Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Val Thorens in Frankrijk wederom gekozen tot ’s werelds beste skigebied

Afgelopen weekend heeft Val Thorens, het hoogste skigebied van Europa, voor de vierde keer de felbegeerde titel van “Beste Skigebied van de Wereld” gekregen, terwijl de eerste skiërs reeds van de vers geprepareerde pistes afdaalden.

De World Ski Awards is een bekende en prestigieuze prijsuitreiking op het gebied van de wintersport. Tijdens deze 4e editie in Kitzbühel (Oostenrijk) zijn 1.600.000 stemmen via internet uit 85 landen geteld. Het binnenhalen van de titel “Beste Skigebied van de Wereld” is de hoogste onderscheiding die een skigebied in de wereld kan behalen.

Val Thorens heeft zich weten te vestigen onder de Franse skigebieden met een internationale uitstraling. De concurrenten voor de titel? De meest gerenommeerde skigebieden van de wereld: Chamonix (Frankrijk), Courchevel (Frankrijk), Val d’Isère (Frankrijk), Kitzbühel (Oostenrijk), Ischgl (Oostenrijk), Val Gardena (Italië), Cortina d’Ampezzo (Italië), Whistler Blackcomb (Canada), Lake Louise (Canada), Portillo (Chili), Zermatt (Zwitserland), St Moritz (Zwitserland), Verbier (Zwitserland), Jackson Hole (USA), Vail (USA), en Aspen (USA).

Het skigebied Val Thorens wordt druk bezocht door allerlei soorten publiek: gezinnen, stelletjes, vriendengroepen. Het is een uniek wintersportgebied, het hoogtepunt van de 3 Vallées en daarmee het grootste skigebied ter wereld.

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is beleidsbepaler bij EXT Verzekeringen in Apeldoorn en in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.