Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Zomervakantie 2017: Vroegboeken en laatboeken populair

Uit onderzoek van het economische bureau van ING blijkt dat het vroegboeken of het laatboeken van de zomervakantie steeds populairder is bij Nederlanders.

Zo’n twee op de drie vakantiegangers hebben inmiddels de zomervakantie al geboekt. Zij hebben wellicht geprofiteerd van vroegboekacties of waren er vroeg bij vanwege de beperkte capaciteit in het hoogseizoen. De meeste respondenten die de zomervakantie nog niet geboekt hebben geven aan kort voor vertrek hun reis te zullen boeken.

Volgens ING kan dit aantrekkelijk zijn vanuit financieel oogpunt, omdat men zo kunnen anticiperen op last minute-aanbiedingen. Voorwaarde hierbij is wel dat ze flexibel zijn voor wat betreft locatie en/of vakantieperiode.

Categoriën: Nieuws

Tags: ,

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 met passie over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven actief in de assurantiebranche. Al in 1990 behaalde hij zijn Assurantie B diploma. Hij heeft gewerkt voor o.a. RVS Verzekeringen (nu Nationale Nederlanden), ZilverenKruis, ANOZ verzekeringen, Kentron Adviesgroep en Meeùs (nu onderdeel van Aon). Rob schreef destijds regelmatig voor assurantievakbladen, met name over zorgverzekeringen.
Na een aantal jaren gewerkt te hebben in het online marketing vakgebied, is Rob gaan bloggen. Het schrijven is inmiddels onder zijn huid gekropen en redactiewerkzaamheden behoren tot zijn belangrijkste dagtaak.
Hij is in het bezit van het diploma Wft-Basis die is uitgegeven door het Ministerie van Financiën.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.