Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Toerisme Griekenland weer in de lift

Het gaat goed met het toerisme in Griekenland. Het land verwacht over boekjaar 2017 meer dan 30 miljoen toeristen te noteren.

In de eerste tien maanden van 2017 verbleven er bijna 26 miljoen toeristen, aldus het Griekse ministerie van Toerisme. In dezelfde periode in 2016 waren dat er 23,5 miljoen. De meeste buitenlandse bezoekers komen uit Duitsland (3,6 miljoen), gevolgd door Britten (2,9 miljoen). Er zijn geen cijfers van het aantal Nederlandse toeristen.

De hotelbranche denkt dat het herstel van het toerisme vooral te danken is aan de rust in  het land. Daarnaast profiteert Griekenland van de mindere populariteit van Turkije en Noord-Afrikaanse landen.

Categoriën: Nieuws

Tags: ,

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al meer dan 10 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.