Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Allianz Global Assistance pechhulp: vijf servicepunten op vakantiebestemmingen

Autopech-VerzekeringDeze zomer heeft Allianz Global Assistance Pechhulp maar liefst vijf servicepunten op populaire buitenlandse vakantiebestemmingen.

Nederlandse monteurs

Naast de servicepunten in Le Muy, Narbonne en Manerba del Garda (Gardameer), staan onze Nederlandse monteurs nu ook in Sarlat (Dordogne) en Cecina (Toscane). Op de servicepunten zijn Nederlandse monteurs beschikbaar om gestrande reizigers ter plekke te helpen.

Vorig jaar bleek dat circa 80% van de pechhulpen ter plaatse verholpen konden worden door de eigen monteurs. Verzekerden kunnen het probleem in het Nederlands vertellen en andersom kan een monteur in het Nederlands uitleggen wat het probleem is en of het gemakkelijk opgelost kan worden. Tevens beschikt Allianz Global Assistance over een vloot eigen huurauto’s (met trekhaak) in het buitenland.

Eigen vloot huurauto’s

De eigen vloot huurauto’s van Allianz Global Assistance heeft zijn waarde al bewezen. Veel Nederlanders reizen met een caravan of vouwwagen achter de auto. Bij pech en indien de auto niet op korte termijn gerepareerd kan worden, is een vervangende auto met een trekhaak nodig. Echter een huurauto met een trekhaak is vrijwel nergens bij de grote verhuurbedrijven in Europa te krijgen. Inmiddels heeft Allianz Global Assistance Pechhulp de beschikking over honderden eigen huurauto’s, vrijwel allemaal uitgerust met een trekhaak. Hiervan maken gestrande Nederlanders volop gebruik. De huurauto’s zijn verdeeld over meer dan twintig depots in Europa.

Autopech en vakantie

Niets is zo vervelend als autopech onderweg of tijdens je vakantie. Daar sta je met je auto en caravan in de brandende zon in een vreemd land. Een telefoontje naar Allianz Global Assistance zorgt er voor dat je snel adequate hulp krijgt. Zo kan autopech jouw welverdiende vakantie niet verpesten. Je hebt al een uitgebreide Pechhulp Verzekering v.a. € 1,85 per maand!

Verzekering tegen autopech van Allianz Global Assistance

Er zijn meer verzekeringen of lidmaatschappen tegen autopech. Maar vrijwel nergens zo goedkoop en zo uitgebreid als de Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance. De voordelen op een rijtje:

  • 24 uur per dag en 7 dagen per week, bereikbaar en beschikbare assistentie.
  • Eigen alarmcentrales, dus snelle hulp overal bij autopech tijdens je vakantie.
  • Professionele hulpverleners die bij autopech, jou helpen in de Nederlandse taal.
  • Bij autopech het inschakelen van monteurs, garages en bergers in binnen- en buitenland.
  • Eigen vloot van vervangende auto’s. Standaard in de zomermaanden uitgerust met trekhaak en in de winter met skibox en winterbanden.
  • Zeer scherpe premie voor je autopechhulp verzekering – al vanaf € 1,85 p/m!
  • All-in hulpverlening, dus geen aanvullende kosten bij autopech tijdens je vakantie, bijvoorbeeld voor vervangend vervoer.
  • Ook oudere auto’s worden geaccepteerd (tot 16 jaar).
  • In Nederland zijn 2,5 miljoen auto’s verzekerd van hulp bij autopech door Allianz Global Assistance.

Pech met aanhangwagen tijdens vakantie

Ga je op vakantie met een vouwwagen of caravan? Dan wil je daar onderweg zeker geen problemen mee krijgen. Met de uitbreiding ‘Aanhangwagen module’ ben je verzekerd van de beste hulp bij pech onderweg. Indien mogelijk wordt de aanhanger ter plaatse gerepareerd. Mocht dit niet lukken, dan verzorgt Allianz Global Assistance het transport naar de dichtstbijzijnde professionele hulpdienst. Kan de aanhanger niet binnen 48 uur gerepareerd worden, dan zorgt Allianz Global Assistance voor passende vervanging. Wanneer je tijdens de reparatie een vervangend verblijfplaats nodig hebt, dan regelt en vergoedt Allianz Global Assistance deze kosten.

Oudere auto? Geen probleem

Met een oudere auto heb je meer kans op autopech tijdens je vakantie. Desondanks kun je gewoon een Pechhulp Verzekering afsluiten bij Allianz Global Assistance (tot maximaal16 jaar).

Bereken de premie voor de Pechhulp verzekering

Kijk zelf hoe voordelig de premies zijn voor de uitgebreide Pechhulp Verzekering, de beste garantie bij autopech tijdens je vakantie. Bij Reisverzekeringkorting.nl kun je zelf de premie berekenen en direct een Pechhulp verzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen. Na het afsluiten van de verzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail.

Wij wensen je een fijne vakantie, zonder autopech!

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.