Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Televisiekijken in de camper populair bij Nederlanders

Televisiekijken in de camper populair bij Nederlanders

Veel Nederlanders kijken televisie tijdens hun vakantie in de camper. De helft van de camperaars gaat er dagelijks voor zitten wanneer ze op reis zijn. Dit blijkt uit onderzoek van de NKC, Europa’s grootste camperclub.

Hoewel Stichting KijkOnderzoek al jarenlang een dalende trend waarneemt in kijkgedrag, is dit niet het geval onder camperaars. Net als vorig jaar, kijkt nog steeds de helft van de vakantievierders in een camper televisie. De grote meerderheid van de televisiekijkers geeft aan dit te doen om op de hoogte te blijven van de actualiteiten. Hier zijn ze ongeveer één tot twee uur per dag mee kwijt op reis.

Het overgrote deel van de camperaars (80%) kijkt televisie via de satellietschotel. Een minderheid (20%) doet dit via internet. Veel camperaars kiezen voor de zekerheid van een satelliet die ze op hun camper laten monteren. De verwachting is dat bij een verbeterde Europese internetdekking het televisiekijken via internet ook in de camper zal toenemen.

Voor de camperaars die wel televisie via internet te kijken, is de tablet het populairste device. Meer dan de helft kijkt op dit apparaat. Daarna is de laptop het populairst (32%). Ook op de telefoon wordt geregeld televisie gekeken (22%).

Categoriën: Nieuws

Tags: ,

Redactie Reisverzekeringkorting.nl

Over de auteur: Redactie Reisverzekeringkorting.nl

De redactie van Reisverzekeringkorting.nl plaatst regelmatig interessante artikelen en persberichten over reizen en vakantie.

Lees alle artikelen van Els »