Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Vakantiebeurs weet grote reisorganisaties te strikken

VakantiebeursDe Vakantiebeurs wordt nog interessanter door de komst van bekende namen. De beurs vindt plaats van 10 tot en met 14 januari 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Grote touroperators zoals Thomas Cook/Neckermann, Sundio, de Jong Intra Vakanties en Zoover zijn terug van weggeweest.

Ook Singapore Airlines en Van der Valk Vakanties maken een comeback. Nieuwe deelnemers zijn onder andere Aeromexico, LOT Polish Airlines en Korean Airlines, dat laat woordvoerder Bart Meijer weten aan TravMagazine.

Bekende namen op de Vakantiebeurs

Natuurlijk zijn ook andere bekende namen van de partij waaronder TUI, Kras, Corendon, SRC, Sunliner, Sunair, Primavera, Djoser, Sawadee, Koning Aap, ACSI en Vacanceselect zijn weer aanwezig.

De ANWB is deze editie extra groot aanwezig met ANWB Kamperen (KCK), Land van ANWB, ANWB Ledenreizen en haar touroperatormerken Fox Verre Reizen, SNP Natuurvakanties en Pharos Reizen.

Activiteiten op de Vakantiebeurs

Er is dit jaar van alles te doen op de Vakantiebeurs. Je kunt je laten informeren over de mooiste uiteenlopende reizen en bestemmingen. Je ontdekt prachtige locaties en je kan inspiratie opdoen, lekkere culinaire hapjes proeven en je laten verrassen door locals, dans en muziek en nog veel meer.

Culinaire Route – VakantiebeursTaste the World Route
Heb je het over vakantie dan heb je het ook over lekker en verrassend eten. Van traditionele hapjes tot de lekkerste lokale wijnen en seizoensproducten. Hou jij ook van nieuwe smaken proeven en wereldse gerechten proberen? Dan kan je meelopen met de Taste the World Route! Verspreid over de beursvloer kun je de lekkerste hapjes proberen.

Kidsroute – VakantiebeursKidsroute
Ook voor de allerjongsten wereldreizigers is er natuurlijk van alles te beleven op de Vakantiebeurs. Er is een speciale Kids Route, onderweg kunnen en zij leuke, spannende, lekkere en enge activiteiten doen.

Soloreiziger Route – VakantiebeursSoloreiziger Route
Ga jij graag alleen op reis? Dan past de Soloreiziger Route goed bij jou. Deze brengt je langs allerlei deelnemers die leuke solo-reizen aanbieden. De route is divers, dus er is voor iedereen wat wils.

NL Reist – VakantiebeursNL Reist Plein
Reizen is leuk en nog leuker met een goede reisvoorbereiding! Om het voor jou als reiziger makkelijker te maken, hebben verschillende partijen de handen in een geslagen. Vragen over inentingen, reispapieren, visa, verzekeringen, veiligheid, etc? Daarvoor kun je terecht bij het NL Reist-PLein in hal 3! O.a. de Douane, GGD, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Ministerie van Buitenlandse Zaken zijn aanwezig.

Cruises Wereldwijd – VakantiebeursCruises Wereldwijd
Hou jij van ontspannen reizen op een cruiseschip? Dit jaar is het Cruises Wereldwijd Paviljoen terug van weggeweest.

Parasols-activiteitenExperience Hal
Een centrale belevingshal met een groot beachcafe, Ibiza hippiemarkt, duiktank, experience theater met reisfilms, kook- en cameraworkshops, modeshows en een bierstube.

Voor meer informatie bezoek de website van de Vakantiebeurs.

Beursinformatie

De Vakantiebeurs vindt dit jaar plaats van woensdag 10 t/m zondag 14 januari 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Openingstijden bezoekers:

  • Woensdag 10 januari: 10.00 – 17.30 uur
  • Donderdag 11 januari: 10.00 – 17.30 uur
  • Vrijdag 12 januari: 10.00 – 17.30 uur
  • Zaterdag 13 januari: 10.00 – 20.00 uur – geopend tot 22.00*
  • Zondag 14 januari: 10.00 – 17.30 uur

* ‘Night at the Vakantiebeurs’: de Vakantiebeurs is dit jaar voor het eerst op zaterdagavond open tot 22.00 uur. Er is een programma vol activiteiten, eten, drinken en multi-cultureel entertainment in de centrale Experiencehal (Hal 9).

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

Met de trein naar de Vakantiebeurs 

Kom je graag met de trein naar de Vakantiebeurs? Dat komt goed uit. In de NS Spoordeelwinkel staat een mooie actie; daarmee koop je in één keer een toegangskaart en een treinkaartje. Klik hier om naar de Spoordeelwinkel te gaan.

Categoriën: Nieuws

Tags: , ,

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.