Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Met de auto op vakantie? Zorg voor een Pechhulp verzekering!

Pechhulp-verzekeringDe meerderheid van de Nederlanders gaat met de auto op vakantie. Je wilt natuurlijk geen problemen onderweg naar je bestemming en daarvoor is de Pechhulp verzekering van Allianz Global Assistance.

Kies voor een onbezorgde autovakantie. Je bent al vanaf slechts € 1,85 per maand verzekerd tegen pechhulp bij Allianz Global Assistance. Je kunt altijd rekenen op een snelle en professionele hulp als je met de auto of motor onderweg bent.

Motor pechhulp verzekering

Bij Allianz Global  Assistance Pechhulp is het zelfs mogelijk om een pechhulp verzekering voor motoren af te sluiten. Je kunt zelfs een vervangende motor krijgen, in plaats van een auto. Allianz Global  Assistance is de enige aanbieder van Pechhulp in Nederland die je deze mogelijkheid geeft.

Automerken vertrouwen op Allianz Global Assistance

Ruim 2,5 miljoen auto- en motorbezitters in Nederland krijgen bij pech, hulp van Allianz Global Assistance. Dit komt omdat grote gerenommeerde automerken zijn aangesloten bij de pechhulpverlening van Allianz Global  Assistance.

Keuze uit meerdere Pechhulp verzekeringen

De volgende pechhulp pakketten van Allianz Global Assistance Pechhulp kan je afsluiten bij Reisverzekeringkorting.nl:

 • Nederland exclusief woonplaats
 • Nederland inclusief woonplaats
 • Nederland + Europa exclusief woonplaats
 • Nederland + Europa inclusief woonplaats
 • Extra module auto: Aanhangwagen (Nederland + Europa inclusief woonplaats)
 • Extra module motor: Vervangende motor

Altijd en overal snelle hulp

Allianz Global Assistance is wereldwijd marktleider in hulpverlening, dat komt door haar professionele en zeer complete dienstverlening. Er werken in 32 landen bij de alarmcentrales van Allianz Global Assistance duizenden medewerkers met een gecontracteerd netwerk van universele hulpdiensten, verhuurders en autobedrijven. Ze hebben een vloot van vervangende auto’s ter beschikking in het buitenland, inclusief een trekhaak en ’s winters met skibox en winterbanden. Je kunt dus weer snel je reis hervatten.

All-in hulpverlening

Iedereen kan een Allianz Global Assistance Pechhulp verzekering afsluiten, je hoeft hiervoor niet een andere autoverzekering af te sluiten. Om te voorkomen dat je zonder een pechhulp verzekering rond kom te rijden, kun je deze verzekering tot 1 jaar in de toekomst in laten gaan. Aansluitend op de vervaldatum van bijvoorbeeld een wegenwacht abonnement.

Vervangende motor

Uniek voor Nederland is de module vervangende motor. In plaats van een auto, kan je kiezen voor een motor als vervangend vervoer. Dit is vooral bedoeld voor motorrijders die met hun motor op vakantie zijn en hun weg willen vervolgen per motor.

Dekkingsoverzicht Pechhulp verzekering

Nederland:

 • professionele reparatie ter plekke;
 • of versleping naar de dichtstbijzijnde garage;
 • of versleping naar adres naar keuze;
 • vervoer naar huis van inzittenden;
 • vervangend vervoer, maximaal 2 dagen.

Buitenland:

 • professionele reparatie ter plekke;
 • bij reparaties tot 48 uur: hotelovernachting;
 • bij reparaties langer dan 48 uur: tot maximaal 30 dagen vervangend vervoer;
 • indien nodig: terugbrengen van eigen auto of motor naar Nederland.

Sta je met de auto of motor met pech langs de weg? Dan kan je 24 uur per dag, 7 dagen per week, bellen met de Allianz Global Assistance alarmcentrale die altijd voor je klaar staat en direct hulp biedt.

Nu 10% extra korting op een Pechhulp Verzekering

De toch al voordelige pechhulp verzekering wordt nog goedkoper dankzij de 10% extra korting die wij je geven, wanneer je een pechhulp verzekering via deze website afsluit. Deze ontvang je zolang de polis loopt dus ieder jaar weer. Profiteer van dit gunstige aanbod en kies vandaag nog voor de betrouwbare autopech hulp van de grootste hulpverlener ter wereld: Allianz Global Assistance. De pechhulp verzekering is samen te stellen naar eigen wens. Zo kun je kiezen voor Pechhulp in Nederland met of zonder hulp in je woonplaats. Ga je met de auto op vakantie? Kies dan voor Pechhulp Europa. Een toercaravan, vouwwagen, bagagewagen of trailer is ook voordelig mee te verzekeren.

Voordelige maandpremies Pechhulp Verzekering

De goedkoopste pechhulp verzekering is samen te stellen naar eigen wens. Zo kun je kiezen voor pechhulp in Nederland met of zonder hulp in je woonplaats. Ga je met de auto op vakantie? Kies dan voor pechhulp Europa. Een toercaravan, vouwwagen, bagagewagen of trailer is ook voordelig mee te verzekeren.

Bereken zelf de premie voor jouw auto

Kijk zelf hoe voordelig de premies zijn voor de uitgebreide Pechhulp Verzekering, de beste garantie bij autopech tijdens je vakantie. Bij Reisverzekeringkorting.nl kun je zelf de premie berekenen en direct een Pechhulp Verzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen. Na het afsluiten van de verzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail. Premie berekenen van een Auto Pechhulp Verzekering? Klik hier:

Waarom Allianz Global Assistance?

Pechhulp bij Allianz Global Assistance is een prima keuze. De belangrijkste redenen:

 • Wereldwijd marktleider in hulpverlening.
 • Eigen Alarmcentrale, 24/7 bereikbaar.
 • Ruim 2 miljoen auto’s in Nederland al verzekerd van hulp bij pech of ongeval.
 • Winnaar Gouden Schild: categorie Schadeservice van het jaar!

Vragen?

Heb je nog vragen? Wij zitten voor je klaar. Stuur een e-mail: info@reisverzekeringkorting.nl of bel reisverzekeringkorting.nl : Telefoon 055 540 04 09 (09:00 – 17:00 uur op werkdagen)

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al meer dan 10 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.