet binnen 2 uur gerepareerd kan worden.
  • In Europa: Vervangend vervoer tot maximaal 30 dagen indien de auto niet binnen 48 uur gerepareerd kan worden. Kan de auto wel binnen 48 uur worden gerepareerd, maar dient overnacht te worden? Dan wordt de hotelovernachting vergoed!

Pech met aanhangwagen

Veel Nederlanders gaan op vakantie met een vouwwagen of caravan, daar wil je onderweg zeker geen problemen mee krijgen. Met de Aanhangwagen module ben je verzekerd van de beste hulp bij pech onderweg, wanneer deze uitvalt. Indien mogelijk wordt de aanhanger ter plaatse gerepareerd. Mocht dit niet lukken, dan verzorgt Allianz Global Assistance het transport naar de dichtstbijzijnde professionele hulpdienst. Kan de aanhanger niet binnen 48 uur gerepareerd worden, dan zorgt Allianz Global Assistance passende vervanging. Wanneer je tijdens de reparatie een vervangende verblijfplaats nodig hebt, dan regelt en vergoedt Allianz Global Assistance dat.

Kies nu voor de voordelige Pechhulp Verzekering voor jouw auto

Premie berekenen van een Pechhulp Verzekering? Klik hier:

Vragen over de Pechhulp Verzekering?

Stuur een e-mail of bel: telefoon 055 540 04 09 (09:00 – 17:00 uur op werkdagen)

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.