Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Steeds meer Nederlandse vakantiegangers stranden met autopech

Steeds meer Nederlandse vakantiegangers stranden met autopechOok deze zomer is het weer raak. Nederlandse vakantiegangers die in het buitenland stranden met autopech.

Voorkom dat je kostbare vakantiedagen in het water vallen en sluit een pechhulpverzekering af bij Allianz Global Assistance. Voor slechts € 3,71 per maand ben je al in heel Europa verzekerd tegen autopech (inclusief vervangend vervoer).

Meer autopech vakantiegangers

Pechhulpverlener Allianz Global Assistance heeft deze zomer 40% meer hulpverzoeken bij autopech gekregen in vergelijking met vorig jaar. De drukste dag tot nu toe was maandag 30 juli 2012 met 3.000 hulpaanvragen.

Elektronische storingen

De meldingen van pechgevallen hebben vooral te maken met:

 • elektronische storingen;
 • problemen met accu’s;
 • banden;
 • de koeling;
 • koppeling;
 • versnellingsbak.

De meeste pechgevallen doen zich voor in Frankrijk, gevolgd door Duitsland en Italië.

Voorkom problemen met een Pechhulpverzekering

Ga je met je gezin op autovakantie, zorg dan dat je verzekerd bent tegen autopech in het buitenland. Dat kan voordelig en goed met de Pechulpverzekering van Allianz Global Assistance. Want je moet er toch niet aan denken om met je auto stil te komen staan in de brandende zon en jengelende kinderen op de achterbank? Met de Pechhulpverzekering ben je snel weer op weg naar je vakantiebestemming of terug naar huis. Allianz Global Assistance heeft zelfs vijf eigen servicepunten met Nederlandse monteurs op de populaire bestemmingen in Frankrijk en Italië. Dat is een geruststellende gedachte.

Professionele hulp tijdens pech in het buitenland

Mocht je met de auto pech krijgen tijdens je vakantie in Europa, dan kun je direct professionele hulp verwachten:

 • Reparatie ter plekke, indien mogelijk.
 • Slepen van de auto naar dichtstbijzijnde dealer of garage.
 • Vervangend vervoer tot maximaal 30 dagen indien de auto niet binnen 48 uur gerepareerd kan worden.
 • Kan de auto wel binnen 48 uur worden gerepareerd, maar dient overnacht te worden? Dan wordt de hotelovernachting vergoed!

Pech met aanhangwagen

Ga je op vakantie met een vouwwagen of caravan? Dan wil je daar onderweg zeker geen problemen mee krijgen. Met de uitbreiding aanhangwagen module ben je verzekerd van de beste hulp bij pech onderweg. Indien mogelijk wordt de aanhanger ter plaatse gerepareerd. Mocht dit niet lukken, dan verzorgt Allianz Global Assistance het transport naar de dichtstbijzijnde professionele hulpdienst. Kan de aanhanger niet binnen 48 uur gerepareerd worden, dan zorgt Allianz Global Assistance voor passende vervanging. Wanneer je tijdens de reparatie een vervangend verblijfplaats nodig hebt, dan regelt en vergoedt Allianz Global Assistance deze kosten.

Waarom Allianz Global Assistance?

Pechhulp bij Allianz Global Assistance is een prima keuze. De belangrijkste redenen:

 • Wereldwijd marktleider in hulpverlening.
 • Eigen Alarmcentrale, 24/7 bereikbaar.
 • Ruim 2,5 miljoen auto’s in Nederland al verzekerd van hulp bij pech of ongeval.
 • Winnaar Gouden Schild: categorie Schadeservice van het jaar!

Maandpremies Pechhulpverzekering

De Pechhulpverzekering is samen te stellen naar eigen wens. Zo kun je kiezen voor Pechhulp in Nederland met of zonder hulp in je woonplaats. Ga je met de auto op vakantie? Kies dan voor Pechhulp Europa. Een toercaravan, vouwwagen, bagagewagen of trailer is ook mee te verzekeren.

Leeftijd voertuigNederland
Zonder woonplaatsMet woonplaats
0 - 3 jaar€ 1,85€ 3,40
4 - 7 jaar€ 2,16€ 4,02
8 - 11 jaar€ 2,78€ 4,95
12 - 15 jaar€ 4,02€ 6,50
Nederland en Europa
0 - 3 jaar€ 3,71€ 5,26
4 - 7 jaar€ 4,02€ 5,88
8 - 11 jaar€ 4,64€ 6,81
12 - 15 jaar€ 5,88€ 8,36
-----------------------
Extra module voor de auto: Aanhanger € 0,68
Extra module voor de motor: Vervangende motor € 1,69
De premies zijn exclusief assurantiebelasting.

10 procent extra korting!

Wanneer je nu een Pechhulpverzekering afsluit bij ons, ontvang je 10% extra korting op de premie (deze korting is doorlopend, dus ieder jaar weer). Zo ben je voordelig en goed verzekerd tegen autopech tijdens je vakantie of reis.

Bereken zelf de premie voor jouw auto

Kijk zelf hoe voordelig de premies zijn voor de uitgebreide Pechhulpverzekering, de beste garantie bij autopech tijdens je vakantie. Bij Reisverzekeringkorting.nl kun je zelf de premie berekenen en direct een Pechhulpverzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen. Na het afsluiten van de verzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail

Premie berekenen van een Pechhulpverzekering voor het buitenland? Klik hier:

Vragen?

Stuur een e-mail of bel reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn: Telefoon 055 540 04 09 (10:00 – 17:00 uur op werkdagen)

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.