Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Pechhulp vergelijken loont!

Autopech-VerzekeringBen je op zoek naar een pechhulp service voor je auto? Voor consumenten is vergelijking van prijs en service bijna altijd lonend.

Aanbieders van pechhulp

Er zijn in Nederland veel meer aanbieders van Pechhulpdiensten dan voorheen. Jarenlang had de ANWB het monopolie. Acht jaar geleden kwam plotseling Route Mobiel, een serieuze concurrent van de Wegenwacht. De nieuwkomer sleepte al snel 200.000 leden binnen omdat zij veel goedkoper waren dan de ANWB. De ANWB is inmiddels de concurrentieslag met Route Mobiel weer te boven. Route Mobiel telt tegenwoordig ongeveer 250.000 leden, maar groeit nauwelijks nog. De markt voor Pechhulp is echter wel definitief veranderd. Vooral nieuwe aanbieders zijn bezig met een opmars.

Nieuwe aanbieders goedkoper

Intussen heeft de consument veel meer te kiezen. Voor een pechhulpservice kan je ook terecht bij SOS Pechhulp International, Centraal Beheer, Bovag Pechhulp en Mondial Assistance. Zij garanderen een landelijke dekking voor gestrande automobilisten en zijn soms de helft goedkoper dan Route Mobiel. Daarnaast bieden ook autofabrikanten steeds vaker een ‘mobiliteitsgarantie’ met gratis pechhulp voor nieuwe auto’s.

Pechhulp vergelijken loont

Voor wie niet teveel wil betalen voor Pechhulp diensten, blijkt dat een vergelijking van prijs en service al snel lonend is. Vooral Mondial Assistance biedt een uitgebreide dienstverlening voor een scherpe premie.

Een belangrijk voordeel van Mondial Assistance is de kentekengebonden pechhulp. Hierdoor ontvangt iedereen die met de auto stil komt te staan, hulp bij pech. Bij de ANWB is het lidmaatschap persoonsgebonden, rijdt iemand anders in de auto dan helpt de Wegenwacht alleen tegen betaling. Ook rekent de ANWB kosten vanaf het vijfde hulpverzoek binnen een jaar, extra kosten die kunnen oplopen tot 100 euro. Bij Mondial Assistance krijg je per jaar zeven keer pechhulp aangeboden. Daar hoef je niet extra voor te betalen.

Pechhulp en vakantie

Ga je met je auto op vakantie? Dan is een Pechhulp service zeker belangrijk, want 1 op 5 automobilisten krijgt tijdens de vakantie in het buitenland te maken met autopech

Mondial Assistance Pechhulp verzekering

Je hebt al een uitgebreide Pechhulp Verzekering van Mondial Assistance voor slechts € 27,50 per jaar. Dat is inclusief de 10% extra korting die je krijgt van Reisverzekeringkorting.nl. Daar hoef je niets voor te doen. De korting is zelfs doorlopend. Je ontvangt dit iedere jaar weer.

Bereken hier je premie voor een Pechhulp verzekering

Premie berekenen van een Auto Pechhulp Verzekering voor Nederland? Klik hier:

Blijf mobiel

Een verzekering tegen autopech van Mondial Assistance zorgt ervoor dat je altijd mobiel blijft. Denk daarbij aan:

  • Reparatie ter plaatse bij autopech, indien mogelijk.
  • Vervoer van de auto naar dichtstbijzijnde dealer, garage of adres naar keuze bij autopech.
  • Vervoer naar huis van inzittenden.
  • Vervangend vervoer indien bij autopech de auto niet gerepareerd kan worden.
  • Vergoeding van eventuele hotelovernachting.

Mondial Assistance is al jarenlang actief in het verlenen van hulp bij autopech. Talloze grote automerken en leasemaatschappijen hebben voor de pechhulp verzekering van Mondial Assistance gekozen. Je kunt er daarom op vertrouwen dat je bij autopech altijd goed wordt verholpen door Mondial Assistance. Mondial Assistance heeft eigen alarmcentrales in 28 landen, met duizenden medewerkers en een groot gecontracteerd netwerk van hulpdiensten, verhuurders en autobedrijven. Ook beschikt Mondial Assistance in het buitenland over een eigen vloot van vervangende auto’s. Zelfs auto’s met een trekhaak zijn beschikbaar.

Pechhulp verzekering naar keuze

Je verzekering tegen autopech kun je geheel zelf naar wens samenstellen. De dekking is zelfs uit te breiden voor je aanhangwagen zoals caravans of vouwwagens. Je hebt de keuze uit:

  • Pechhulp voor Nederland (exclusief woonplaats).
  • Pechhulp voor Nederland (inclusief woonplaats).
  • Pechhulp voor Nederland + Europa (exclusief woonplaats).
  • Pechhulp voor Nederland + Europa (inclusief woonplaats).
  • Pech met aanhangwagen

Pech met aanhangwagen

Ga je op vakantie met een vouwwagen of caravan? Dan wil je daar onderweg zeker geen problemen mee krijgen. Met de uitbreiding ‘Aanhangwagen module’ ben je verzekerd van de beste hulp bij pech onderweg. Indien mogelijk wordt de aanhanger ter plaatse gerepareerd. Mocht dit niet lukken, dan verzorgt Mondial Assistance het transport naar de dichtstbijzijnde professionele hulpdienst. Kan de aanhanger niet binnen 48 uur gerepareerd worden, dan zorgt Mondial Assistance voor passende vervanging. Wanneer je tijdens de reparatie een vervangend verblijfplaats nodig hebt, dan regelt en vergoedt Mondial Assistance deze kosten.

Oudere auto? Geen probleem

Met een oudere auto heb je meer kans op autopech. Desondanks kun je gewoon een Pechhulp Verzekering afsluiten bij Mondial Assistance. Wel geldt er voor auto’s ouder dan 12 jaar een geringe toeslag.

Vragen over een Pechhulp verzekering?

Stuur een e-mail of bel Reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn: telefoon 055 540 04 09 (10:00 – 17:00 uur op werkdagen).

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.