Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Autopech Verzekering, nu 10% extra korting! Pechhulp v.a.: € 22,27 p/j

Autopech Verzekering

Een Autopech Verzekering is nuttig wanneer je veel met je auto onderweg bent. Ga je met je auto op vakantie? Dan is een Autopech Verzekering zeker belangrijk, want 1 op 5 automobilisten krijgt tijdens de vakantie in het buitenland te maken met autopech.

In dit artikel lees je waarom een goede Autopech Verzekering ook voordelig kan zijn.

Autopech Verzekering: je bepaalt zelf de premie

De Autopech Verzekering van Allianz Global Assistance heeft de naam: Pechhulp Verzekering. Deze verzekering tegen pech kun je zowel afsluiten voor je motor als voor je auto. Je kunt de Autopech Verzekering geheel samenstellen naar keuze. Denk daarbij aan autopech hulp in je eigen woonplaats. Sluit je dat uit dan is de Autopech Verzekering goedkoper. Hetzelfde geldt voor Europadekking. Je kunt een Autopech Verzekering kiezen met of zonder Europadekking. Jouw wensen en keuzes bepalen natuurlijk de hoogte van de premie voor een Autopech Verzekering, maar je hebt al een uitgebreide Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance voor slechts € 22,27 per jaar.

Nu ook 10% extra korting op je Autopech Verzekering

Reisverzekeringkorting geeft op de toch al lage premie voor de Autopech Verzekering, ook nog eens 10% extra korting. Daar hoef je niets voor te doen. De korting is zelfs doorlopend. Je ontvangt dit iedere jaar weer.

Bereken hier je premie voor een Autopech Verzekering

Autopech Verzekering van de grootste hulpverlener ter wereld

Mondial Assistance is de grootste hulpverlener ter wereld. Ze werken voor leasemaatschappijen en grote automerken. Zo heeft Allianz Global eigen alarmcentrales in 28 landen, met duizenden medewerkers en een groot gecontracteerd netwerk van universele hulpdiensten, verhuurders en autobedrijven. De eigen vloot van vervangende auto’s in het buitenland zijn veelal uitgerust met trekhaak en ’s winters met skibox en winterbanden. Dat is wel zo handig als je tijdens je vakantie weer snel op weg wilt. De feiten:

  • In Nederland vertrouwen 2,5 miljoen automobilisten bij autopech op Allianz Global Assistance.
  • Een netwerk van 5.000 professionele garagebedrijven.
  • 50 jaar ervaring.
  • 30 steunpunten door heel Europa.
  • Eigen alarmcentrales in 34 landen.
  • Eigen vloot vervangende auto’s, ook met trekhaak.
  • Vervangende auto’s in de winter met skibox en winterbanden mogelijk.

Een Autopech Verzekering biedt adequate hulp

Het doel van een Autopech Verzekering is, dat je altijd mobiel blijft. Wanneer je met pech langs de weg komt te staan, bel je de Alarmcentrale van Allianz Global Assistance. Deze is 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar.

Pechhulp in Nederland

Wanneer je een Autopech Verzekering hebt afgesloten en je komt met pech te staan ergens in Nederland dan krijg je direct professionele hulp ter plekke. Mocht reparatie ter plekke niet mogelijk zijn dan wordt je auto naar de dichtstbijzijnde garage gebracht of eventueel naar een adres naar keuze. Uiteraard wordt er gezorgd voor vervoer naar huis voor de inzittenden. Mocht reparatie wat langer duren dan kun je tot maximaal twee dagen vervangend vervoer krijgen.

Pechhulp in Europa

Buiten Nederland heb je met een Autopech Verzekering ook recht op een professionele hulp ter plekke. Mocht een reparatie ter plekke niet mogelijk zijn, maar wel binnen 48 uur dan krijg je kosteloos een hotelovernachting aangeboden. Bij reparaties langer dan 48 uur, krijg je tot maximaal 30 dagen vervangend vervoer. Indien nodig wordt eventueel je eigen auto of motor teruggebracht naar Nederland.

Autopech Verzekering nodig? Sluit hier af

Wil je geen risico lopen op problemen door autopech? Sluit dan nu een voordelige Autopech Verzekering af. Je kunt hier zelf de premie berekenen en direct een Autopech Verzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen:

Stap 1: Premieberekening (je ontvangt van ons 10% extra korting).
Stap 2: Persoonsgegevens.
Stap 3: Controle en betaalwijze.

Vragen over een Autopech Verzekering?

Stuur een e-mail of bel ons: telefoon 055 540 04 09 (kantooruren tijdens werkdagen).

Categoriën: Pechhulp Verzekering

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.