Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Zomervakantie? Niet vergeten: paspoort, reisadvies en reisverzekering

"Allianz"/

Allianz Travel Risk Insurance
Goedkope Reisverzekering met 10% korting!

Bereken hoeveel jij bespaart met de kortlopende reisverzekering van Allianz.

Wereldwijd hulp van eigen alarmcentrales en de beste ziekenhuizen.

Ontvang alleen hier 10% korting op de premie.

Bagage is standaard meeverzekerd tot € 4.000,-

Kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd.

 Gekozen tot beste reisverzekeraar.

Premie vanaf €0,81 per dag!

Plannen voor de zomervakantie? Denk aan je paspoort, zonnebril, reisverzekering en het reisadvies.

De zomervakantie lonkt! Je kunt bijna de zon al voelen, de zeelucht ruiken en de ontspanning ervaren die je zo hebt gemist. Maar wacht even, je bent er nog niet! Het eerste wat je nodig hebt, is een geldig paspoort. Geloof het of niet, maar dit is de nummer één reden waarom mensen hun vlucht missen. Dus voordat je te veel wegdroomt, controleer je best even de vervaldatum van je paspoort. Wie weet, moet je deze wel vernieuwen.

De zekerheid van een reisverzekering

En dan, last but not least, hebben we de reisverzekering. Stel je eens voor, je bent op die droomvakantie waar je zo hard voor hebt gewerkt, en dan gebeurt er iets onverwachts. Een ongelukje, een verloren bagage, een ziekenhuisbezoek. Wat doe je dan? Nou, als je een goede reisverzekering hebt, dan hoef je je nergens zorgen over te maken. Deze biedt dekking voor al deze scenario’s en nog veel meer. Het geeft je de gemoedsrust die je nodig hebt om echt te kunnen genieten van je vakantie.

Zomervakantie? Niet vergeten: paspoort, reisadvies en reisverzekering

Ook een reisverzekering met dekking voor medische kosten en repatriëring is soms verplicht bijvoorbeeld als je naar Curaçao, Bonaire of Aruba op vakantie gaat. Een reisverzekering kost relatief weinig, hier al vanaf  €1,26 per dag (met 10% korting die je alleen hier krijgt) en biedt jou veel zekerheid. Met een reisverzekering ben je verzekerd voor materiële schade zoals je bagage en persoonlijke schade zoals ziekte en/of ongeval (letselschade) die je in je vakantie of tijdens je reis kunt oplopen.

Luister naar het reisadvies

Nu we het belangrijkste onderdeel van je reisdocumentatie hebben besproken, laten we het dan eens over veiligheid hebben. Een gouden regel hier is het controleren van het reisadvies. Vergeet niet dat de wereld constant in beweging is. Wat vandaag veilig is, kan morgen heel anders zijn. Het ministerie van Buitenlandse Zaken publiceert regelmatig bijgewerkte reisadviezen voor alle landen. Het kost je maar een paar minuten om ze te lezen, maar deze paar minuten kunnen je veel zorgen besparen.

Het reisadvies is een goed vertrekpunt voor vakantievoorbereiding. Bekijk hier het reisadvies per land.

Checklist voor de zomervakantie

Dus daar heb je het, jouw ultieme checklist voor de zomervakantie. Een geldig paspoort, bijgewerkte reisadviezen en een goede reisverzekering – dat is alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze vakantie. Zorg dat je deze zaken op orde hebt, en je bent klaar om te genieten van de zomer die je verdient!

Dus, voordat je je koffers pakt, zorg ervoor dat je deze drie belangrijke stappen hebt genomen. Laat niets je beletten om de zomervakantie van je leven te beleven! Veilige reizen en geniet van elk moment.

Categoriën: Nieuws, Reisverzekering

Tags: ,

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.