Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Zomervakantie 2017: Vroegboeken en laatboeken populair

Uit onderzoek van het economische bureau van ING blijkt dat het vroegboeken of het laatboeken van de zomervakantie steeds populairder is bij Nederlanders.

Zo’n twee op de drie vakantiegangers hebben inmiddels de zomervakantie al geboekt. Zij hebben wellicht geprofiteerd van vroegboekacties of waren er vroeg bij vanwege de beperkte capaciteit in het hoogseizoen. De meeste respondenten die de zomervakantie nog niet geboekt hebben geven aan kort voor vertrek hun reis te zullen boeken.

Volgens ING kan dit aantrekkelijk zijn vanuit financieel oogpunt, omdat men zo kunnen anticiperen op last minute-aanbiedingen. Voorwaarde hierbij is wel dat ze flexibel zijn voor wat betreft locatie en/of vakantieperiode.

Categoriën: Nieuws

Tags: ,

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al meer dan 10 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.